Witaj Asiu
Udało mi się na spokojnie pospacerować po Twoim ogrodzie
Jest przepiękny !!! Kamienne murki, tarasy i ścieżki są zachwycające Kamień w ogrodzie to jest TO Widać, że rośliny dobrze się u ciebie czują ! Piękne zestawienia, ujęcia, widoki.... Echh...
Asiu - jeśli chcesz mieć niskie krzewy możesz spokojnie ciąć te drapakowate, wysokie pędy.
Dzięki nim, ja miałam w zeszłym roku Herkulesa który osiągnął rekordową wysokość prawie 180 cm.
Pastelka jest cudna, moja niestety po przesadzeniu padła.
Asiu, mam nadzieję, ze jesteś zadowolona z werbeny. Czy tak sobie wyobrażałaś ją w swoim ogrodzie?
Teraz masz jej niewiele, ale jak zostawisz ją na zimę, wiosna wokół bedzie masę siewek. Najładniej wygląda w dużej grupie
Moi drodzy wszystko ze mną w porządku, dziękuję Wam bardzo za pamięć. i wizyty w moim ogrodzie.
Obiecuję, że wkrótce do Was wrócę w bardziej aktywny sposób. Jeszcze tylko trochę muszę nadgonić zaległości... Aniu jeszcze raz za zdjęcia. I rzeczywiście koniecznie musisz znowu przyjechać, żeby zrobić jakieś nowe fotki - chociaż już nie bardzo jest co fotografować..... Ale nawet suche badyle w Twoim oku będą wyglądały zjawiskowo
Do zobaczenia wkrótce