Widoczki z Beskidów - cz.1
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Anitko.
Cieszę się, że Beskidy Ci się spodobały. No to zapraszam do odwiedzania tego tematu. W miarę rozkwitu wiosny w górach będą dalsze zdjęcia.

Cieszę się, że Beskidy Ci się spodobały. No to zapraszam do odwiedzania tego tematu. W miarę rozkwitu wiosny w górach będą dalsze zdjęcia.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Anitko nie trać wiary. Nic nie jest niemożliwe. I nigdy nie mów nigdy. Jeśli nie dzisiaj to może jutro - życie przed tobą. Więc głowa do góry
:P
I zapraszam w te strony nie tylko na forum. ;:12
I zapraszam w te strony nie tylko na forum. ;:12
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

To już coś
Postaraj się teraz zamienić ją w pewność, a wszystko jest przed tobą. 
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

A teraz kilka widoczków z Dobki tonącej w wiosennych kwiatach. Jest mnóstwo ukwieconych łąk, takich jeszcze nie zniszczonych całkiem przez chemię. Pięknie to wszystko wygląda. Zobaczcie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Witaj Anitko.
Moja jamnisia bardzo lubi aportowanie wszystkiego co tylko można przynieść swojej pańci. A wrzucanie i aportowanie patyków z wody to jej ulubiona konkurencja i zabawa.

Moja jamnisia bardzo lubi aportowanie wszystkiego co tylko można przynieść swojej pańci. A wrzucanie i aportowanie patyków z wody to jej ulubiona konkurencja i zabawa.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Teraz będzie kilka zdjęć z ostatniej wycieczki na Czantorię.Można tam wyjechać wyciągiem z Ustronia-Polany,a potem 1/2godziny pieszo spacerkiem na szczyt,skąd można oglądać widoczki jak z samolotu-a w szczególności jak się wyjdzie na czeską wieżę widokową na szczycie.
[/b]
[/b]Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Grażynko, ale widoczki, moje ukochane piramidki
Ciekawe, która to "Narcyz"?
Wyjątkowym sentymentem darzę te okolice......oj, marzy mi się ponowna wyprawa w Twoje strony i oczywiście Twoja huśtawka w ogrodzie i ............Podobno marzenia się spełniają, więc kto wie

Wyjątkowym sentymentem darzę te okolice......oj, marzy mi się ponowna wyprawa w Twoje strony i oczywiście Twoja huśtawka w ogrodzie i ............Podobno marzenia się spełniają, więc kto wie
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Myślę , że spełni się twoje marzenie tak jak i moje.
To tylko kwestia czasu.
A jak już do tego dojdzie to sobie wtedy pofolgujemy nie tylko na huśtawce.......
:P
A jak już do tego dojdzie to sobie wtedy pofolgujemy nie tylko na huśtawce.......
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

Ostatnio zrobiliśmy sobie wycieczkę do Wisły-Obłażca. Była piękna pogoda, ale tylko do południa, bo już póżniej zaczęło padać. Ale zdążyłam zrobić kilka fotek. Mieliśmy także bardzo miłe spotkanie z sarną z dwoma młodymi. Prawie, że się nie bała, ale spłoszyła ją nasza jamniczka bo zaczęła szczekać.
Oto kilka zdjęć z tej wyprawy.

Oto kilka zdjęć z tej wyprawy.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki