a teraz krótki jesienny spacerek

tu ma być paprociowisko

tulipanowiec tamaryszek francuski klon palmowy

trzmielina irga ostrokrzew

.
 .

Właśnie wróciłam z ogrodu ....mimo , malego przymrozku ...dzionek niczego sobie. Okrywalam kompostem roslinki, ale ...muszę się nachodzić po tym wielkim swoim ogrodzie.
 Właśnie wróciłam z ogrodu ....mimo , malego przymrozku ...dzionek niczego sobie. Okrywalam kompostem roslinki, ale ...muszę się nachodzić po tym wielkim swoim ogrodzie.  ..Ja również podziwiam Twój kolorowy raj, pięknie prezentuje się ...tyle wspaniałych nasadzeń. A trzmielina fantastyczna.... godna podziwu , zresztą jak cała reszta. W wolnej chwili zaglądaj do mnie....zapraszam. Z miłą chęcią będę wpadała do Twojego krolestwa.
 ..Ja również podziwiam Twój kolorowy raj, pięknie prezentuje się ...tyle wspaniałych nasadzeń. A trzmielina fantastyczna.... godna podziwu , zresztą jak cała reszta. W wolnej chwili zaglądaj do mnie....zapraszam. Z miłą chęcią będę wpadała do Twojego krolestwa.

i mimo chłodów uwielbiam tę porę roku. Takiej trzmieliny-giganta jeszcze nie widziałam, nie mówiąc o kwitnącej.
  i mimo chłodów uwielbiam tę porę roku. Takiej trzmieliny-giganta jeszcze nie widziałam, nie mówiąc o kwitnącej. 

i dziękuję że mnie odwiedziłaś wirtualnie
  i dziękuję że mnie odwiedziłaś wirtualnie