Oj,dobrze utrzymany,dobrze...Rasowy!To już nie o grillu
Moje Ogrodowe krople pamięci...
-
Miriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lip 2011, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...
Basiu,ja już drugi rok planuję zbudować grill.Upatrzyłam sobie już kilka na forum ale na tym się skończyło
I dałam słowo sobie przed chwilą,że jak Ty zaczniesz to i ja
No i jak nie będę mieć teraz grilla to przez Ciebie
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
-
leszczyna

- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
....oj jak dobrze, że ta nasza Basia nie dopuszcza swojego M do kompa.....ale by sobie nagrzebała.......
Od przybytku głowa nie boli cz.4 Cz.5.aktualna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
Igłą malowane, szydełkiem wydziergane
Moje wątki - Pozdrawiam Krystyna
- Helios

- Od: 15 cze 2010, o 18:56
Rozgrzeszam Ciebie całkowicie, za podjęte decyzje
Wiesz, lekkie niedowidzenie u eMów ma swoje dobre strony, na liftingach facjaty można oszczędzić.
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny cz.3
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
No Heleno wreszcie jesteś
Utrzymana M-zgaga
Krysiu mój o komputerze nie ma zielonego pojęcia i nie widzi na ekranie szczegółów, czasem pokazuję mu jakieś zdjęcia to muszę gasić wszelkie światła i ekran by musiał mieć czarne tło.Jest coraz gorzej bo drugie oko "wysiada" w zastraszającym tempie.Wiecie ja sobie pożartuje ale co przeżywam to...po prostu brak słów.A przed nami dłuuuga zima, krótki dzień tylko obserwuję z obawą czy nie będzie nawrotu depresji
Mówię na niego Moja Maryśka. Nasze (Marysie niechaj sie nie obrażą
Mirusiu nie czekaj na mojego grilla, myslę że Ty będziesz 1-wsza.Wiesz mnie to tak bardzo nie ciągnie do tego obiektu, grilla kupił w biedronce zięć i tylko jak on przyjeżdża korzystamy z niego,a i tak biesiada przenosi się do ogniska.A jak znajdę zdjęcia pokażę jaką ja tu kiedyś wymodziłam wędzarnię, sfajczyłam taaaki piękny stary dywanik, i boczki tez nieco czarno wygladały i eM-a zgaga męczyła ....
Dorotko
...ja teżnie moge z wami dziewczyny...kocham to forum
Elu
żeby jeszcze jej się udało go ulepszyć to już dziewczyna byłaby szczęśliwa ,ale i tak Ciebie podziwiam
Fajnie że wpadłaśAgusiu
Bogusia
Marysiu (Delo... Nigdy niczego nie wyrzucaj, ja wszystko zbieram, taka śmieciara jestem
Mariolka no jesteś, zapracowana kobieto

skuterek wjeżdża do tzw. garażu

Romantycznie...
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Romantycznie to by było gdyby tam winko stało a nie kawa.
A śniegiem się nie przejmuj, zapowiadają jeszcze ciepłe dni, zdążysz ten bak wyjeździć.
Swoją drogą to pięknie wygląda ta Twoja maszyna, gdybym umiała jeździć skuterkiem to może sama bym się skusiła ?
Ostatnio zazdrosnym okiem patrzę nawet na rowery, nie żłopią paliwa i jeżdżą tam gdzie autkom nie wolno....
A śniegiem się nie przejmuj, zapowiadają jeszcze ciepłe dni, zdążysz ten bak wyjeździć.
Swoją drogą to pięknie wygląda ta Twoja maszyna, gdybym umiała jeździć skuterkiem to może sama bym się skusiła ?
Ostatnio zazdrosnym okiem patrzę nawet na rowery, nie żłopią paliwa i jeżdżą tam gdzie autkom nie wolno....
- ra_barbara

- Kontakt:
Comciu Witam Cie w moich progach,a nie dawno zagladałam do Twoich bombeczek..i przywołałaś nam zimę
Wino tam stało ale miałam obawy czy to wypada
.Mam swoje głogowe rocznik 2011
A skuterek dobra rzecz, ja tez nie umiałam jeździć, ale bez roweru w moim przypadku to już ani rusz

Moje zbory
Wino tam stało ale miałam obawy czy to wypada
A skuterek dobra rzecz, ja tez nie umiałam jeździć, ale bez roweru w moim przypadku to już ani rusz

Moje zbory
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
- stokrotka-77
- 200p

- Od: 21 lut 2011, o 21:42
- Kontakt:
O widzę Basiu przyczepkę, jakby Ci dzieci wyrosły to ja chętnie odkupię od Ciebie 
- ra_barbara

