Witam w ogrodzie u Aguniady cz.11
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.11
Aguś,pędzisz z prędkością światła,dopiero co otworzyłaś nowy wątek i jak na osobę małomówną zaczęta już trzecia strona.
Jak zwykle oglądam twoje zdjęcia ze szczęką na klawiaturze,potem mam problemy z pozbieraniem jej.
Jak zwykle oglądam twoje zdjęcia ze szczęką na klawiaturze,potem mam problemy z pozbieraniem jej.
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
dziękuję Agnieszko. Wcześniej tego tak nie pojmowałam, dopiero teraz po paromiesięcznej bytności na forum dotarło to do mnie. Na takim obszarze, kolekcjonerskie pojedyńcze sztuki giną. Jeśli już to kilka sztuk tego samego gatunku w różnych odmianach będe sadzić.
Mam piękną słoneczną pogodę, a muszę siedzieć w fabryce. Sytuacja z prezesem opanowana, jestem przygotowana na dalsze spotkania. Auto u mechanika stoi od rana, sprawdzałam już się kończy naprawa, będzie do odbioru po pracy. Został pan od kominka do ogarnięcia, ale z nim to nerw mi czasem brak. Jednak ze spokojem do tego podchodzę, moje nerwy nic nie pomogą a zdrowia szkoda.
Mam piękną słoneczną pogodę, a muszę siedzieć w fabryce. Sytuacja z prezesem opanowana, jestem przygotowana na dalsze spotkania. Auto u mechanika stoi od rana, sprawdzałam już się kończy naprawa, będzie do odbioru po pracy. Został pan od kominka do ogarnięcia, ale z nim to nerw mi czasem brak. Jednak ze spokojem do tego podchodzę, moje nerwy nic nie pomogą a zdrowia szkoda.
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Witam się i ja w nowym wątku
Agnieszko pędzisz z tymi wątkami jak struś pędziwiatr, ale w sumie to nie ma się co dziwić bo do tak pięknego ogrodu wiele osób zagląda, do tego ma jeszcze tak przemiłą właścicielkę...
Pozdrawiam ciepło.

Agnieszko pędzisz z tymi wątkami jak struś pędziwiatr, ale w sumie to nie ma się co dziwić bo do tak pięknego ogrodu wiele osób zagląda, do tego ma jeszcze tak przemiłą właścicielkę...
Pozdrawiam ciepło.
- iwciach
- Od: 18 sty 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
4godziny życia wątku i już 3 strona
??? Pewnie jakbym tydzień nie była na forum, to musiałabym szukać nowej cześci
.

Iwciu
, ja już do wieczora się nie odzywam
Iwonko, witam i dziękuję za ciepłe słowa!
Marzenko, ja też do wielu spostrzeżeń dochodzę po dyskusjach z Wami... Na solitery można sobie pozwolić w kameralnych ogrodach, a Ty musisz brać jeszcze pod uwagę ilości i efekt plam kolorystycznych - bardzo pożądany u Ciebie
Dobrze, że poza ogrodowe sprawy również pod kontrolą... a kominek też się zrobi, zobaczysz.
Małgosiu, no przestań już z tą szczęką; -) Mnie za to dzisiaj powaliłaś osłonką donicy ze spodni rybaka ;-))

Iwonko, witam i dziękuję za ciepłe słowa!

Marzenko, ja też do wielu spostrzeżeń dochodzę po dyskusjach z Wami... Na solitery można sobie pozwolić w kameralnych ogrodach, a Ty musisz brać jeszcze pod uwagę ilości i efekt plam kolorystycznych - bardzo pożądany u Ciebie

Dobrze, że poza ogrodowe sprawy również pod kontrolą... a kominek też się zrobi, zobaczysz.
Małgosiu, no przestań już z tą szczęką; -) Mnie za to dzisiaj powaliłaś osłonką donicy ze spodni rybaka ;-))
- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam, z ciekawością zaglądam do kolejnej części Twojego ogrodu. Edycja jesienna jest przepiękna 

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Mimo że od rana co chwilę zaglądam na forum to przegapiłam tak ważną chwilę jak rozpoczęcie nowego wątku
oj ciapa ze mnie.
Bez wizyt w tym klimatycznym ogrodzie trudno przeżyć parę dni. Ja bym jeszcze prosiła o więcej kociambrów.

