Mój skromny ogrodzik
- Gosia123A
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój skromny ogrodzik
Przemku-Dziękuję za kciuki

- przemo1669

- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Gosiu proszę bardzo
A co sądzicie o moim zdjęciu profilowym
Zdjęcie zrobione u profesjonalnego fotografa, ale twarzy nie widać, bo za często się znajduję w internecie. nawet kiedyś byłem w Hiszpańskiej gazecie

A co sądzicie o moim zdjęciu profilowym
- mrinwestor

- Od: 24 mar 2011, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- przemo1669

- Kontakt:
Dziękuję
Wszyscy zmieniają awatar to ja też się przekonałem do zmian
Wszyscy zmieniają awatar to ja też się przekonałem do zmian
- drewutnia
- 1000p

- Od: 1 gru 2011, o 13:06
No i jestem z rewizytą
Fajny wyskok z Avatarka,
Musze się teraz rozgościć tutaj jeśli pozwolisz,bo na razie tylko pierwszą stronę widziałam
Fajny wyskok z Avatarka,
Musze się teraz rozgościć tutaj jeśli pozwolisz,bo na razie tylko pierwszą stronę widziałam
- Kriss1515
- 1000p

- Od: 15 cze 2012, o 21:16
wreszcie zmiana , bardzo fajny 
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Jestem i ja. Przeleciałam cały Twój wątek. Do drugiego się nie nadaję, bo mam dwa razy po 20 lat.
Ogród masz olbrzymi ale widzę, że super sobie radzisz. Brawo. A ja na wiosnę chyba uśmiechnę się do Ciebie o astry jesienne.
Będę u Ciebie częstym gościem.
Ogród masz olbrzymi ale widzę, że super sobie radzisz. Brawo. A ja na wiosnę chyba uśmiechnę się do Ciebie o astry jesienne.
Będę u Ciebie częstym gościem.
- wiolamanka

- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Subcio avatar 
- dotii

- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Przemku
Masz spory kawał ogrodu i sporo przed Tobą jeszcze pracy .Efekty już widać ,masz piękne roslinki i chęci są
wiec pewnie niebawem zaskoczysz nas kolejnymi pięknymi fotkami z roślinkami
pozdrawiam
Masz spory kawał ogrodu i sporo przed Tobą jeszcze pracy .Efekty już widać ,masz piękne roslinki i chęci są
pozdrawiam
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- manenka71

- Od: 28 sty 2011, o 11:45
właśnie weszlam do Ciebie bo coś ten avatar inny a to jednak nie zwidy faktycznie zmienieles avatara a to naprawde Twoj wyskok super
- Gosia123A

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Hej Przemku-
Awatar bardzo mi się podoba

- przemo1669

- Kontakt:
Ewo
dziękuję
oczywiście, że możesz się tu rozgościć. 17 str. długo Ci nie zajmię
Krystian dzięki
niedługo planuje więcej zmian
Doroto Dorota71
dziękuję bardzo robię wszystko, co w mojej mocy, ale aby urządzić tak wielki teren trzeba mieć o wiele większy budżet niż ja teraz. Mam wielkie kępy marcinków, więc z chęcią się z tobą podzielę na wiosnę
Zapraszam jak najczęściej
Wiolu
dziękuję bardzo
Dorotodotii
dziękuję
to prawda prac jeszcze dużo, ale w tym roku ilość roślin się podwoiła. mam nadzieję, że będzie ich więcej, bo mam mało rabat zrobionych jak na taki kawał ogrodu. U mnie kwitną teraz tylko kwitną marcinki i nie zapowiada się na dalsze kwitnienie innych kwiatów, chyba, że coś się zapomni i zakwitnie późno tak, jak truskawki w tamtym roku
we wrześniu jadłem truskawki prosto z krzaka
Marzenko
dziękuję bardzo teraz chyba będę bardziej rozpoznawalny, bo mam teraz więcej miłych gości
U mnie teraz wszędzie są totalne zmiany nie tylko w ogrodzie i FO. Ty też masz super avatarek
Gosiu witaj
dziękuję bardzo 
Krystian dzięki
Doroto Dorota71
Wiolu
Dorotodotii
Marzenko
Gosiu witaj
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
No i doczytałam wreszcie cały Twój wątek. Fajnie się zapowiada a z pomocą forumowiczów/forumowiczek czyli generalnie nas forumków pewnie szybko się urządzisz ładnie i dość tanio.
Jak już widziałeś u mnie mam 84ar czyli trochę więcej. Całości nie mam zamiaru urządzać, bynajmniej w najbliższym, -ych dziesięcioleciach, a potem pewnie sił braknie. Jak znalazłeś coś ciekawego w siedlisku to pisz śmiało podeślę chętnie.
pozdrawiam serdecznie i weekendowo, no prawie weekendowo, bo mam jeszcze 2,5godz pracy przed sobą
Jak już widziałeś u mnie mam 84ar czyli trochę więcej. Całości nie mam zamiaru urządzać, bynajmniej w najbliższym, -ych dziesięcioleciach, a potem pewnie sił braknie. Jak znalazłeś coś ciekawego w siedlisku to pisz śmiało podeślę chętnie.
pozdrawiam serdecznie i weekendowo, no prawie weekendowo, bo mam jeszcze 2,5godz pracy przed sobą
- przemo1669

- Kontakt:
Ja również ciebie pozdrawiam
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
PW odczytane i wysłana propozycja wymianki. czas praktyk już dawno mam za sobą, teraz pracuję normalnie na etacie i cieszę się z tego bardzo, że mam pracę czego i Tobie po skończeniu edukacji bardzo życzę.
Czytałam też , że masz ciekawe odmiany melonów, arbuzów. po nasionku w kopercie mi podeślesz? Dziwaczki też nasionka mogą być.
Czytałam też , że masz ciekawe odmiany melonów, arbuzów. po nasionku w kopercie mi podeślesz? Dziwaczki też nasionka mogą być.