- Kontakt:
Agnieszko to taka riksza i u nas pokoleniowa
teraz jeździ najmłodsza 2.5-letnia Emi-wnuczka. Moje dzieci to nawet przerosły
najstarszy w przyszłym roku "sorok" bedzie miał
Wam by się przydała jest na dwoje dzieci.Super pojazd
Wam by się przydała jest na dwoje dzieci.Super pojazd
A napatrzyłam się na tą śliczną choinkę
, już nie długo trzeba będzie ubierać takie śliczności, ale ja to mam sztuczną w domu.....
Mężuś mówił, że na drzewie jeszcze dużo jabłek zostało, a tu sypło śniegiem, ja mu powiedziałam, że to dar dla ptaszków i ma ich już nie zrywać, bo ptaszeczki co będą jadły?..
Wiecie, że moja starsza jak nie mogła zdać na prawo jazdy to się wkurzyła i kupiła sobie właśnie skuter i wszędzie nim ścigała, ale jak już została mamusią to poszła i za pierwszym razem zdała
Ja też mam super rower w domku, taką śliczną dameczkę z koszyczkiem sobie kupiłam, ale pani gin zabroniła mi jeździć i teraz stoi, a ja na niego tylko patrzę ze smutkiem, bo ja też całe życie śmigałam rowerkiem
no i przerzuciłam się na 4 kółka, a to diabelstwo żre paliwo jak smok.....ech
Teraz moja młodsza latorośl próbuje swoich sił i zdaję na prawo jazdy..........ciekawe ile lat jej to zajmie
A Ty Basiu to się już tak nie chwal tymi grzybkami no, bo ja tez mam 3 słoiki....no,a co?
zanim wyjechałam do czystolandii, to poszwędałam się po lesie troszkę i mam też
.....ja nie wiem dlaczego,ale jak widzę u kogoś piec kuchenny, to bym tam zaraz sobie przy nim przysiadła, to jest takie moje lekkie zboczenie. Nie mam pojęcia dlaczego mnie tak ciągnie do pieca
...............może kiedyś byłam zdunem

Mężuś mówił, że na drzewie jeszcze dużo jabłek zostało, a tu sypło śniegiem, ja mu powiedziałam, że to dar dla ptaszków i ma ich już nie zrywać, bo ptaszeczki co będą jadły?..
Wiecie, że moja starsza jak nie mogła zdać na prawo jazdy to się wkurzyła i kupiła sobie właśnie skuter i wszędzie nim ścigała, ale jak już została mamusią to poszła i za pierwszym razem zdała
A Ty Basiu to się już tak nie chwal tymi grzybkami no, bo ja tez mam 3 słoiki....no,a co?
- ra_barbara

- Kontakt:
Bogusiu nie dogrzana jesteś, ja myslę
I policz moje słoiki uważniej....JEST 5 kochana.... P I Ę Ć
I torebki 3=TRZY na rozdanie ....
Czemu ten gin....
zabronił Ci jazdy na rowerze?
Mnie też neurolog zakazał szczególnie długich dystansów
z powodu dyskopatii, tak mnie walnęło że chodzić nie mogłam i sztywna byłam jak kij, stosowałam sie do zaleceń jakiś miesiąc bo ja i spacerki
tip-top.Ja nawet jestem pewna że rehabilitacją rowerową kręgosłup sobie naprawiłam sama
, choć czasem korzystam z gorsetu, ale tylko przy dźwiganiu pniaczków brzozowych a i dębowe się zdarzają 
I policz moje słoiki uważniej....JEST 5 kochana.... P I Ę Ć
Czemu ten gin....
zabronił Ci jazdy na rowerze?
Mnie też neurolog zakazał szczególnie długich dystansów
Ło kurde, ale zrobiłam plamę, ja tam widziałam jeszcze rano 3 słoiki
..ja jakaś rano nie rozgarnięta jestem
trza poprawkę na mnie brać hihi. Dobra z Ciebie kobitka, bo jeszcze rozdajesz swoje zbiory, ja to ni dam nikomu swoich
................ a ten gin ma rację i ja zdaję sobie sprawę, że z rowerkiem to już musiałam się pożegnać, i tak bywa w życiu, ale mojej dameczki nikomu nie sprzedam, ani nie oddam, bo ona jest moja. Razem się z moja damczką zestarzeję i kiedyś zrobią z niej ozdobę do ogródka
............ale z dameczki nie ze mnie 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Basia torebeczki dla dzieci przygotowała! Oj pniaczki dębowe ciężkie są i olchowe też. Jak kiedyś kilka zostało przed domem i próbowałam uprzątnąć targając na taczkę to czułam podbrzusze parę dni. Aż wreszcie kupiłam mój wózeczek przyjaciel i ciężkie towary nie są mi trudne, jedynie stałam się siłą pociągową.
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Przejrzałam Twój album Basiu i jestem zauroczona miejscem gdzie się przeniosłaś i ogromem pracy jaki włożyliście w dostosowanie domku do Waszych potrzeb.
Ślicznie i wygodnie tam teraz...
Czy riksza to zakup gotowego pojazdu czy ktoś jest tak zdolny,że ją zbudował?
To fajna sprawa dla małych i maluśkich...
życzę dużo zdrowia i róznych ciekawych zajęć byś uniknęła jesienno- zimowej zmory jaka wielu z nas dopada...
Ślicznie i wygodnie tam teraz...
Czy riksza to zakup gotowego pojazdu czy ktoś jest tak zdolny,że ją zbudował?
To fajna sprawa dla małych i maluśkich...
życzę dużo zdrowia i róznych ciekawych zajęć byś uniknęła jesienno- zimowej zmory jaka wielu z nas dopada...
- ra_barbara

- Kontakt:
Ka-Ro Och dzęki za pochwały
i jak mi miło że wpadłaś
Riksza kupiona dawno, ale teraz są ulepszone nawet na resorach to tak nie trzęsie na wybojach, moje wnuczki lubiły jak jeździłam po kałużach a ja by się im przypodobać żadnej nie ominęłam
To była frajda
Marysiu
Jak Ty to zgadłaś

Riksza kupiona dawno, ale teraz są ulepszone nawet na resorach to tak nie trzęsie na wybojach, moje wnuczki lubiły jak jeździłam po kałużach a ja by się im przypodobać żadnej nie ominęłam
Marysiu
Bogusia wybaczam Ci Twoje zamroczenie poranneBasia torebeczki dla dzieci przygotowała!
- Helios

- Od: 15 cze 2010, o 18:56
Basiu i Bogusiu - nie chcę dobijać, ale te słoiki Basi to jakieś ogromniaste, ponad normatywne
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny cz.3