Bez wizyt w tym klimatycznym ogrodzie trudno przeżyć parę dni. Ja bym jeszcze prosiła o więcej kociambrów.

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Hej Aguś
nowy wątek pędzi od rana, a ja w robocie i nawet nie wiedziałam co mnie omija!
Zaraz dokładnie obejrzę i zczytam, ale już się z gospodynią witam! Haha ale mi się zrymowało
Aguś, cudowny masz ogród - na żywo i na zdjęciach, widać ile serca i pracy wkładasz codziennie aby tak wyglądał. Poza tym, co czyni Twój ogrod jeszcze bardziej uroczym zakątkiem, jesteś przesympatyczną, serdeczną osobą! Każde odwiedziny u Ciebie to gwarantowana dawka estetycznych wrażeń i pozytywnych wibracji, z przyjemnością będę Ci dalej towarzyszyć

Zaraz dokładnie obejrzę i zczytam, ale już się z gospodynią witam! Haha ale mi się zrymowało

Aguś, cudowny masz ogród - na żywo i na zdjęciach, widać ile serca i pracy wkładasz codziennie aby tak wyglądał. Poza tym, co czyni Twój ogrod jeszcze bardziej uroczym zakątkiem, jesteś przesympatyczną, serdeczną osobą! Każde odwiedziny u Ciebie to gwarantowana dawka estetycznych wrażeń i pozytywnych wibracji, z przyjemnością będę Ci dalej towarzyszyć

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Aguś , różyczki piękne , zazdroszczę Tobie i innym Forumowiczom Brzóz w ogrodzie , u mnie tylko jedna , przywleczona z lasu , kiedy ona urośnie

- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Obejrzałam jesienne zdjęcia z Twojego ogrodu. Piękny ogród, piękne zdjęcia!
Najbardziej podoba mi się to, że nie ma wybrukowanych ścieżek i swobodnie można chodzić gdzie się chce.
I ławeczka urocza jako wspaniałe miejsce na odsapnięcie wśród drzew...
Najbardziej podoba mi się to, że nie ma wybrukowanych ścieżek i swobodnie można chodzić gdzie się chce.
I ławeczka urocza jako wspaniałe miejsce na odsapnięcie wśród drzew...

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Aga
Widać jaka świetna jest atmosfera i jak ludzie lgną do twojego ogrodu ,skoro przez chwilę czasu istnieje ,a tuż już 3 strona ,
a ,że to już 11 część prze 1,5 roku to nie wspomnę .Cieszę się ,że jestem od początku o podglądam co się u ciebie zmienia i jak trawnika ubywa .Miejsca widze jeszcze masz troszkę ,to miejsca na nowe nasadzenia się znajda .Ogród jak zawsze zachwyca swoją elegancją o wspaniałym skomponowaniem .
Berberysy i hortensje zachwycają o tej porze .Moje od ciebie przesadziłem ,ale brakło ich na mały żywopłotek i muszę wiosną dokupić.Pęcherznice tez jakoś sobie radzą

Widać jaka świetna jest atmosfera i jak ludzie lgną do twojego ogrodu ,skoro przez chwilę czasu istnieje ,a tuż już 3 strona ,
a ,że to już 11 część prze 1,5 roku to nie wspomnę .Cieszę się ,że jestem od początku o podglądam co się u ciebie zmienia i jak trawnika ubywa .Miejsca widze jeszcze masz troszkę ,to miejsca na nowe nasadzenia się znajda .Ogród jak zawsze zachwyca swoją elegancją o wspaniałym skomponowaniem .
Berberysy i hortensje zachwycają o tej porze .Moje od ciebie przesadziłem ,ale brakło ich na mały żywopłotek i muszę wiosną dokupić.Pęcherznice tez jakoś sobie radzą

- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Z przyjemnością wskakuję do pięknego jesiennego ogrodu

ufffff.......już jestem........myslałam, że się gdzieś zgubiłaś......

