Mój ogród na fotografii
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród na fotografii
Marzenko! Cieszę się, że Ty jesteś zadowolona ...zawsze możesz na mnie liczyć. A nasionka drugi raz? Nic nie szkodzi....nie odznaczyłam sobie, a wysyłałam do kilku osób."Od przybytku głowa nie boli", prawda? Pozdrawiam cieplutko, choć u mnie dzisiaj bardzo się ochlodziło i od godz. 16 leje niesamowicie.

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia 
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie też podlewa moje nowe nasadzenia.
Będę kibicowała . Ja mam zaplanowane podcięcie iglaków.
Jeszcze z tym czekam bo gałązki chcę wykorzystać do nakrycia wrażliwych roślin przed mrozami.

Będę kibicowała . Ja mam zaplanowane podcięcie iglaków.
Jeszcze z tym czekam bo gałązki chcę wykorzystać do nakrycia wrażliwych roślin przed mrozami.
- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu, ale piękny Twój ogród. Cudowny. Różnorodność odmianowa imponująca. Moja ukochana gaura, rdeścik widzę, że u Ciebie się pięknie już rozszalał,  mam nadzieję, że mój też zacznie w przyszłym roku i może trochę kwiecia da  

Pięknie pozwolisz, że będę często Cię odwiedzać

Pięknie pozwolisz, że będę często Cię odwiedzać

Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka

Pozdrawiam Anka
- bwoj54
Olu, Aniu  Dziękuję za odwiedziny i zapraszam serdecznie
 Dziękuję za odwiedziny i zapraszam serdecznie  w kazdej wolnej chwili. Nie pozostanę dłużna i z miłą chęcią będę wpadałado Was z rewizytą.
 w kazdej wolnej chwili. Nie pozostanę dłużna i z miłą chęcią będę wpadałado Was z rewizytą.
Ale mi się porobiło...zostałam jak na razie całkowicie uziemiona, odizolowana od cięższych ogrodu. 15 lipca będąc w Karpaczu skręciłam staw skokowo- goleniowy lewej stopy. Do chwili obecnej jestem pod kontrolą ortopedy, czekam na zabiegi rehabilitacyjne. Chyba za bardzo forsowałam tę stopę, pomimo noszenia stabilzatora stawu. Ból i opuchlizna powraca...a ja chcę do ogrodu.Fatalna sprawa!Ale za podstrzyżyny cyprysa...i tak się wezmę po niedzieli.

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam serdecznie
 Dziękuję za odwiedziny i zapraszam serdecznie  w kazdej wolnej chwili. Nie pozostanę dłużna i z miłą chęcią będę wpadałado Was z rewizytą.
 w kazdej wolnej chwili. Nie pozostanę dłużna i z miłą chęcią będę wpadałado Was z rewizytą.Ale mi się porobiło...zostałam jak na razie całkowicie uziemiona, odizolowana od cięższych ogrodu. 15 lipca będąc w Karpaczu skręciłam staw skokowo- goleniowy lewej stopy. Do chwili obecnej jestem pod kontrolą ortopedy, czekam na zabiegi rehabilitacyjne. Chyba za bardzo forsowałam tę stopę, pomimo noszenia stabilzatora stawu. Ból i opuchlizna powraca...a ja chcę do ogrodu.Fatalna sprawa!Ale za podstrzyżyny cyprysa...i tak się wezmę po niedzieli.
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia 

Bogusiu jak obiecałam zajrzałam i przejrzałam wszystko wzdłuż i wszerz. Ogród
 Bogusiu jak obiecałam zajrzałam i przejrzałam wszystko wzdłuż i wszerz. Ogród   

. Wracaj szybko do zdrowia pozdrawiam
 . Wracaj szybko do zdrowia pozdrawiam  
Moje nowe hobby ;)
Pozdrawiam miłośników ogrodów - Justyna
Zajrzyj Pierwsze kroki - odnawiam bardzo stary ogród

Pozdrawiam miłośników ogrodów - Justyna
Zajrzyj Pierwsze kroki - odnawiam bardzo stary ogród
- Kochammmkwiaty
- 1000p 
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Dużo zdrówka życzę 
Piękne zdjęcia kuleczek Wracaj do zdrowia - idę czytać to co było napisane jak mnie nie było
 Wracaj do zdrowia - idę czytać to co było napisane jak mnie nie było 

Piękne zdjęcia kuleczek
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna 
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"

"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- Piotr=)
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
Skorzystałem z zaproszenia i jestem ciekawie jest u cb. podoba mi się przejrzałem cały wątek świetnie 

Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)

Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Bogusiu, bardzo chętnie się wymienię. Napisz, co sobie u mnie upatrzyłaś, a ja jak wrócę po weekendzie z działki, też coś sobie wypatrzę. Masz tyle pięknotek. Na spokojnie sobie pooglądam i dam znać 

Pozdrawiam, Atena
Mój wiejski bałagan

Mój wiejski bałagan
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Bogusiu, skorzystałam z zaproszenia zobaczyłam wstęp do wątku resztę zostawiam na godziny wieczorne. Masz piękny, zielony, urządzony ogród. Już czuję, że tu będę wracać.

Bogusiu, witam sobotnio  

Przykra sprawa z tą stopą, ale musisz ją teraz oszczędzać... wiem, że rwiesz się do ogrodu - wtedy, gdy człowiek nie może, chce najbardziej - ale rozsądniej będzie doprowadzić najpierw nogę do formy... ogród poczeka, a tymczasem możemy się cieszyć Twoimi zdjęciami... Broda do góry!

