Pracuję w podstawówce, ale szykujemy się do jubileuszu szkoły i popołudnia mam zajęte. Po imprezie odpocznę i znajdę czas na ogród
Majkowy zielony dom i ... Souveniry cz.6
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Majkowy zielony dom i ... Souveniry cz.6
Róże jak zawsze cudne, ale ten ogonek...
Mam zwykle dylemat patrząc na koty-czy ładniejszy pyszczek, czy łapki. A może właśnie ogonek?
Pracuję w podstawówce, ale szykujemy się do jubileuszu szkoły i popołudnia mam zajęte. Po imprezie odpocznę i znajdę czas na ogród
- Deirde

- Od: 18 cze 2007, o 10:41
Ładnie u Ciebie róże szaleją - u mnie tylko coś tak cicho.
Majko długo czytałam listę i nie widzę żadnej brzydkiej róży
wszystkiie to cudawianki.
Kwitnąco masz jeszcze w ogrodzie.Ciągle patrzę na Larissę -okiem zaborczym-jestem ciekawa czy moja w przyszłym sezonie będzie taka jak Twoja czy też to inna róża.
Piszę bo dolecial mnie zapach smażonych jablek-uwielbiam te wonności i lubię przetwarzać jabłka ale w tym roku jakoś ze wszystkim jestem do tyłu.
Kwitnąco masz jeszcze w ogrodzie.Ciągle patrzę na Larissę -okiem zaborczym-jestem ciekawa czy moja w przyszłym sezonie będzie taka jak Twoja czy też to inna róża.
Piszę bo dolecial mnie zapach smażonych jablek-uwielbiam te wonności i lubię przetwarzać jabłka ale w tym roku jakoś ze wszystkim jestem do tyłu.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja na Larisse patrze zaborczym oknem ale dlatego ze jej nie mam a bym chciala
U mnie padalo cala noc i caly dzien - mysle ze nareszcie chociaz troche ziemia mokra bedzie.
U mnie padalo cala noc i caly dzien - mysle ze nareszcie chociaz troche ziemia mokra bedzie.
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aniu dobrze czujesz te pieczone jabłka bo znowu cały wieczór z nimi robiłam, jak tak dalej pójdzie to chyba przez miesiąc nie spojrzę na nie. Ręce wymoczone i wyschnięte na wiór a jutro może uda się coś pokopać to je sobie doprawię na dobre.
Larissa nawet ładnie podrosła i niby za dużo kwiatów nie ma ale strasznie długo je utrzymuje i to mi się bardzo podoba.
Jula to ją sobie spraw bo ładna bestyjka i nie będziesz zazdrościć.
Też liczę na to że dość dobrze podlało i fajnie jutro będzie coś tam przesadzać.
Gosiu to tylko nieliczne jeszcze się wysilają, młodziki w większości mają urwane końcówki z pąkami bo to nie pora na takie szaleństwa.
Ewa to stworzonka mają wszystko śliczne, niedawno wrócił do domu, wrypał mi się na kolana mimo że obierałam jabłka i nic tylko go tulić i głaskać, bestyjka jedna.
A , skoro to jubileusz to rzeczywiście pracy po godzinach moc, wcale Ci nie zazdroszczę, a już podstawówki to wcale a wcale.
Dzisiejsze dzieci są nie na moje nerwy.
Na dobrą noc i śliczny dzień takie cóś.

Larissa nawet ładnie podrosła i niby za dużo kwiatów nie ma ale strasznie długo je utrzymuje i to mi się bardzo podoba.
Jula to ją sobie spraw bo ładna bestyjka i nie będziesz zazdrościć.
Też liczę na to że dość dobrze podlało i fajnie jutro będzie coś tam przesadzać.
Gosiu to tylko nieliczne jeszcze się wysilają, młodziki w większości mają urwane końcówki z pąkami bo to nie pora na takie szaleństwa.
Ewa to stworzonka mają wszystko śliczne, niedawno wrócił do domu, wrypał mi się na kolana mimo że obierałam jabłka i nic tylko go tulić i głaskać, bestyjka jedna.
A , skoro to jubileusz to rzeczywiście pracy po godzinach moc, wcale Ci nie zazdroszczę, a już podstawówki to wcale a wcale.
Na dobrą noc i śliczny dzień takie cóś.
- ewamaj66

Koty całe najładniejsze
Wyrosły mi trzy takie złocienie, mam nadzieję, że się rozsieją. Larissę mam, ale źle posadziłam i niewiele kwiatów widziałam-większa róża zasłaniała
Przydałoby się zrobić z tym porządek, ale ciągle pada 
- gajowa

- Od: 11 maja 2011, o 07:34
No oczywiście róże piękne, ale kociarstwo w tle robi im zdecydowanie konkurencję
Wczoraj opowiedziałam M-owi o Twoim zamówieniu różanym. Mina - bezcenna
Chyba na tej fali powinnam zamówić sobie jeszcze chociaż ze 20 róż???
Wczoraj opowiedziałam M-owi o Twoim zamówieniu różanym. Mina - bezcenna
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Majka alez ta Griffin...sliczna w pąku
Pashminka chyba da rade sie pokazać...ciekawa jestem tych jej jesiennych kolorków
Pashminka chyba da rade sie pokazać...ciekawa jestem tych jej jesiennych kolorków
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Majeczko, padłam jak zobaczyłam różana listę
tyle chabazi to ja nie mam w całym swoim ogrodzie
-
edulkot

