zatrwian jest wrębny

a jak to sadziłam, to było takie małe... a jesienią ... busz

Tak, mam to samo z jednorocznymi.Ave pisze: zatrwian jest wrębny
a jak to sadziłam, to było takie małe... a jesienią ... busz

a ta bardziej różowa po prawej to też limelight? Super razem wyglądająAve pisze:

masz racje - Grahamek cudny i spory - ale nie może być inaczej, bo on jest od naszej Ewci-Gloriadei - Królowej Różanej
 masz racje - Grahamek cudny i spory - ale nie może być inaczej, bo on jest od naszej Ewci-Gloriadei - Królowej Różanej  

Ale Twojemu wróżę dużą karierę. Prezentuje się obiecująco
 Ale Twojemu wróżę dużą karierę. Prezentuje się obiecująco 

i będę dalej szukała jakiejś terminatorki...
  i będę dalej szukała jakiejś terminatorki... zagladaj kiedy tylko zechcesz
 zagladaj kiedy tylko zechcesz   
  ) - nie trzeba dopytywać i mozna po jakims czasie przypomniec sobie - jak się ta, czy inna, roślinka nazywa
  ) - nie trzeba dopytywać i mozna po jakims czasie przypomniec sobie - jak się ta, czy inna, roślinka nazywa   wiec korzystaj do woli .
  wiec korzystaj do woli . a plany na przyszły rok tez mam takie... kopane - chyba zwariowałam...
 a plany na przyszły rok tez mam takie... kopane - chyba zwariowałam... 

zaczęłam się cofać do poprzedniego wątku ,jednak najlepiej jak czyniłam to dotąd zaczynać od pierwszego.
 zaczęłam się cofać do poprzedniego wątku ,jednak najlepiej jak czyniłam to dotąd zaczynać od pierwszego.
 Drzewka będą tam wyglądały o wiele lepiej - taki brzozowy zagajniczek marzył mi sie od dawna... no to teraz będę miała.
  Drzewka będą tam wyglądały o wiele lepiej - taki brzozowy zagajniczek marzył mi sie od dawna... no to teraz będę miała. 

, bo jak każę mu sie zatrzymywać przy jakiejś szkółce to słyszę "znowu będzie kopanie... po co ci tyle tej zieleniny..." ... no syty głodnego nie zrozumie - on sobie chałupkę już zbudował, a mój ogródek ciagle powstaje (i oby powstawał jak najdłużej
 , bo jak każę mu sie zatrzymywać przy jakiejś szkółce to słyszę "znowu będzie kopanie... po co ci tyle tej zieleniny..." ... no syty głodnego nie zrozumie - on sobie chałupkę już zbudował, a mój ogródek ciagle powstaje (i oby powstawał jak najdłużej   )
 )