Mój Raj
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój Raj
Choroba, a przez Was wszystkich dopadła mnie nowa choroba, miałam nie sadzić, host, żurawek, a już co mam zaczęłam rozsadzać i dosadzać czego nie mam jeszcze 

- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tak,tak Iwonko ta choroba jest zaraźliwa, My od lipca zaczęliśmy a żeby nie praca to byśmy bez przerwy grzebali w ziemi!!
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
No ja jestem w troszkę lepszej sytuacji z pracą, bo po 2 dniach pracy mam 2 dni wolnego, więc sobie grzebie, tylko czasem pogoda płata figle, bo jak wolne to pada, jak ja w pracy to
, a dni krótkie, rano szłam na spacer z psem, jeszcze przed pracą i pospacerowałam po działce i wieczorem jak wracałam też, a teraz rano ciemno, wieczorem też i dwa dni pracy, działki nie oglądam 

- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziadziuś i babunia sprawili że się zamyśliłam i rozmażyłam.Rabatka żurawkowa zanosi się obiecująco.Ciekawe jak będzie wyglądała wiosną.
- gracha
- 1000p
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Śliczności 

- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Dalia jednak deko różni się od mojej.Kapusta kolorowa podoba mi się coraz bardziej.Czy ona jest tylko ozdobna?
- Jatra
- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Kontakt:

Śliczna działeczka,

Bardzo podobają mi się alejki z aksamitkami , one są wdzięcznymi kwiatami .

Ostatnio mnie też dopadło na żurawki , w mojej okolicy odnalazłam nawet szkółkę z nimi ,maja duże i niedrogie żurawki , już nie mogę doczekać się wiosny

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Witam, i wpadam znowu, aby podziwiać dalsze efekty pracy i ogrodowe piękno.
Nie wiem dlaczego, ale przeoczyłam to wspaniałe wyróżnienie za najpiękniejszą działkę- GRATULACJE!!!
. Widzę, że mamy różne odmiany dalii, może się wymienimy? co Ty na to Gracha?Zaglądnij do mnie, proszę. W moim wątku są zdjęcia dalii, jakie psiadam.

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- gracha
- 1000p

MAMOFRANIU kapustka jest raczej ozdobna ,nie próbowałam jej jeść

- misia i klusek
- 1000p
- Od: 29 lip 2012, o 20:41
Super kapusta i piękne kolorowe szpalery kwiatów - bardzo Mi się podobają
Krzysiek

Krzysiek
- ewaidc1198
- 200p
- Od: 21 cze 2006, o 13:11
Wpisuję się Grażynko w Wasz wąteczek .
Jak stanęłam na pierwszej stronie to sobie przypomniałam, że już go przeczytałam prawie cały kiedyś tam, ale troszkę mnie nie było na forum więc mam zaległości, ale nadrobię.
Wasza działeczka to już faktycznie raj w porównaniu z tym co było na początku. Gratuluję Ci tak pracowitego Małża , co to altanki mógłby stawiać zarobkowo- pięknie Wam (Jemu) wyszła, a Tobie samozaparcia i konsekwencji w pracach . U mnie z tym trochę gorzej zwłaszcza , że M do późna pracuje i zazwyczaj to działam sama więc czasami mnie jakaś chandra dopada samotnościowa
Pięknie wyglądają te aksamitki przy altance, a reszta roślin też jak z podręcznika ogrodnictwa zdrowa i zadbana.
dla Was obojga
Jak stanęłam na pierwszej stronie to sobie przypomniałam, że już go przeczytałam prawie cały kiedyś tam, ale troszkę mnie nie było na forum więc mam zaległości, ale nadrobię.
Wasza działeczka to już faktycznie raj w porównaniu z tym co było na początku. Gratuluję Ci tak pracowitego Małża , co to altanki mógłby stawiać zarobkowo- pięknie Wam (Jemu) wyszła, a Tobie samozaparcia i konsekwencji w pracach . U mnie z tym trochę gorzej zwłaszcza , że M do późna pracuje i zazwyczaj to działam sama więc czasami mnie jakaś chandra dopada samotnościowa

Pięknie wyglądają te aksamitki przy altance, a reszta roślin też jak z podręcznika ogrodnictwa zdrowa i zadbana.

- Jatra
- Od: 18 sie 2011, o 22:01
- Kontakt:

Grażynko , działeczka śliczna i taka przestronna ,więc pomyślałam ,ze 5 sztuk będzie ładniej wyglądać .

- gracha
- 1000p