Ewa majowa kto to widział tak po nocy łazić po forum zamiast smacznie spać.
To Larissa do przesadzenia tylko dlaczego u Ciebie tak ciągle pada, przecież nie mieszkasz w Szkocji
Marunie zbieram nasionka więc zawsze mogę podesłać jakby co. Moje z pierwszego kwitnienia się wysiały i teraz byle gdzie wyłażą, nawet między kafelkami w chodniku.
Ewa gajowa to idź za ciosem i zamawiaj
ale może już na wiosnę bo czytałam u Ciebie że będziesz teraz bardzo zajęta.
Kociarstwo uwielbiam ale ostatnio jakoś mi się wykruszyło a to z powodu grasujących luzem psów no i tego rudego zbója na zdjęciu, a swoją drogą że kastrat może być aż tak agresywny i zaborczy.
Dorotko Grafin rzeczywiście ma fajne te pączki-kuleczki ale chciałabym zobaczyć jego kwiatki a też ma śliczniutkie.
Liczę że Pashmina choć aby jeden kwiatuszek rozwinie żeby zobaczyć jesienny kolor.
Aga mam rozmach bo mam ogród z rozmachem
ale wolałabym ogródek w Twoim wydaniu, przynajmniej mniej absorbujący. 
Biała chryzantema powoli rozkwita

Przymiotno ogrodowe ciągle kwitnie i zastępuje przemarznięte marcinki

Niedźwiadek mi się zagrzybił

I takie tam

To Larissa do przesadzenia tylko dlaczego u Ciebie tak ciągle pada, przecież nie mieszkasz w Szkocji
Marunie zbieram nasionka więc zawsze mogę podesłać jakby co. Moje z pierwszego kwitnienia się wysiały i teraz byle gdzie wyłażą, nawet między kafelkami w chodniku.
Ewa gajowa to idź za ciosem i zamawiaj
Kociarstwo uwielbiam ale ostatnio jakoś mi się wykruszyło a to z powodu grasujących luzem psów no i tego rudego zbója na zdjęciu, a swoją drogą że kastrat może być aż tak agresywny i zaborczy.
Dorotko Grafin rzeczywiście ma fajne te pączki-kuleczki ale chciałabym zobaczyć jego kwiatki a też ma śliczniutkie.
Liczę że Pashmina choć aby jeden kwiatuszek rozwinie żeby zobaczyć jesienny kolor.
Aga mam rozmach bo mam ogród z rozmachem
Biała chryzantema powoli rozkwita
Przymiotno ogrodowe ciągle kwitnie i zastępuje przemarznięte marcinki
Niedźwiadek mi się zagrzybił
I takie tam
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Majeczko, jeszcze tyle róż kwitnie u Ciebie
Centrum dowodzenia zakamuflowane profesjonalnie
Siedziba MI6 może się schować 
Centrum dowodzenia zakamuflowane profesjonalnie
-
edulkot

Kasiu bo moje centrum dowodzenia ma zmienny kamuflaż, dostosowany do pór roku
Znalazłam zdjęcie centralnie na moje centrum dowodzenia

Znalazłam zdjęcie centralnie na moje centrum dowodzenia
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Nie dziwota, że różyce rosną jak w katalogu, pod takim czujnym spojrzeniem spróbowałyby nie rosnąć 
- ewamaj66

Niesamowicie piękny widok
Ty patrzysz na róże, a one na Ciebie
Maruna późno zakwitł, ale liczę na bujny samosiew. Dzisiaj nie padało, ale wróciłam do domu po 18 i już nie było jak iść do ogrodu-a liczyłam na to, że nowe zdjęcia zrobię. Po takim rozpogodzeniu można się spodziewać przymrozku
Może jutro wrócę normalnie.
Maruna późno zakwitł, ale liczę na bujny samosiew. Dzisiaj nie padało, ale wróciłam do domu po 18 i już nie było jak iść do ogrodu-a liczyłam na to, że nowe zdjęcia zrobię. Po takim rozpogodzeniu można się spodziewać przymrozku
- janka53
- 200p

- Od: 15 paź 2012, o 17:18
Witaj Maju, jestem u siostry w Rodzinnym domu, nawiozłam moich sadzonek 2 torby ,więc sadze.Chciała bym dużo jej porobić,widze że jest słaba w tej chorobie.Pomagam jej opanować podstawy komputera a z czas ucieka i trzeba wracać.
Pozdrawiamy Cię brdzo serdecznie Irena z siostrą Janką

Pozdrawiamy Cię brdzo serdecznie Irena z siostrą Janką
Zapraszam janka53.Moje początki. 
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62377" onclick="window.open(this.href);return false;