Mój ogród na fotografii
- becia123
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród na fotografii
Witam Bogusiu.Spacer na pewno nie zaszkodzi zawsze lepiej jak człowiek się dotleni inaczej się od razu czuje
dużo zdrówka życzę .
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu, ogromnie ci współczuję, bo wiem dokładnie co to znaczy. Miałam tak dwa lata temu. To był koszmar. Urodzenie dziecka to w porównaniu z tym jak ugryzienie komara.
Moja koleżanka rehabilitantka poleciła mi wykonywanie ćwiczeń, które w moim przypadku zadziałały rewelacyjnie. Zobacz sobie w googlach: joga pozycja Kobra, to będziesz wiedziała, o co chodzi. Polecam.
Moja koleżanka rehabilitantka poleciła mi wykonywanie ćwiczeń, które w moim przypadku zadziałały rewelacyjnie. Zobacz sobie w googlach: joga pozycja Kobra, to będziesz wiedziała, o co chodzi. Polecam.
-
majka1971
- 500p

- Od: 31 sie 2012, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozdrawiam Bogusiu cieplutko.
Nie przemęczaj się teraz tylko wypoczywaj jak najwięcej'' robota nie zając nie ucieknie''.
Nie przemęczaj się teraz tylko wypoczywaj jak najwięcej'' robota nie zając nie ucieknie''.
Ogród Majkihttp://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 47&start=0
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- przemo1669

- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Bogusiu może wypady na basen by pomogły ?
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jeśli ma to zwiazek też ze stawami - to raczej unika się wody.
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Beciu! Te Wasza ciepłe, miłe słowa w połączeniu z rehabilitacją sprawiają,że stan mojego kręgosłupa powoli ...stabilizuje się
Wandziu[/b .... masz rację, ten jest w stanie zrozumieć....kto ten ból przeżył.. ...u mnie ucisk kręgów lędźwiowo- krzyżowych powoduje dodatkowo rwę udową...Dziękuję kochana - zobaczę w google te ćwiczenia
Przemo1669 - od dwóch lat systematycznie uczęszczałam na basen . ..choć z moim schorzeniem w grę wchodzi tylko pływanie na grzbiecie. Ostatni raz byłam w piątek ...a w poniedziałek połamało mnie..
Majko1971- kochana nie przemęczam się....bo nic nie robię...wiesz dla mnie to tragedia...nie potrafię tak leniuchować- taka bezczynność męczy mnie. Dobrze, że mogę leżeć z laptopem na brzuchu...i mam Was
Aniu!/ wielkakulka/....zgadza się... nawet nie ma mowy teraz o basenie
Wandziu[/b .... masz rację, ten jest w stanie zrozumieć....kto ten ból przeżył.. ...u mnie ucisk kręgów lędźwiowo- krzyżowych powoduje dodatkowo rwę udową...Dziękuję kochana - zobaczę w google te ćwiczenia
Przemo1669 - od dwóch lat systematycznie uczęszczałam na basen . ..choć z moim schorzeniem w grę wchodzi tylko pływanie na grzbiecie. Ostatni raz byłam w piątek ...a w poniedziałek połamało mnie..
Majko1971- kochana nie przemęczam się....bo nic nie robię...wiesz dla mnie to tragedia...nie potrafię tak leniuchować- taka bezczynność męczy mnie. Dobrze, że mogę leżeć z laptopem na brzuchu...i mam Was
Aniu!/ wielkakulka/....zgadza się... nawet nie ma mowy teraz o basenie
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witaj Bogusiu, jak Twoje zdrowie, czy troszkę ulżyło? Czytam że pogodę miałaś piękną. U mnie rano śliczna pogoda słoneczna potem zaczęło się chmurzyć . Do popołudnia było brzydko, zimno a nawet padało! Jutro podobno ma być ładna pogoda zobaczymy czy się sprawdzi? Życzę dobrego samopoczucia!
- bwoj54

Marysiu! ...pogoda u mnie dzisiaj od rana do wieczora wspaniała....
po ogrodzie...oglądnęłam roślinki...tyle tylko na razie mogę...powoli mój kregosłup stabilizuje się...Wandzia podała mi super ćwiczenie jogi- pozycja Kobry.
Próbowałam....super ćwiczenie....myślę, że systematyczne wykonywanie w połączeniu z rehabilitacją przyniesie oczekiwane efekty.
Próbowałam....super ćwiczenie....myślę, że systematyczne wykonywanie w połączeniu z rehabilitacją przyniesie oczekiwane efekty.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- bwoj54

Ewuniu
/drewutnia/-jesteś kochana...pochuchałaś, podmuchałaś i zdecydowanie czuję .....ulgę
Wandziu...wyszukałam w googlach to ćwiczenie jogi pozycja kobry- próbowałam ...myślę, że systematyczne wykonywanie zniweluje ból

Wandziu...wyszukałam w googlach to ćwiczenie jogi pozycja kobry- próbowałam ...myślę, że systematyczne wykonywanie zniweluje ból
- Maska

- Kontakt:
Bogusiu ja mam koleżankę, która ćwiczy jogę już prawie dwa lata. Miała bardzo sfatygowany kręgosłup , bo pracuje w laboratorium na stojąco. Teraz czuje się świetnie, w ogóle nie narzeka, ale ćwiczy trzy razy w tygodniu.
- bwoj54

Marysiu !zmobilizuję się i będę ćwiczyła...nie jest to skomplikowane ćwiczenie a ulgę może przynieść.
- Maska

- Kontakt:
Życzę powodzenia i samozaparcia 
- bwoj54

Dzięki kochana!....wracam z Twojego wątku! 
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Tak Bogusiu rób co tylko można aby wyzdrowieć
Teściowa syna jest aktualnie po operacji kręgosłupa bo miała ucisk na nerw i noga jej drętwiała że nie mogła chodzić zobaczymy jakie będą efekty 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...