Potwierdzilibabuchna pisze:Jak tylko któryś z Adminów zatwierdzi Twoją przynależność do grupy,
przeniesiemy w mig.
A więc ja lekko i delikatnie przenoszę Twój wątek do odpowiedniej sekcji.

babuchna
Potwierdzilibabuchna pisze:Jak tylko któryś z Adminów zatwierdzi Twoją przynależność do grupy,
przeniesiemy w mig.
No cóż, to częsty problem że komuś nie chce się przeczytać już zamieszczonych informacji, a tymczasem innym ma się chcieć odpisywać po raz kolejny i pisać ciągle to samo ? Dopiero po przeczytaniu tematu wypada się dopytać lub upewnić czy prawidłowo zinterpretowało się informacje.Layla1991 pisze:
Dobrze, niech więc będzie, przepraszam, że zapytałam w nowym temacie. Ciężko po prostu przejrzeć ponad 20 stron działu Orchidarium - każdy wątek ma też przecież masę postów w odpowiedzi. No, ale niech będzie - mój błąd.
..
..
Przepraszam, że zabieram czas i takie tam. Po prostu się zgubiłam.
Dziękuję za jakąkolwiek odpowiedź .
dorcia7 pisze:Potwierdzilibabuchna pisze:Jak tylko któryś z Adminów zatwierdzi Twoją przynależność do grupy,
przeniesiemy w mig.
A więc ja lekko i delikatnie przenoszę Twój wątek do odpowiedniej sekcji.![]()
babuchna
Sam tego nie mógł zrobić,nie ma takiej opcji.gajowa pisze:. Efekt był taki, że chłopak się zraził i usunął konto...
To musi być wyjątkowo przewrażliwiona osoba skoro na takie zwykłe działania moderujące (które są wszędzie na forach standardem) obraża się na zawsze.gajowa pisze:Dziękuję za odpowiedź![]()
Na pewno nie był to pusty post, z tego co wiem - raczej typu "Masz piękny ogród"...zdaję sobie sprawę, że teraz już trudno będzie to wyjaśnić, ale...niestety forumeczek się zniechęcił i mówi, że już nigdyPrzykro mi tym bardziej dlatego, że ja chwalę Forum "po wszystkich odpustach".
![]()
Trudno...