"Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: "Witajcie w mojej bajce" dopiero się pisze , hm.....jesień
Witaj Dorotko, wróciłam już z Bieszczad z nowym zapałem do prac ogrodowych. Robię rabaty pod róże, sadzę żurawki - oby tylko zdążyć przed zimą. 
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko,juz jestem,dziękuję za zastępstwo.
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Dzień dobry różana panienko ,miłego dzionka ci życzę

-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Witam was kochani we wtorek
Ten poniedziałek tak umknął....miałam wczoraj istne urwanie głowy ,wróciłam po 22iej i juz nie miałam siły kliknąć
Co najważniejsze ,małe kociaste sie odnalazło
Dzisiaj była u mnie bardzo ciepła noc ...na prawdę fajna temperaturka rano
Efcia , jesień lubię jeśli chodzi o kolorystykę...ale kojarzy mi się tylko z nadchodzącą zimą...brrr
Madzia ta roslina o która pytasz to mina ,fajne pnącze jednoroczne
Berberyski od Ciebie rosły fajnie, dopiero jak poszłam pyknac fotke to zobaczyłam ,ze jeden jakiś taki ....juz bez lisci
, no zobaczymy na nastepny rok ,czy sie pozbiera , dwie sa zieloniutkie

Aneczka szum kolorowych lisci , kolorowe góry i słoneczko okejos, ale nic poza tym
No cóz na razie prognozy fajne , to mysle tylko o tym ze ma byc jeszcze sporo słońca
A o chłodach nie mysle wcale
Beti circusy sa nie powtarzalne jak dla mnie ,na tych zależało mi szalenie ,i jeszcze trzech mi brakuje , no moze czterek i bedzie fajnie
mam nadzieje ,ze na wiosne zjadą te co mam w sercu
Majeczka zapowiada sie jeszcze troche ciepła to jest szansa na to ze reszta circusikowych paczków sie rozwinie
Wiesz jak będę dybała na nie
Tak tak planuje nasadzenia....i mam już metlik w głowie
Wandziu fajnie ,ze wypaczełas w tak cudnych górach , ja tam bywałam jedynie wiosna i w pełni lata , kocham te rejony
Przygotowujesz rabaty , tzn ze nowe rózyczki przyjadą....
wspaniale
Twój ogród jest cudny o tej porze roku....
Małgosiu , no w kńcu jestes....brakowało Ciebie brakowało
Efciu miłego wtorku.....i słoneczka
Ten poniedziałek tak umknął....miałam wczoraj istne urwanie głowy ,wróciłam po 22iej i juz nie miałam siły kliknąć
Co najważniejsze ,małe kociaste sie odnalazło
Dzisiaj była u mnie bardzo ciepła noc ...na prawdę fajna temperaturka rano
Efcia , jesień lubię jeśli chodzi o kolorystykę...ale kojarzy mi się tylko z nadchodzącą zimą...brrr
Madzia ta roslina o która pytasz to mina ,fajne pnącze jednoroczne

Aneczka szum kolorowych lisci , kolorowe góry i słoneczko okejos, ale nic poza tym
No cóz na razie prognozy fajne , to mysle tylko o tym ze ma byc jeszcze sporo słońca
Beti circusy sa nie powtarzalne jak dla mnie ,na tych zależało mi szalenie ,i jeszcze trzech mi brakuje , no moze czterek i bedzie fajnie
Majeczka zapowiada sie jeszcze troche ciepła to jest szansa na to ze reszta circusikowych paczków sie rozwinie
Wandziu fajnie ,ze wypaczełas w tak cudnych górach , ja tam bywałam jedynie wiosna i w pełni lata , kocham te rejony
Małgosiu , no w kńcu jestes....brakowało Ciebie brakowało
Efciu miłego wtorku.....i słoneczka
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Dorotko u mnie w nocy było niemal 15 stopni
A rano pogoda była iście...wiosenna
Więc faktycznie na razie mamy się czym cieszyć
Dalie tryskają kolorkami, a róże mają pełno paków... Nie jest źle!
Cześć
Kocię odnalezione, to najważniejsze...
Dzisiaj będzie dobry dzień (mam niezrozumiały przypływ energii, prawie jak wiosną
).
Udanego!
Kocię odnalezione, to najważniejsze...
Dzisiaj będzie dobry dzień (mam niezrozumiały przypływ energii, prawie jak wiosną
Udanego!
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Dorotko
Cały czas kwitnące bodziszki? Wow, to jakiś ewenement! Muszę się koniecznie za nimi rozejrzeć...ja mam tylko B. Wspaniałego - kwitnie raz, ale obficie
Circusy bardzo ładne, tworzywa fajną kolekcję
Miłego dnia
Cały czas kwitnące bodziszki? Wow, to jakiś ewenement! Muszę się koniecznie za nimi rozejrzeć...ja mam tylko B. Wspaniałego - kwitnie raz, ale obficie
Circusy bardzo ładne, tworzywa fajną kolekcję
Miłego dnia
-
Keetee

