tak jest tu cudownie ,że się nie chce wychodzić
Ogrodowy busz Danuty
- Zabeczka101059
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogrodowy busz Danuty
Przeszłam cały Twój ogród
i jestem pod ogromnym wrażeniem

- OLUNIA
- 500p

- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Witaj Danusiu trafiłam do Ciebie przez wątek wizytówkowy i jestem pod wielkim wrażeniem
Czego Ty nie masz w swoim ogrodzie
Piękne trawy,jej chciałabym ,zeby moje kiedyś tak kwitły,i ta hortensja pnąca,powojniki
,wszystko masz śliczne...widać ,że już dorosły ten Twój ogród 
Czego Ty nie masz w swoim ogrodzie
Piękne trawy,jej chciałabym ,zeby moje kiedyś tak kwitły,i ta hortensja pnąca,powojniki
Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
Danusiu , widzę że masz serduszkę o żółtych liściach. Mam taką samą. Pięknie wyglada w ciemnych zakątkach ogrodu. Twoja kwitnie na różowo czy na czerwono? Ja zamawiałam czerwoną ale dostałam różową.
- edi13
- 1000p

- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Danusiu
dziękuję ale nie będę Ci sprawiała kłopotu , bardzo mi sie podoba poszukam u nas może trafię . Ja mam ale Wilczomlecz sosnka 
Witam Cię Danusiu , naprawdę przepiękny ogród udało Ci się stworzyć , pozytywnie zazdroszczę - będę tu częściej zaglądać i podpytywać ( w razie czego ) . Proszę napisz czy zdjęcie na ostatniej str. wizytówki to na pewno kalina a nie trzmielina? ( a może to jest to samo?) 
duduś
-
davussum
- 500p

- Od: 26 sie 2010, o 15:39
Witam
trafiłam tu całkiem przez przypadek ale jeśli pozwolisz zostanę na dłużej. Ogród BOSKI, brak mi słów.
Mam natomiast pytanie dot. wilczomlecza złocistego, bardzo mi się podoba i chciałabym go mieć ale gdzieś wyczytałam że jest trujący dla ludzi i zwierzat. Podobno do pracy przy nim trzeba specjalnie zakładac rękawice i zachować środki ostrożności. Czy to prawda? Mam 4,5 letniego syna i nie chciałabym aby się nim zatruł. Wilczomlecz podoba mi się od dawien dawna i jak tylko kupiłam działkę to postanowiłam że go kupię ale cały czas się waham we względu właśnie na te opinie.
trafiłam tu całkiem przez przypadek ale jeśli pozwolisz zostanę na dłużej. Ogród BOSKI, brak mi słów.
Mam natomiast pytanie dot. wilczomlecza złocistego, bardzo mi się podoba i chciałabym go mieć ale gdzieś wyczytałam że jest trujący dla ludzi i zwierzat. Podobno do pracy przy nim trzeba specjalnie zakładac rękawice i zachować środki ostrożności. Czy to prawda? Mam 4,5 letniego syna i nie chciałabym aby się nim zatruł. Wilczomlecz podoba mi się od dawien dawna i jak tylko kupiłam działkę to postanowiłam że go kupię ale cały czas się waham we względu właśnie na te opinie.
- danutal
- 100p

- Od: 1 sty 2012, o 19:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzidziu, dziękuję za odwiedziny, cieszę się, że mój ogród przypadł Ci do gustu
Olu ...mój ogród ma prawie 20 lat, więc jest już pełnoletni
Kleo dzięki, że do mnie wpadłaś, "śpieszę "
z odpowiedzią, odnośnie mojej serduszki... kwiaty ma różowe.
duduś- oczywiście, na ostatnim zdjęciu jest trzmielina oskrzydlona, moje bezmyślne wklepanie
, już poprawiłam, dziękuję
Dorotko z tego co wiem, chociaż wilczomlecze są prześliczne, to niestety ich sok jest trujący i może spowodować zapalenie skóry. Ja nigdy tego nie doświadzcyłam, lecz lepiej, żebyś dmuchała na zimne... masz przecież małe dziecko, a pomysły dzieci nieraz nas zadziwiają, fantazja ich nie zna granic
.
Olu ...mój ogród ma prawie 20 lat, więc jest już pełnoletni
Kleo dzięki, że do mnie wpadłaś, "śpieszę "
duduś- oczywiście, na ostatnim zdjęciu jest trzmielina oskrzydlona, moje bezmyślne wklepanie
Dorotko z tego co wiem, chociaż wilczomlecze są prześliczne, to niestety ich sok jest trujący i może spowodować zapalenie skóry. Ja nigdy tego nie doświadzcyłam, lecz lepiej, żebyś dmuchała na zimne... masz przecież małe dziecko, a pomysły dzieci nieraz nas zadziwiają, fantazja ich nie zna granic
- Mirabela
- 1000p

- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Danusiu, co tam u Ciebie w trawie piszczy. Trawki od Ciebie w tym roku coś nie bardzo chcą urosnąć , pewnie trochę przemarzły.
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Mirabela
- 1000p

- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Cały czas jesteś na działce?
Jestem zachwycona Twoim ogrodem. Piękne zdjęcia wybrałaś dla jego prezentacji. Pozdrawiam. Moni-ka ;)
Danusiu w wizytówce na 2 zdjęciu jest taki płaczący iglak , jak mały był jak go wsadzałaś to tego 2011 roku ? bo słyszałam że one b. powoli rosną , dzięki - może wiesz jak się nazywa?
duduś
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
A cóż tu tak cichutko??
- danutal
- 100p

- Od: 1 sty 2012, o 19:04
Przepraszam Was dziewczyny za długą nieobecność! Wybaczycie ?
Powodów było mnóstwo!!!
duduś ..Ten iglak na 2 fotce, to świerk Inversa. Kupiłam go jako 1 m sadzonkę. Wcale tak wolno nie rośnie, u mnie jest może 10 lat a poprowadziłam go na 3 m i teraz pozwalam mu na ukłon...

Bożeno i Mireczko Ja chyba tak mam... pojawiam się i znikam
Zazdroszczę emerytkom... Chociaż one narzekają, że na nic nie maąa czasu, czy to prawda?
Powodów było mnóstwo!!!
duduś ..Ten iglak na 2 fotce, to świerk Inversa. Kupiłam go jako 1 m sadzonkę. Wcale tak wolno nie rośnie, u mnie jest może 10 lat a poprowadziłam go na 3 m i teraz pozwalam mu na ukłon...

Bożeno i Mireczko Ja chyba tak mam... pojawiam się i znikam