Miłej niedzieli życzę
I nadeszła jesień w wiejskim ogrodzie
- slila1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: I nadeszła jesień w wiejskim ogrodzie
Marysiu piękne te Twoje kolorowe, jesienne zdjęcia
. Rojnikowiec-ufoludek rzeczywiście po kwitnieniu zanika, przynajmniej u mnie tak było. Gościł na działce tylko przez dwa sezony. Potem rozglądałam się za nim, żeby kupić, ale bezskutecznie
.
Miłej niedzieli życzę
Miłej niedzieli życzę
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
'Schadzka młodych' - jak ładnie to ujęłaś... Ale faktycznie uskrzydla. Jak tylko uda mi się zaobserować jakieś okazy, to bym wręcz skalała z radości. Nie wszyscy tak mają. Stąd też moje zakręcenie eko. Potrafię butelki po napojach i papier wieźć do domu, jak nie ma kosza do segregacji
Nie wyobrażam sobie, że moje wnuki miałyby żyć w świecie bez tych wszystkich cudów.
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj niedzielnie Marysiu
Mam nadzieje ,ze dzisiaj bedzie tak słonecznie i przyjemnie jak wczoraj , tymczasem przepadam
Mam nadzieje ,ze dzisiaj bedzie tak słonecznie i przyjemnie jak wczoraj , tymczasem przepadam
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witam niedzielnie
Aniu akl62 czyli udało mi się dla każdego coś.....
Lidziu ja go dostałam od Ewyw jej się udało gdzieś zdobyć. Widzę obok jakieś maleństwa -zobaczymy czy przetrwają zimę.
Dziękuję i życzę również udanej niedzieli
. Głowa bolała Cię na tą zmianę - dzisiaj cały ranek lało!
Słodka Aniu
Jak sobie przypomnę jeszcze parę lat temu i dzisiaj to jest jednak coraz lepiej ze świadomością naszych rodaków, więc myślę , że nasze wnuki jednak będą dużo lepiej żyć. Masz rację zawsze znajdzie się jakaś zgaga co założy wnyki albo mści się na piesku. Ale i tak czują się już na cenzurowanym kiedyś czuli się bezkarni.
Dorotko witaj ! mam nadzieję że się rozchmurzy,
chociaż ostatnie niedziele nie nastrajają pozytywnie.
No to życzę słoneczka 
Aniu akl62 czyli udało mi się dla każdego coś.....
Lidziu ja go dostałam od Ewyw jej się udało gdzieś zdobyć. Widzę obok jakieś maleństwa -zobaczymy czy przetrwają zimę.
Dziękuję i życzę również udanej niedzieli
Słodka Aniu
Dorotko witaj ! mam nadzieję że się rozchmurzy,
Dzień dobry, Marysiu
Póki co, słonko przebija się bardzo nieśmiało, ale jest szansa na ładną niedzielę, czego i Tobie życzę...
Żałuję, że weekendy tak szybko mijają - nigdy nie mogę naprawdę odpocząć. Od jutra znowu kierat - zarządy i wszyscy święci będą się zjeżdżać, także przez najbliższe dwa tygodnie będzie młyn i urwanie głowy... to ile jeszcze do tej emerytury?? Ech
Nic to, postaram się wyciągnąć M. na spacer do lasu, zrobię tartę z grzybami i może niedziela będzie się wlokła niemiłosiernie ;-))
Dobrego dnia, Marysiu!
Póki co, słonko przebija się bardzo nieśmiało, ale jest szansa na ładną niedzielę, czego i Tobie życzę...
Żałuję, że weekendy tak szybko mijają - nigdy nie mogę naprawdę odpocząć. Od jutra znowu kierat - zarządy i wszyscy święci będą się zjeżdżać, także przez najbliższe dwa tygodnie będzie młyn i urwanie głowy... to ile jeszcze do tej emerytury?? Ech
Nic to, postaram się wyciągnąć M. na spacer do lasu, zrobię tartę z grzybami i może niedziela będzie się wlokła niemiłosiernie ;-))
Dobrego dnia, Marysiu!
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Marysiu
Piękne jesienne obrazy
Różyczki wciąż piękne, na dodatek w pastelowych kolorach, które kojarzą się z wiosną.
Bardzo ciekawy ten rojnik.
Cynie wciąż piękne , moje w gruncie po deszczach prawie już nie kwitną.
A co to za roślinka podobna do szczawika pod zdjęciem trzykrotki ?
Piękne jesienne obrazy
Różyczki wciąż piękne, na dodatek w pastelowych kolorach, które kojarzą się z wiosną.
Bardzo ciekawy ten rojnik.
Cynie wciąż piękne , moje w gruncie po deszczach prawie już nie kwitną.
A co to za roślinka podobna do szczawika pod zdjęciem trzykrotki ?
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
No a u nas jednak był przymrozek fest, bo kwiaty pościnało....jakieś tam resztki nasturcji tylko walczą o przetrwanie...tym chętniej więc napatrzę się na Twoje nadal pięknie kwitnące
A jesienne liście oszałamiające - uwielbiam jesień (a zaraz po niej zimę, co źle wróży mojej karierze ogrodniczej
), a ta u Ciebie już w szczytowej formie!
- Maska

