, a no i ta szałwia, tak mnie wzięła, to już kolejna, a myślałam jeszcze parę dni temu, że szałwia jest czerwona i tyle
 , a no i ta szałwia, tak mnie wzięła, to już kolejna, a myślałam jeszcze parę dni temu, że szałwia jest czerwona i tyle  . Zdjęć też nie mogę dziś wgrać, fotosik klapnął chyba
. Zdjęć też nie mogę dziś wgrać, fotosik klapnął chyba 

, a no i ta szałwia, tak mnie wzięła, to już kolejna, a myślałam jeszcze parę dni temu, że szałwia jest czerwona i tyle
 , a no i ta szałwia, tak mnie wzięła, to już kolejna, a myślałam jeszcze parę dni temu, że szałwia jest czerwona i tyle  . Zdjęć też nie mogę dziś wgrać, fotosik klapnął chyba
. Zdjęć też nie mogę dziś wgrać, fotosik klapnął chyba 

Ja też nie mogę wstawić-Fotosik strajkujebwoj54 pisze:Doroto! Nie wiem dlaczego nie moge wstawić zdjęć przez Fotosik?Próbuję już kilka razy.

...to i efekty takie. Jestem wkurzona totalnie. Jednak wolę pracę w ogrodzie , niż ślęczenie przed komputerem.
 ...to i efekty takie. Jestem wkurzona totalnie. Jednak wolę pracę w ogrodzie , niż ślęczenie przed komputerem.

Już jest pięknie, a uwzgledniając Twoją pozytywną energię i entuzjazm - szybko będzie jeszcze piękniej. Mylę się, że jesteś wielką fanką pnączy? Bardzo, ale to baaardzo, podoba mi się ta Twoja szławia, której liście przebarwiają się na różowo. A odmian szałwii jest chyba z 300
 Już jest pięknie, a uwzgledniając Twoją pozytywną energię i entuzjazm - szybko będzie jeszcze piękniej. Mylę się, że jesteś wielką fanką pnączy? Bardzo, ale to baaardzo, podoba mi się ta Twoja szławia, której liście przebarwiają się na różowo. A odmian szałwii jest chyba z 300   Sama mam z sześć!
 Sama mam z sześć!