Jestem w szoku, ciężkim... napiszę więcej jak ochłonę...

Majka ale zaszalałaś przecież nawet z zimie będziesz sadzić te róże
  Majka ale zaszalałaś przecież nawet z zimie będziesz sadzić te róże  .Masz rację u mnie bardziej osłonięty teren
 .Masz rację u mnie bardziej osłonięty teren
 Jak przyjdą wszystkie to wtedy będę pewna ile i skąd przyjechały.
  Jak przyjdą wszystkie to wtedy będę pewna ile i skąd przyjechały.   

hehe he też tak pomyślałamsweety pisze:Pokażę eMowi, twierdząc że jestem skąpa i prawie w ogóle nie kupuję

Sny będziesz miała wiadomo jakie ;-)
 Sny będziesz miała wiadomo jakie ;-)

Ja się zabiję
  Ja się zabiję   

jakie cudowne zakupy
  jakie cudowne zakupy   

i długo tam pozostanie.....
  i długo tam pozostanie.....

, poprawione ale w takim natłoku nazw nietrudno o zjedzenie literki. Ja te listy przeglądam po parę razy na dzień i też czasami znajduję błędy, jakbym to pisała to szybko się wyłapie ale przy kopiuj - wklej to nawet nie zwracam uwagi. Wczoraj wyłapałam dwa błędy w Souvenirach.
  , poprawione ale w takim natłoku nazw nietrudno o zjedzenie literki. Ja te listy przeglądam po parę razy na dzień i też czasami znajduję błędy, jakbym to pisała to szybko się wyłapie ale przy kopiuj - wklej to nawet nie zwracam uwagi. Wczoraj wyłapałam dwa błędy w Souvenirach.  

a ja już myślałam, że dużo zamówiłam.....na szczęście są prawdziwi maniacy różani
 a ja już myślałam, że dużo zamówiłam.....na szczęście są prawdziwi maniacy różani   

.Piękna pogoda i czas na rozmyślania w ciszy
 .Piękna pogoda i czas na rozmyślania w ciszy  

wszystkim nam potrzeba sił i wytrwałości. Widzisz te przestrzenie, muszę je jakoś zapełnić.
 wszystkim nam potrzeba sił i wytrwałości. Widzisz te przestrzenie, muszę je jakoś zapełnić.  

Ale miejsce dowodzienia z takimi widokami tez bym chciala nie powiem
  Ale miejsce dowodzienia z takimi widokami tez bym chciala nie powiem