- Kontakt:
Agnieszko aguniado Droga przyjdzie taki dzień kiedy weekend będzie miał inne znaczenie, ale wierz mi nie ma się do czego spieszyć - wszystko w swoim czasie! Też z miałam swoje kieraty wiele lat i to sprawiło, że nie trzymałam się pracy rękami nogami, że postanowiłam bezwzględnie odpocząć. Dlatego tak mnie cieszy ten stan ! Miłego dnia i bardzo miłego tygodnia!
Agnieszko pelagio72 jakoś wczoraj najlepiej szło mi robienie zdjęć, coś leń mnie ogarnął. Na fotce jest róża od Małgosi przysłana w zeszłym tygodniu i ponieważ ładnie stoi postanowiłam jej pokazać. Chciałam patyczek a dostałam sadzonkę! Będziemy ją ucierać, albo inaczej, bo dostałam nowe przepisy na różę płatki i owoce od mojej niewidomej masażystki.
Miłego dnia!
Pati groźnie wyglądało, ale skończyło się jak widać. Wiesz w zimie nie będziemy miały wyrzutów sumienia, że błogie lenistwo nas ogarnia. Następne wiosna będzie dla Ciebie zupełnie inna, bo ta była szalona! Jak sobie przypomnę Twoje wiosenne miesiące
Słoneczka życzę
Agnieszko pelagio72 jakoś wczoraj najlepiej szło mi robienie zdjęć, coś leń mnie ogarnął. Na fotce jest róża od Małgosi przysłana w zeszłym tygodniu i ponieważ ładnie stoi postanowiłam jej pokazać. Chciałam patyczek a dostałam sadzonkę! Będziemy ją ucierać, albo inaczej, bo dostałam nowe przepisy na różę płatki i owoce od mojej niewidomej masażystki.
Miłego dnia!
Pati groźnie wyglądało, ale skończyło się jak widać. Wiesz w zimie nie będziemy miały wyrzutów sumienia, że błogie lenistwo nas ogarnia. Następne wiosna będzie dla Ciebie zupełnie inna, bo ta była szalona! Jak sobie przypomnę Twoje wiosenne miesiące
Słoneczka życzę
Maseczko, jednak Cię dopadłam, a wyglądało na to, że nowy wątek odjedzie beze mnie. No ale jestem i przeczytałam wszystkich 13 stron. Piękne zdjęcia zamieściłaś, i te jesienne, i te kwitnące. Róże są boskie. Będę na nie chuchać z daleka, żeby ich przymrozek nie zważył. A w każdym razie nieprędko.
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Marysiu
Wpadłam przywitać się w niedzielne przedpołudnie i życzyć przyjemnej niedzieli. 
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Maska

- Kontakt:
Linetko podziwiam Cię i dziękuję. Brakowało Ciebie
Basiu moje dziwaczki nie zmarzły, ale zapakowałam na razie do altany i jak obeschną pójdą do piwnicy.
Bogusiu witam Cię
pogoda jakoś się utrzymuje nawet przez chwilę zaświeciło słabe słoneczko. Miłego wieczoru!
Basiu moje dziwaczki nie zmarzły, ale zapakowałam na razie do altany i jak obeschną pójdą do piwnicy.
Bogusiu witam Cię
- czar_na
- 1000p

- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Niedzielne pozdrowienia 
U nas kolejny dzień pięknej jesienni mam nadzieję ,że u Ciebie podobnie
U nas kolejny dzień pięknej jesienni mam nadzieję ,że u Ciebie podobnie
- Maska

- Kontakt:
Aniu witaj u mnie pół na pół raz chmury raz słoneczko ale nie jest źle. Miłego popołudnia!
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś moja kochana koniec świata dopiero zobaczyłam że pędzi inny wątek chyba muszę popracoawać nad sobą żeby być bardziej spotrzegawczą...
..przeczytałam już od pierwszej strony...piękne widoczki i piękne słowa ...
..teraz nie dam mu zniknąć z moich oczu...
..przeczytałam już od pierwszej strony...piękne widoczki i piękne słowa ...
..teraz nie dam mu zniknąć z moich oczu...
- Maska

- Kontakt:
Misiu najważniejsze że zdążyłaś, wszystko przez to że są dwa wątki