Mój Raj
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój Raj
Wędkuję w wolnej chwili,kiedyś często razem z Teściem ,ale on ma ponad 80 lat i nie chce już jeździć nad jeziora.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Nie jest już pięknie i kolorowo na mojej działce wszystkie kwiatki jednoroczne padły
,jak dzisiaj weszłam to aż się przestraszyłam,teraz mam brązowe dalie,cynie ,astry,aksamitki itp jak to przyroda może się zmienić przez jedną noc;:oj ,cóż muszę zasilić kompostownik

- mamafrania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No coż.taka kolej rzeczy.Pocieszam się tym,że to wszystko dzije się po to,żeby potem znowu mogło buchnąć życiem.Wtedy każdy pączek cieszy bardziej
- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Grażynko Mam nadzieję iż ta zima będzie krótka i jej nie zauważymy !!!

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Grażynko, połów udany
Jak ja uwielbiam ryby.....jutro smażę karasie, mam zamrożone... 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- gracha
- 1000p
W naszym domu jemy dużo ryb słodkowodnych z połowów męża i morskich -brat jest rybakiem w Kołobrzegu , karasie mniam słodziutkie
uwielbiamy

- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Karasek-tak nazywa się dziadek mojego M.Ale tłuściutki 

- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Tylko pozazdrościć takich rybek nie mówiąc już o skarbie czyli M jakiego masz w domku 

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Puk, puk ...jestem. Wpadłam przywitac się i życzyć miłej niedzieli.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- gracha
- 1000p
Mamofraniu ładnie tak się podśmiewać z dziadka,chociaż muszę się przyznać też się uśmiałam,myślę że dziadek twojego M zna się na żartach
Witaj Bogusiu dzięki że wpadłaś ,niedzielę miałam bardzo miłą przyjechała do nas córka z wnusiem Piotrusiem z Gorzowa ,a że wnusio bardzo kochany i absorbujący, dzień zleciał nie wiadomo kiedy
Misiu i Klusku ja też myślę że zima będzie krótka nie uciążliwa,nie cierpię zimy,najchętniej bym ją przespała jak niedźwiedź
Wiolu każdy M ma jakieś zalety ,ja po tylu latach wspólnego życia przyzwyczaiłam się i wydaje mi się że to co potrafi robić to jest takie oczywiste,chociaż nie powiem bardzo mi miło że tak to postrzegasz,
chyba muszę zacząć więcej doceniać mojego skarba 

Witaj Bogusiu dzięki że wpadłaś ,niedzielę miałam bardzo miłą przyjechała do nas córka z wnusiem Piotrusiem z Gorzowa ,a że wnusio bardzo kochany i absorbujący, dzień zleciał nie wiadomo kiedy

Misiu i Klusku ja też myślę że zima będzie krótka nie uciążliwa,nie cierpię zimy,najchętniej bym ją przespała jak niedźwiedź

Wiolu każdy M ma jakieś zalety ,ja po tylu latach wspólnego życia przyzwyczaiłam się i wydaje mi się że to co potrafi robić to jest takie oczywiste,chociaż nie powiem bardzo mi miło że tak to postrzegasz,

- eliszka60
- 200p
- Od: 3 paź 2011, o 16:59
Grażko,pochodziłam trochę po Waszej działce i jestem zachwycona.TYLE kwiatów!!!Ja mam swoją od marca i mam nadzieje,że kiedyś i moja będzie taka ładna.Pozwolisz,że czasem tu zajrzę a z czasem pokażę swoją działeczkę.Pozdrawiam wieczorowo-nocną porą. 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jeśli o rybki chodzi to u nas najczęściej króluje leszcz, wędzony, smażony no i ikra z łososia, jesiotra, kawioru do bólu, już mi się przejada
, a przecież to taki rarytas dla niektórych, ale żeberka z leszcza uwielbiam 

- gracha
- 1000p

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No fakt, chyba się gdzieś post zapodział, My nie mamy murowanej wędzarki, ale mamy http://www.borniak.pl/ , mamy to zainstalowane w komórce, świetnie się sprawdza