Piękne są Twoje tulipany - mnie najbardziej zachwycił ten prawie czarny i bordowy z białymi obrzeżami
Mój ogródek- zaczynamy od wiosny...
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Violetko, rabatka wyłożona jest trocinami.violetta pisze:Tak naprawdę to tej opony na pierwszym planie wcale nie widać.
A czym masz wyłożoną rabatę na dalszym planie, bo nie bardzo wiem.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Zabijasiula pisze:empuzo a co masz w tej oponie, bo to naprawde super wygląda
[
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
- Miiriam

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiu - ja właśnie wklejałam fotki moich funkii - są tam też te , które dostałam od Ciebie - rosną cudnie
Dokupilam jeszcze sporo innych - bo to taka moja wielka ogrodowa miłość
Mam taki jeden ulubiny ogródeczek z funkiami i skalniakami - jest maleńki - ale nigdy nie można mnie od niego oderwać, mój mąż juz nie zatrzymuje się na tej ulicy

Mam taki jeden ulubiny ogródeczek z funkiami i skalniakami - jest maleńki - ale nigdy nie można mnie od niego oderwać, mój mąż juz nie zatrzymuje się na tej ulicy
-
KDanuta

- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Witaj Asiulko
czas na rewizytę - spacerując wsród utulipanów podziwiałam ich kształt i kolor, cudowne
ponieważ jestem miłośniczką funki to zakup 15 odmian zrobił na mnie wrażenie, gdzie Ty to zdobyłaś
u mnie w sklepach ogrodniczych jest słaby wybór odmian, szczerze Ci zazdroszczę- wiem brzydka to cecha ale trudno z nia walczyć gdy się widzii takie oiękności

- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Asiu funkie dostaniesz które sobie wybierzesz, ja kilka prezentowalam , teraz są ładniejsze to może jeszcze raz je pokażę, byś zdecydowala, jeśli wybierzesz te z mniejszymi liścmi to może być jeszcze teraz a z dużymi to może być problem z pakowanie i wykopaniem , to te dopiero w jesiei
pozdrawiam KDanuta
pozdrawiam KDanuta
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Asiulko. dziękuję za wizytę u mnie. Teraz choruję i nie mam nawet jak porobic fotek bo po prostu nie chodzę na działkę. Az sie boję co tam zastane jak juz mi przejdzie. I jeszcze jedno chyba nie ten kolor Tobie wysłałam co chciałaś. Bo te co chciałaś jakoś teraz rosną w innym miejscu. Nie wiem daj Asiu znać jak juz zakwitną. Buziaki i pozdrowienia.