Przykra sprawa z tą stopą, ale musisz ją teraz oszczędzać... wiem, że rwiesz się do ogrodu - wtedy, gdy człowiek nie może, chce najbardziej - ale rozsądniej będzie doprowadzić najpierw nogę do formy... ogród poczeka, a tymczasem możemy się cieszyć Twoimi zdjęciami... Broda do góry!

- kasia_rom
- Od: 5 paź 2008, o 12:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Bogusiu   

Przyszłam z rewizytą 

Jaki masz piękny i duży ogród Staw cudny , i duże drzewa która stanowią wspaniałe tło dla nowych nasadzeń i kwiatów
  Staw cudny , i duże drzewa która stanowią wspaniałe tło dla nowych nasadzeń i kwiatów   

Pytałaś o propozycje , co zrobić w miejscu oczka. Może jakieś ciurkadełko, duży kamień i sączącą się z niego wodę , jeśli tam jest doprowadzona woda i prąd 

A jeśli nie, to jakaś cienistą rabatę, hosty, żurawki... Szkoda pracy z oczkiem pod drzewem ,skoro macie staw 

Zdrówka życzę 

Bogusiu, a co za roślinkę widać na str.3 , na zdjęciu czwartym od dołu? Z prawej strony widać pergolę, a obok? Takie srebrne liście ?
Pozdrawiam

Przyszłam z rewizytą

Jaki masz piękny i duży ogród
 Staw cudny , i duże drzewa która stanowią wspaniałe tło dla nowych nasadzeń i kwiatów
 Pytałaś o propozycje , co zrobić w miejscu oczka. Może jakieś ciurkadełko, duży kamień i sączącą się z niego wodę , jeśli tam jest doprowadzona woda i prąd

A jeśli nie, to jakaś cienistą rabatę, hosty, żurawki... Szkoda pracy z oczkiem pod drzewem ,skoro macie staw

Zdrówka życzę

Bogusiu, a co za roślinkę widać na str.3 , na zdjęciu czwartym od dołu? Z prawej strony widać pergolę, a obok? Takie srebrne liście ?
Pozdrawiam

- bwoj54
Serdecznie dziękuję moim cudownym gościom za odwiedziny. Ach , jestem tak krótko na forum....a juz nie potrafię bez Was żyć  

Justynko! Ago! Piotrze! Ateno! Mario!- dziękuję i zapraszam ponownie. Chętnie do Was będę wpadała z rewizytą i podziwiała Wasze piękności.
 i zapraszam ponownie. Chętnie do Was będę wpadała z rewizytą i podziwiała Wasze piękności. 
Aguniada! Rozsądek przegrał dzisiaj u mnie z nieodpartą chęcią pracy w ogrodzie. Odczułam to... noga w kostce " jak bania". Ale juz teraz będę leniuchowała.... oby do poniedziałku. Pozdrawiam cieplutko!
-- 6 paź 2012, o 15:01 --
Kasiu, witam serdecznie i dziękuję , że jesteś. Zaraz zidentyfikuję tę roślinkę i odpowiem Ci. Pozdrawiam!
 Zaraz zidentyfikuję tę roślinkę i odpowiem Ci. Pozdrawiam!

Justynko! Ago! Piotrze! Ateno! Mario!- dziękuję
 i zapraszam ponownie. Chętnie do Was będę wpadała z rewizytą i podziwiała Wasze piękności.
 i zapraszam ponownie. Chętnie do Was będę wpadała z rewizytą i podziwiała Wasze piękności. Aguniada! Rozsądek przegrał dzisiaj u mnie z nieodpartą chęcią pracy w ogrodzie. Odczułam to... noga w kostce " jak bania". Ale juz teraz będę leniuchowała.... oby do poniedziałku. Pozdrawiam cieplutko!
-- 6 paź 2012, o 15:01 --
Kasiu, witam serdecznie i dziękuję , że jesteś.
 Zaraz zidentyfikuję tę roślinkę i odpowiem Ci. Pozdrawiam!
 Zaraz zidentyfikuję tę roślinkę i odpowiem Ci. Pozdrawiam!"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Bogusiu to albo moczenie chorej nogi w wodzie z solą albo leżenie z noga do góry! Ogrodnik ma niespotykany rozsądek  

- bwoj54
Kasiu, czy pytasz o te żółto- pmarańczowo - ceglaste kwiatuszki, na zdjęciu są tylko one- jeśli o te pytasz, to są to cynie miniaturowe- krzaczki dosć wysokie około 50 cm, bardzo rozrośnięte, a kwiatuszki dosyć małe . Są wdzięczne, urocze, zdobią ogród do późnej jesieni....Szkoda, że są jednoroczne . Zbieram nasionka , wysiewam i tym sposobem mam je co roku. Jeśli jesteś zainteresowana nasionkami- nie ma sprawy, podzielę się z Tobą. Za chwilę zrobię im fotki i dokładnie przyjrzysz się .

- bwoj54
Marysiu! Z tym rozsądkiem ogrodnika masz rację.Wolę jednak drugi sposób , leżenie z nogą do góry i klepanie w klawiaturę laptopa na F, chociaż szybko drętwieje noga. No to może jednak .... moczenie stópki. Pozdrawiam!