Aneczka jest ciepło u mnie ale niebo zachmurzone...dobra za duzo nie będę wymagać ,wazne ze temperaturka jak dla mnie ludzka
dalie rzeczywiście daja popis, maja tylko jedna cos sie pochorowała i idzie do wykopania ...róze jeszcze maja paki mam nadzieje ze zdaza pokwitnać , teraz te kwiaty tak długo sie trzymają
Agunia , to kocie to to co mi wrzucili przez ogrodzenie....wiesz ile ja sie namartwiłam ...naszukałam ,wszystkie rabaty przeszukałam , sasiadów zaangażowałam i nic. Wczoraj cos mnie tkneło i zaczełam jej szukac po drugiej strony ogrodzenia od ulicy pod kołderka z winorosli i tam siedziała...prawie półtorej dnia
Ona ma chyba jakas traume po tym wyrzuceniu , siedziała cichutko jak trusia ...a ile było radosci w domu
Gnojek jeden takiego mi stracha napędził
uffff
miłego Aguniu , energia Cie rozpiera...o matko bedziesz działać
Kasia Patricia super bodziszek i kolor widoczny z daleka , ten drugi Salome , pózniej kwitnie, ale tez cały czas
Warte zakupu jak najbardziej
Kolekcje cirkusikową ...o tak chciałabym jeszcze powiekszyc , na razie niech dobrze przezimuja, Te dwa mi sie marzyły Pink i Angel.....Romantic nawet nigdzie nie widziałąm ,ma przepiekny kwiat
jeszcze mi dojedzie Cream z Francji
Miłego Kasia miłego 
AAAA zapomniałam sie Wam pochwalic ,ze kupiłam sobie przecenione rozwary w Tesco , po1.49
i ja kims cudem nie zamordowali tych kwiatów , tylko przekwitniete były ,zostały dla mnie 3 sztuczki 
Agunia , to kocie to to co mi wrzucili przez ogrodzenie....wiesz ile ja sie namartwiłam ...naszukałam ,wszystkie rabaty przeszukałam , sasiadów zaangażowałam i nic. Wczoraj cos mnie tkneło i zaczełam jej szukac po drugiej strony ogrodzenia od ulicy pod kołderka z winorosli i tam siedziała...prawie półtorej dnia
miłego Aguniu , energia Cie rozpiera...o matko bedziesz działać
Kasia Patricia super bodziszek i kolor widoczny z daleka , ten drugi Salome , pózniej kwitnie, ale tez cały czas
AAAA zapomniałam sie Wam pochwalic ,ze kupiłam sobie przecenione rozwary w Tesco , po1.49
Dorotko, takie kocie (czy inne futrzaste) historie strasznie mnie wzruszają... idę otrzeć łzę
Dobrze, że wszystko się skończyło tak fajnie dla kocinki... musiała być przerażona
Energię mam, ale już mniejszą niż rano ;-) Mimo wszystko, postaram się coś zdziałać
Buziaki! A.
Dobrze, że wszystko się skończyło tak fajnie dla kocinki... musiała być przerażona
Energię mam, ale już mniejszą niż rano ;-) Mimo wszystko, postaram się coś zdziałać
Buziaki! A.
-
Keetee

Sorrki....nie wiem jak wytrzymam bez Was ale , do jutra jestem bez kompa
Zostawiam u Sasiada do formatowania ,see You
Zostawiam u Sasiada do formatowania ,see You
Będziemy tęsknić! 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Dorotko,czy bedziesz zbierała nasiona z miny?Miałam w tym roku od Jagódki,ale niestety żadna roslinka mi nie wyszła,pewnie coś nie tak zrobiłam.
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Cześć kochana ,mam pytanie do ciebie.Powiedz jak długo kwitła u ciebie pysznogłówka,którą dostałam od ciebie.
U mnie wariatka kwitła jeszcze do niedawna i zastanawiam sie czy to u niej normalne.Zakwitła w lipcu ,jakoś pod koniec ,moja czerwona dawno zapomniała ze kwitła a ta sie tak rozhasała ze nie mogłam wyjść z podziwu.
U mnie wariatka kwitła jeszcze do niedawna i zastanawiam sie czy to u niej normalne.Zakwitła w lipcu ,jakoś pod koniec ,moja czerwona dawno zapomniała ze kwitła a ta sie tak rozhasała ze nie mogłam wyjść z podziwu.
-
Keetee

Jestem .ale za Wami tęskiniłam
Lece skończyc obiados , potem odpisze
Baj
Lece skończyc obiados , potem odpisze