Martuś, jestem jako i Ty jesteś ;-))
Aga, dobry wieczór, wyspiarko!
Andrzeju, bardzo miłe słowa - dziękuję i zapraszam w wolnej od szkoły chwili
Wiosną uzupełnimy żywopłot, tylko przypomnij się, proszę 
Miłko, witam Cię po raz pierwszy - rozgość się proszę
Ławeczka zawsze czeka na ogrodnika i jego gości... brukowane ścieżki to raczej nie dla mnie rozwiązanie, bo nieco formalizują ogród, a ja wolę naturalność i wolność ;-) Pozwól, że zajrzę, bo zupełnie nie znam Twojego ogrodu...
Danusiu, brzózki szybko rosną... podkarm swoją na wiosnę, a wystrzeli do góry, zobaczysz
Pozdrawiam!
Robaczku, zawsze masz dla mnie dobre słowo - bardzo Ci za to dziękuję, chociaż żeby być do końca uczciwą powiem, że w całej tej słodyczy, zołzowatość też we mnie siedzi ;-) O ogród dbam najlepiej jak potrafię, a jak wiesz robimy wszystko sami i z czasem oraz siłami różnie bywa... Wzięłam się za zakątek wstydu i w przyszłym roku będę się mogła nim chwalić, zamiast omijać na zdjęciach... liczę, że wesprzesz mnie radą w wyborze roślin
Majutek, dzisiejsza wiadomość od Ciebie mnie uskrzydliła... wyczekuję niecierpliwie przebierając nogami i łopatą ;-) Kociambry jutro sfocę i wstawię
Olu, dziękuję za odwiedziny!
Kochani, zgłębiam wnikliwie temat kalin - krzewów, które siedzą w mojej głowie od kiedy odwiedziłam fantastyczny ogród Asi0809... Mam u siebie tylko jedną kalinę - japońską Mariesii... czy możecie mi polecić swoje pewniaki, urzekające liśćmi i ich fakturą oraz pięknym kwitnieniem?
Aga, dobry wieczór, wyspiarko!

Andrzeju, bardzo miłe słowa - dziękuję i zapraszam w wolnej od szkoły chwili

Miłko, witam Cię po raz pierwszy - rozgość się proszę

Danusiu, brzózki szybko rosną... podkarm swoją na wiosnę, a wystrzeli do góry, zobaczysz

Robaczku, zawsze masz dla mnie dobre słowo - bardzo Ci za to dziękuję, chociaż żeby być do końca uczciwą powiem, że w całej tej słodyczy, zołzowatość też we mnie siedzi ;-) O ogród dbam najlepiej jak potrafię, a jak wiesz robimy wszystko sami i z czasem oraz siłami różnie bywa... Wzięłam się za zakątek wstydu i w przyszłym roku będę się mogła nim chwalić, zamiast omijać na zdjęciach... liczę, że wesprzesz mnie radą w wyborze roślin

Majutek, dzisiejsza wiadomość od Ciebie mnie uskrzydliła... wyczekuję niecierpliwie przebierając nogami i łopatą ;-) Kociambry jutro sfocę i wstawię

Olu, dziękuję za odwiedziny!
Kochani, zgłębiam wnikliwie temat kalin - krzewów, które siedzą w mojej głowie od kiedy odwiedziłam fantastyczny ogród Asi0809... Mam u siebie tylko jedną kalinę - japońską Mariesii... czy możecie mi polecić swoje pewniaki, urzekające liśćmi i ich fakturą oraz pięknym kwitnieniem?
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Agus nie wiem jaka kaline ma moja mama, ale kocham ja straszliwie cudnie kwitnie potem już wczesnym latem ma czerwone duże owoce no i na koniec sie przebarwia.....taka dzika chyba kalina
Mi bardzo sie podoba kalina japońska 'Watanabe' i Tomentosum
Pagodowa Cascade tez jest niezła i one sie tak cudnie przebarwiaja.... 

Mi bardzo sie podoba kalina japońska 'Watanabe' i Tomentosum