Kasiu dziękuję Ci kochana! Jak coś Ci u mnie wpadnie w oko to piszkwisniewska pisze:Moje drogie, jesteście już zapisane !Moge nawet spróbować ukorzenić
![]()
Kwiatuszki Kasi
-
kwisniewska
- 100p

- Od: 14 lip 2007, o 11:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
kwisniewska
- 100p

-
kwisniewska
- 100p

-
kwisniewska
- 100p

- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
Chwała Bogu :P bo już się bałam/ miałam wyrzuty sumienia / że nic z niego nie będziekwisniewska pisze:A ja dziś zostałam obudzona przez córcię o 5.30! Ona chętna do zabawy a ja ledwo żyję![]()
Kasiu, cycas od Ciebie zaczął w końcu dawać oznaki, że żyje, zaczął coś tam maleńkiego wypuszczać
U Ciebie będzie miał więcej miejsca to rozrośnie się ładnie :P
Konrad też mi nie dawał spać , ale jak dostał papu to na jakiś czas było spokojnie :P
Zdrówka i całuski dla córci :P
-
kwisniewska
- 100p

Dziękować
Ja czekam aż zakwitnie mi stapelia gigantea od Kasi bo to dopiero będzie cuudo! Jak na razie to rozrasta się ładnie ale nie pączkuje... Kasiu, Tobie gigantea kwitnie bez problemu?
Parapety słoneczne to fajna sprawa dla stapeliowatych, ale jak mi tak od rana przyświeci do południa to można się w mieszkaniu udusić
Ale na szczęście to tylko do końca roku, a później będzie domek z ogródkiem... 
Ja czekam aż zakwitnie mi stapelia gigantea od Kasi bo to dopiero będzie cuudo! Jak na razie to rozrasta się ładnie ale nie pączkuje... Kasiu, Tobie gigantea kwitnie bez problemu?
Parapety słoneczne to fajna sprawa dla stapeliowatych, ale jak mi tak od rana przyświeci do południa to można się w mieszkaniu udusić