Może jakbym wcześniej znała Twoją sztuczkę z siatką, nie musiałabym teraz kopać i szukać tego zielonego plastiku

Pożyjemy, zobaczymy

A zdradzisz co to za sztuczka?Może jakbym wcześniej znała Twoją sztuczkę z siatką,

, ale ten sam co Marysi pewnie.
 , ale ten sam co Marysi pewnie. 

bo księciunio ogłosił sezon na orzechy włoskie. Zajada się nimi, zbiera spod drzewa i kradnie z koszyka
 bo księciunio ogłosił sezon na orzechy włoskie. Zajada się nimi, zbiera spod drzewa i kradnie z koszyka  czyli my też już możemy wcinać
 czyli my też już możemy wcinać 

rodzinka śmieje się jak słyszy jak z nim dyskutuję i mówię do 11 letniego psa - "szczeniaku". Ale do niego nie da się inaczej. Jak pisałam poprzedniego posta to przyszedł, naszczekał i musiałam wysłać go po skarpety do zabawy. A potem pisać na klawiaturze jedną ręką, bo druga bawiła się z psem w rzucanie skarpetami po pokoju.
 rodzinka śmieje się jak słyszy jak z nim dyskutuję i mówię do 11 letniego psa - "szczeniaku". Ale do niego nie da się inaczej. Jak pisałam poprzedniego posta to przyszedł, naszczekał i musiałam wysłać go po skarpety do zabawy. A potem pisać na klawiaturze jedną ręką, bo druga bawiła się z psem w rzucanie skarpetami po pokoju.