pozostałe dodają koloru na rabacie - zajęły miejce lobelii która przestała zdobić

pomimo deszczu i kiepskiej pogody hortensja powtarza kwitnienie - nie wiem czy to normalne ?
bo pozostałe ogrodówki raczej kończą kwiatowy spektakl...

dzięki za jasny i konkretny instruktaż
  dzięki za jasny i konkretny instruktaż   Szkoda że nie wiedziałam o tym wcześniej, bo bardziej bym się korzeniom przyjrzała! Zwłaszcza tym RH które mam przed domem - bo one kupowane były w lidu, głównie ze względu na cenę. To masówka marketowa, więc i róznie z tymi korzeniami mogło być
  Szkoda że nie wiedziałam o tym wcześniej, bo bardziej bym się korzeniom przyjrzała! Zwłaszcza tym RH które mam przed domem - bo one kupowane były w lidu, głównie ze względu na cenę. To masówka marketowa, więc i róznie z tymi korzeniami mogło być   
  A miałam obawy czy przed domem się w ogóle utrzymają, bo nie mamy płotu - i wiadomo, psy, koty, dzieci moga coś tam oberwać itd
  A miałam obawy czy przed domem się w ogóle utrzymają, bo nie mamy płotu - i wiadomo, psy, koty, dzieci moga coś tam oberwać itd

Na razie poobserwuje go jeszcze troche ...
  Na razie poobserwuje go jeszcze troche ...

kupiłam takową kilka tygodni temu, zobaczymy co z niej będzie....to popatrz jeszcze na zbliżoną doń urodą turzycę oszimską Evergold... piękna, w jasnym ubarwieniu, ale tworzy kępy, a chyba właśnie o to Ci chodzi.