Więc chyba nie bardzo, jeśli dałeś przed sadzeniem obornik..tak myślę, poprawcie mnie w razie czego.
Ja z kolei mam już przygotowane miejsce, nawiezione obornikiem, tylko Harnasia jeszcze niet

I mam pytania do soprano99 - Twoje plantacje czosnkowe to na tych rędzinach?
 a gdzie jeśli można spytać?
 a gdzie jeśli można spytać?A drugie pytanie - czy prawdą jest że czosnek sprzedawany w marketach może być zaprawiany chemicznie, żeby 'nie rósł'? z taką cebulą się spotkałam. Szczerze mówiąc w markecie nie chcę kupić, na rynku też nie..

)Nadzieja umiera ostatnia...
 )Nadzieja umiera ostatnia...

. Ja za czosnek dałam w tym roku 2 zł  za główkę i tez jakiś piękny nie był.....u nas totalne niedobory w sklepach ogrodnioczych i ceny windują max w górę - 1 kg kosztował ponad 40 zł....
 . Ja za czosnek dałam w tym roku 2 zł  za główkę i tez jakiś piękny nie był.....u nas totalne niedobory w sklepach ogrodnioczych i ceny windują max w górę - 1 kg kosztował ponad 40 zł....

Sprzedaję podsuszony, więc doczeka Twojego świeżego. U nas sadzenie w pełni od połowy września. Pięknie to zaczyna wyglądać w maju, kwietniu jak szczypior pnie się w górę. Potem w czerwcu ogławianie pędów i w lipcu kopiemy
 Sprzedaję podsuszony, więc doczeka Twojego świeżego. U nas sadzenie w pełni od połowy września. Pięknie to zaczyna wyglądać w maju, kwietniu jak szczypior pnie się w górę. Potem w czerwcu ogławianie pędów i w lipcu kopiemy