na wstępie kobierzec zawilców kwitnących na skraju lasu przy naszej działce:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<Wpraszam się już teraz na truskawki bo krzaki masz dorodne...Oka nie oderwę..No Jesteście niesamowici. ...Tadeusz będę Wasz ogród reklamować.... ;:8 pozdrawiam Zyta54
dtlissa pisze:Tadeuszu,
pieknie jak od linijki masz te grzadki!Zadnego chwasta...gratuluje!!
Dzis dostalam mini bure od meza, ze za blisko od siebie ogorki posadzilamhmm naczytalam się w madrych ksiazkach co i jak a i tak chyba zle zrobilam.
Czy moglabym wkleic zdjecie, a Ty jako profi - ogrodnik poradzilbys mi co zrobic z ta moja niefrotunna ogorkowa grzadka?
Truskawki zapowiadają się ładnie, ale co mi tam do Twoich truskawek wyrosłych na "czarnoziemiach", jeżeli nie masz , to z miłą chęcią podzielę się z Tobą.Wpraszam się już teraz na truskawki bo krzaki masz dorodne...Oka nie oderwę..No Jesteście niesamowici. ...Tadeusz będę Wasz ogród reklamować....
moje truskawki są jednoroczne i mam jch 50 krzaków , no i na czarnoziemach się nie udają...A do Ciebie ZAWITAM no i bużia aż się cieszy ha,ha,hatadeusz48 pisze:Truskawki zapowiadają się ładnie, ale co mi tam do Twoich truskawek wyrosłych na "czarnoziemiach", jeżeli nie masz , to z miłą chęcią podzielę się z Tobą.Wpraszam się już teraz na truskawki bo krzaki masz dorodne...Oka nie oderwę..No Jesteście niesamowici. ...Tadeusz będę Wasz ogród reklamować....
Dziękuję za reklamę...... Pozdrawiam .Tadeusz.