Ogród w dolinie część 2
- tesia39
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród w dolinie część 2
Aniu, jak ja lubię oglądać twoje zdjęcia, są zachwycające
No a na widok Avalona po prostu wymiękam

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu róże piękne jak w środku lata! Piękne zdjęcia! Czy po różach jest begonia czy maczek syberyjski?
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Teresko! Avalon ma jeszcze kilka pąków. Może zdążą, ajka nie mam duuuużo zdjęć. Jakoś dotrwamy do wiosny
Marysiu! To begonia. Ma taki strażacki (jak Wy to określacie) kolor. Trudny do uchywycenia przez aparat:) I żółte pręciki. Wręcz płonie na rabatce. Muszę nie zapomnieć wykopać jej bulwki!
Marysiu! To begonia. Ma taki strażacki (jak Wy to określacie) kolor. Trudny do uchywycenia przez aparat:) I żółte pręciki. Wręcz płonie na rabatce. Muszę nie zapomnieć wykopać jej bulwki!
- Maddy77
- 500p

- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Aniu u Ciebie pełnia lata, a nie jesień
Cudne kolorki
Cudne kolorki
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Znowu się powtórzę, ale piękne zdjęcia. Wy na forum znacie wszystkie odmiany róż na pamięć, czy jakieś małe ściągi pod laptopami 
- kubasia

- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Dziś numer jeden
to dla mnie kolorowe kapusty 
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Ania jak zwykle niezawodna ze zdjęciami. Lubie wieczorkiem (a czasem porankiem) uraczyć oczy tymi widokami.
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Aniu,
zajrzałam tylko na chwilkę i widziałam , że obawiasz się dzisiejszego dnia.
Dobrze, że dobrze się kończy.
Pomponiki ślicznie się rozwijają.

Dobrze, że dobrze się kończy.
Pomponiki ślicznie się rozwijają.
- wiolamanka

- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Aniu a co z kapustką ozdobną robisz na zimę 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,masz jeszcze tyle kwitnacych pięknych rózyczek i widzę kapuste ozdobną,do której nie mam zupełnie reki.Czy wysiewałaś ją wczesniej w domu ,cczy bezposrednio do gruntu?
- sweety

Mam zaległości... Jakoś tak jesiennie, lekko depresyjnie robi sie na forum
Mam nadzieje, że to się ziemi, bo nawet mnie bierze
Ewo (gajowa)! Jestem pewna, że z Avalona będziesz zadowolona
Teraz razem bedziemy trzymać kciuki, by dobrze przezimował! mam zasługi
Mam zasługi
Dzięki Ewuś
Magdziu (Maddy77)! Zmarwtie Cię - coraz większy leń mnie ogrania
To wszystko przez tą pogodę. Ale staram sie być systemetyczna, bo potem trudno mi samej wyjść z zaległości. A zima czekać nie będzie
Ale cieszę się, że choć trochę działam na Was i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu! Brak wiedzy nadrabiam entuzjazmem
I faktycznie róże na razie sobie nie odpuszczają.
Monimg! Dokładnie to Knirps. Teraz zrobiła się całkiem ładna (jest u mnie niecałe 2 miesiące), ale przeszkadzało mi, że się tak kładzie, więc dodałam jej 'legowisko'
Zresztą podobają mi sie takie zostawienia: róże z kamieniami.
Gosiu (Margo2)! Kogel mogel w tej postaci? Jka najbardziej. Takiegio jajecznego nighdy nie lubiłam. Nawet jajecznicę libię mocno ściętą
A nasadzenia są absolutnie świadome. Lubie taki busz, a jak sa pustki, to okoliczne koty robią sobie na nich toaletę. Nie dalej jak dziś sprzątałam po nich...
Kasiu (robaczek_Poznań)! Ja Ci 'wjechałam' na ambicję? W sumie zdradzę ci, że i ja tam, gdzie będę sadzić nowe róże, nie wsadzałam cebulek. Wsadzę razem z sadzeniem krzaczków...
Zatem mamy podobnie
Dorotko (dorcia7)! Dziękuję
Nie wiem, dlaczego Ci się nie otwierają zdjęcia. U mnie wszystkie sie otwierają!
Ewo (gajowa)! Jestem pewna, że z Avalona będziesz zadowolona
Magdziu (Maddy77)! Zmarwtie Cię - coraz większy leń mnie ogrania
Monimg! Dokładnie to Knirps. Teraz zrobiła się całkiem ładna (jest u mnie niecałe 2 miesiące), ale przeszkadzało mi, że się tak kładzie, więc dodałam jej 'legowisko'
Gosiu (Margo2)! Kogel mogel w tej postaci? Jka najbardziej. Takiegio jajecznego nighdy nie lubiłam. Nawet jajecznicę libię mocno ściętą
Kasiu (robaczek_Poznań)! Ja Ci 'wjechałam' na ambicję? W sumie zdradzę ci, że i ja tam, gdzie będę sadzić nowe róże, nie wsadzałam cebulek. Wsadzę razem z sadzeniem krzaczków...
Zatem mamy podobnie
Dorotko (dorcia7)! Dziękuję
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Ania! Ja cały czas oglądam Twoje roślinki! I rożyczki, i chryzantemy, ale tylko podziwiam, nie rozpisując się
Miło popatrzeć 
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- sweety

