Gratuluję nagrody
Moje spełnione marzenie Malgocha1960
Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960
Małgosiu u Ciebie jeszcze wcale nie widać jesieni,kolory cudne,wszystko pięknie kwitnie.
Gratuluję nagrody
Gratuluję nagrody
Jak się cieszę, że zajrzałam... nie szczędzisz nam pięknych zdjęć i to świetnie - od razu działają pozytywnie na człowieka... jest jeszcze bardzo kolorowo u Ciebie, Gosiu, listeczki brzozowe wysprzątane, pięknie.
Wiatr ustał? U nas dudniło w nocy przeokropnie...
Wiatr ustał? U nas dudniło w nocy przeokropnie...
- agniesska76
- 50p

- Od: 9 lip 2012, o 13:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj, przede wszystkim Żuraweczki po prostu cudne pieski również tyle, że wyglądają na takie co pokopać sobie lubią
Mam również dwa nieco większe więc znam temat 
Pozdrawiam Aga
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu, ależ ty się napracowałaś z wklejaniem tylu zdjęć. Kawał roboty odwaliłaś. Jeszcze masz w ogrodzie bardzo dużo kolorów. U mnie to już prawie wyłącznie zielono.
Wiesz, jak tak patrzę na twoje trawy, to dochodzę do wniosku, że nie masz powodu do narzekania. Jeśli one są od pana MS, to nawet powyrastały i niektóre mają te swoje wiechetki. Chyba że to z innego źródła?
Wiesz, jak tak patrzę na twoje trawy, to dochodzę do wniosku, że nie masz powodu do narzekania. Jeśli one są od pana MS, to nawet powyrastały i niektóre mają te swoje wiechetki. Chyba że to z innego źródła?
- ARABELLA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Gośka ,jak tam po imprezce?
Na grzybkach byłaś ? Fotki odlotowe 
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu fotorelacje z ogrodu cudo
pozbieraj proszę nasionek tej aksamitki podobnej do chryzantemy, śliczna

pozbieraj proszę nasionek tej aksamitki podobnej do chryzantemy, śliczna
- lojka 63

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Gonia widoki u ciebie nie ziemskie nie długo musisz pomyśleć o dodatkowej działce bo pieski nie będą miały gdzie hasać roślinki masz super zdrowe i dorodne kiedy ty to wszystko obrabiasz ja czasami mam zapuszczone bo nie wyrabiam.Gratulacje.

- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15

Uploaded with ImageShack.us
Dorotko,Tosia pozuje do zdjęcia,a do Melci muszę mówic magiczne słowo =ciasteczko=wtedy patrzy z zaciekawieniem.
Aguś,większość host to nabytki od pana Podstolca wiosenne.Warto u niego kupować,bo sadzonki sa ładne i szybko się rozrastaja.
Tereniu,niestety kolorów już coraz mnie,taka kolej rzeczy.
Bisiu,dziękuje.Na zdjęcia wyłapuję najładniejsze zakątki,nie chce pstrykać trwanika wyscielonego liśćmi,a nie ma kiedy skosic,bo albo wichury albo deszcz.

Aguś,ten wiatr trzeba chyba zapisac w stały krajobraz.Listeczki w jednym miejscy wysprzatam,odwrócę sie i ma deja vu.
Agnieszko,Tosia narobiła trochę szkody jak przybyła do nas,ale szybko nauczyła się co jej wolno,a co nie.Teraz na obydwie stosuję magiczne słowo=bo zaraz wezmę wody= i przestają broic.
Wandziu,trawki to moje ubiegłoroczne nabytki,a od tego pana nadaje sie do pokazania jedynie giganteus.Ładne są też trawki,które kupiłam teraz na agrze.
Lucynko,na grzybach nie byłam,nie starczyło dla mnie miejsca,ale dobrze,bo nie nazbierali.Nie ma jednak u nas grzybów,albo więcej zbierających,bo w lesie samochód przy samochodzie.

Bozenko,staram się zbierac nasiona tych aksamitek,bo dla mnie one są najładniejsze i najdłużej kwitnące.Trudno nawet zebrac jakąś konkretną ilość nasion,bo one cały czas kwitna,nie ma chyba takiej odmiany,gdzie jeden kwiat kwitłby tak długo.
Jolu,mam zapuszczone miejscami,uwierz mi,ale nie pokazuję tego.Z jednej strony dobrze,że kończy się sezon ogrodowy,bo to był cieki i pracowity okres.

- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15

Zlikwidowałam wczoraj część doniczkowych,serce normalnie kroiło mi się jak obcinałam kwitnące begonie,ale większość jeszcze siedzi w doniczkach.Zapowiadaja przymrozki na piątek i nie wiem co mam robic.Czy dalie i kanny macie juz wykopane?

- aagaaz
- 1000p

- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Małgosiu z tego co wiem to dalie wykopuje się po pierwszych przymrozkach. A kanny mam jeszcze tez w ziemi..
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Ja juz prawie mam wykopane,bo nie lubię grzebać w ziemi,jak jest zimno ,mokro i wietrznie jednocześnie 
- justyna_gl

- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Dalie i kanny możesz wykopać jak je przymrozek chwyci. Nic im nie będzie
Szkoda je wykopywać jak jeszcze takie ładne. A nóż przymrozek ominie Twój ogród i będziesz mogła jeszcze kilka dni dłużej cieszyć się tymi pięknymi kwiatami... 
- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Gosiu fakt kolorków już coraz mniej, ale u Ciebie jednak wciąż jeszcze ładnie i kolorowo, czy te brzózki, które pokazałaś są jeszcze na Twoim terenie? (pierwszy raz ujrzałam taką perspektywę) czy za płotem, którego nie widzę
. Gdzie Ty tyle kamieni znalazłaś? miałaś rację, te żółte aksamitki są bombowe i rzeczywiście wyglądają jak pełne chryzantemy. Fakt w ogrodzie jest wciąż masę pracy, ale ja jednak żałuję, że sezon się kończy już teraz jestem wkurzona jak pada albo jest zimno i nie mogę wyjść sobie "podziubać", a co będzie dalej 
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...Małgosiu kolorowy zamęt głowy...ja też przestraszyłam się dzisiaj że ma być minusowo w nocy i ucięłam hortensji kwiaty do zasuszenia... a kanny siedzą i dalie w ziemi ...może jutro rozprawię się z nimi...
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Małgosiu, jak pogoda, bo u nas jednak przymroziło, i teraz jest ledwie 3 stopnie.