Dzisiaj mam strasznie pracowity dzień. przyleciałem zobaczyć, co u was nowego i lecę dalej przekopywać działkę pod nowe rośliny. Jeszcze do tego muszę wykopać maliny, podzielić dla was nasiona itp, więc dzisiaj u mnie jest tragedia
No, no Przemyku Moja córka, która jest w Twoim wieku, z nauką ma podobnie (4,7 na koniec I LO), ale z zainteresowań tylko wierna mandze i anime, a z resztą - skacze co chwila na co innego. Ogród nie bardzo. A tańcem już skończyła, czego bardzo żałuję. Gratuluję Twojej mamie
ja w I klasie miałem trochę mniejszą, bo 4.1 , ale teraz wziąłem się za siebie i staram się nie dostać nawet 3 może zdołam powtórzyć średnią z III gimn., czyli 5,2
A tańca nigdy w życiu bym nie opuścił a warsztaty taneczne są dzisiaj o 14.00
ja dlatego się tak uczę, ponieważ w podstawówce i gimnazjum zawsze walczyłem z drugą taką samą kujonką jak ja, zawsze jej nie lubiłem, a ona mnie. Jak poszliśmy ja różne kierunki po gimnazjum to zostaliśmy najlepszymi przyjaciółmi. tylko że nadal walczymy,kto jest mądrzejszy
To musisz być dumna z córki?
Ho, ho, ho to z tego coś może jeszcze być
Aga na koniec gimnazjum była w 10 najlepszych ze średnią z 3 lat 5,4. Jest laureatką konkusu przedmiotowego z fizyki. Świetnie odkurza. Prasuje lepiej ode mnie. Mam nadzieję, że ogrodem też się kiedyś zainteresuje. W końcu na wszystko przyjdzie czas. Uważam, że mam powody do dumy.
Ale Twoja mama zdecydowanie także, jeśli nie większe
jeśli chodzi o moją rywalkę to jesteśmy tylko przyjaciółmi, a poza tym mam od 5 lat tą samą dziewczynę pół Latynoskę, która też gorzej ode mnie się nie uczy. Ja raz byłem na wojewódzkim konkursie z matematyki ale niestety stres mnie pokonał i przegrałem Może i kiedyś twojej córce przyjdzie mania ogrodowa.
oczywiście że jest. Niektórzy się dziwią jak ja znajduję na wszystko czas a ja sam nie wiem
5 lat Niezły wynik jak na ten wiek.
Podziwiam Cię za organizację czasu. Ale widzisz, Ty już na nogach, a moja - śpi. Już ze 2 - 3 godziny zysku! I tak możnaby mnożyć przykłady.