, gorzej u mnie z humanem, biologię uwielbiam  to jest mój ulubiony przedmiot na którym jestem aż zbyt aktywna bo czasem mi się zdarzy poprawić nauczyciela, ale biologia jest bardzo interesująca i wciągająca
 , gorzej u mnie z humanem, biologię uwielbiam  to jest mój ulubiony przedmiot na którym jestem aż zbyt aktywna bo czasem mi się zdarzy poprawić nauczyciela, ale biologia jest bardzo interesująca i wciągająca  

ja też lubię biologię, a w t. rolniczej mam od cholery i trochę biologi, a w dodatku produkcja zwierzęca i produkcja roślinna mają dużo wspólnego z biologią
  ja też lubię biologię, a w t. rolniczej mam od cholery i trochę biologi, a w dodatku produkcja zwierzęca i produkcja roślinna mają dużo wspólnego z biologią

Ja teraz chodzę do ogrodniczej
  Ja teraz chodzę do ogrodniczej  

A moje dziwaki zakwitają  jak się rosiewają dziwne.Mam całe alejki Tym kwiatem tylko przebarwiają jak tecza różne kolorki jeśli przyjdzie wiosna mogę się podzielić sadzonkami.
 A moje dziwaki zakwitają  jak się rosiewają dziwne.Mam całe alejki Tym kwiatem tylko przebarwiają jak tecza różne kolorki jeśli przyjdzie wiosna mogę się podzielić sadzonkami. 

Prawda mają tam piękne drzewka, a również wielkie kępy lawendy. Oni mieszkają w Strzelinie, a w Szczodrowicach to tylko prowadzą gospodarstwo . Za sadzonki dziwaczka dziękuję, ale mam pełno nasion i bulw
  Prawda mają tam piękne drzewka, a również wielkie kępy lawendy. Oni mieszkają w Strzelinie, a w Szczodrowicach to tylko prowadzą gospodarstwo . Za sadzonki dziwaczka dziękuję, ale mam pełno nasion i bulw  Ja mówiłem, że nie wiem, który to twój ogródek, bo dużo jest tam pięknych ogrodów. A twój jest przy drodze, czy trochę dalej? Wiem , gdzie mieszkasz, bo mi ktoś doniósł, a poza tym w Dankowicach to prawie sami ludzie żyją o tym samym nazwisku co ja
  Ja mówiłem, że nie wiem, który to twój ogródek, bo dużo jest tam pięknych ogrodów. A twój jest przy drodze, czy trochę dalej? Wiem , gdzie mieszkasz, bo mi ktoś doniósł, a poza tym w Dankowicach to prawie sami ludzie żyją o tym samym nazwisku co ja