Justynko (justyna_gl)! Jesteś kochana
Może się skutecznie zapatrzysz?
Dorotko (Keetee)! Aguniu (Aguniada) Jakoś minął ten dzień i wszystko idzie ku dobremu! dzięki, że trzymałyście kciuki
Geniu! Zdjęcia robiłam w dzień, ale była taka 'śliczna' pogoda. Robiłam je ok. 16.30, ale było ciemno i mokro. Brrr....
Aniu (asta6265)! Ozdobne kapustki mam co roku i bardzo je lubię. Teraz znowu przezywają swoje 5 minut i nie mogę się wręcz na patrzeć na jej falbanki. I mimo takiej pogody nadal jest kolorowo. U mnie dużo dały nowe żurawki
Dzięki za komplementy!
Agata (Francesca)! Masz rację - to powojowiec! Jak fajnie, że na forum i w tym zakresie można się tyle nauczyć. I faktycznie to jedna z odmian złocienia, jaki mam!
Grażynko (grazynarosa22)! Dziękuje za komplementy
Cieszę się, ze Ci sie podobają!
Aniu (wielkakulka)! Uczymy się cały czas. Lubię wiedzieć, jak nazywaja się moje rosliny, w tym róże. Też się nauczysz
Kubasia! Kapustki są the best
Ewo (majowa)!
Krysiu (Ignis05)! Dobrze, że jesteście
Nie wiem, czy wszystkie pomponiki zdążą się rozwinąć, ale ten jeden - na 100%.
Wiolu (wielomanka)! Kapusta po prostu zostaje w gruncie i nawet zabawnie wygląda spod śniegu
Małgosiu (małgocha1960)! Podobnie jak u Ciebie i u mnie jeszcze dużo się dzieje. A kapustki kupiłam w formie sadzonek. W tym roku zamierzam spróbować z ich sianiem.
Miłko (takasobie)! Patrz ile masz ochotę. Jeszcze jest na co, a na zimę mam solidny zapas zdjęć. No i domowe
Dorotko (Keetee)! Aguniu (Aguniada) Jakoś minął ten dzień i wszystko idzie ku dobremu! dzięki, że trzymałyście kciuki
Geniu! Zdjęcia robiłam w dzień, ale była taka 'śliczna' pogoda. Robiłam je ok. 16.30, ale było ciemno i mokro. Brrr....
Aniu (asta6265)! Ozdobne kapustki mam co roku i bardzo je lubię. Teraz znowu przezywają swoje 5 minut i nie mogę się wręcz na patrzeć na jej falbanki. I mimo takiej pogody nadal jest kolorowo. U mnie dużo dały nowe żurawki
Agata (Francesca)! Masz rację - to powojowiec! Jak fajnie, że na forum i w tym zakresie można się tyle nauczyć. I faktycznie to jedna z odmian złocienia, jaki mam!
Grażynko (grazynarosa22)! Dziękuje za komplementy
Aniu (wielkakulka)! Uczymy się cały czas. Lubię wiedzieć, jak nazywaja się moje rosliny, w tym róże. Też się nauczysz
Kubasia! Kapustki są the best
Ewo (majowa)!
Krysiu (Ignis05)! Dobrze, że jesteście
Wiolu (wielomanka)! Kapusta po prostu zostaje w gruncie i nawet zabawnie wygląda spod śniegu
Małgosiu (małgocha1960)! Podobnie jak u Ciebie i u mnie jeszcze dużo się dzieje. A kapustki kupiłam w formie sadzonek. W tym roku zamierzam spróbować z ich sianiem.
Miłko (takasobie)! Patrz ile masz ochotę. Jeszcze jest na co, a na zimę mam solidny zapas zdjęć. No i domowe
-
kropelka

- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, wspaniałe zdjęcia . Widzę, ze lubisz "skalę makro"
, ale ona świetnie ukazuje szczegóły roślinek czasem zupełnie nie dostrzegalne na pierwszy rzut oka, a jakież wspaniałe i piękne 
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aniu, różyczki masz śliczne a fotki robisz piękne