Nie można oczu oderwać
   Nie można oczu oderwać  

Nie można oczu oderwać
   Nie można oczu oderwać  

masz tu może Acer palmatum "Atropurpureum" tego którego ostatnio  nabyłam
  masz tu może Acer palmatum "Atropurpureum" tego którego ostatnio  nabyłam  

to jest z 2 foto tylko sie przebarwił na zieleń z bordemdotii pisze:Piękne
masz tu może Acer palmatum "Atropurpureum" tego którego ostatnio nabyłam

ale z tym przebarwieniem to tak zawsze ,czy zmieni jeszcze kolor
 ale z tym przebarwieniem to tak zawsze ,czy zmieni jeszcze kolor  

Jak sie bardzo pragnie to sie spelnia ja kocham k. palmowe za kolor i wyglad.robaczek_Poznan pisze:Piotrze, pospacerowałam po Twoim ogrodzie, jest co podziwiać...Bardzo lubie kamienne elementy w ogrodzie, ścieżki, skalniaki...zachwycające klony, żałuję, że nie mam ich u siebie, ale jakoś nie potrafię ich umiejscowić w swoim ogrodzie. Nie można mieć wszystkiego, nieprawdaż? Tymczasem, podziwiam je u Ciebie
na wiosne bym piekna czerwien potem bordo teraz ciemna zielen z bordem jak pory roku sie zmieniaPiotr=) pisze:to jest z 2 foto tylko sie przebarwił na zieleń z bordemdotii pisze:Piękne
masz tu może Acer palmatum "Atropurpureum" tego którego ostatnio nabyłam

BRAWO
 BRAWO
lubie to co robie nie wiem z kad to sie bierze mam wizje.byly puste skarpy i jak je zobaczylem to wiedzialem czego chce np. Tu bedzie kaskada tu schodki itp tu to posadze a tam to.jacekopole71 pisze:Piotrze,zadziwiasz mnie za każdym nowym zdjęciem jakie dodajesz.Klony super,ale istotne jest w jakich miejscach rosną i jaką mają oprawę wokół.Zrobiłeś to profesjonalnie i niezwykle starannieBRAWO

Pozdrawiam!
 Pozdrawiam! 

. bo durzo wrzosów wymokło więc przesadzam i kombinujęfotki pokażę jak będzie gotowe ale to troche zejdzie może na wiosne
 . bo durzo wrzosów wymokło więc przesadzam i kombinujęfotki pokażę jak będzie gotowe ale to troche zejdzie może na wiosne   bo nie mam pomysłu co i jak
  bo nie mam pomysłu co i jak 
 i zawsze coś sie znajdzie z ciekawości
  i zawsze coś sie znajdzie z ciekawości
 Ty i brak pomysłów
 Ty i brak pomysłów   
  ,człowiek jedzie w jednym celu  a wraca z pełnymi torbami
 ,człowiek jedzie w jednym celu  a wraca z pełnymi torbami   Miłej pracy i oczywiście czekamy na  fotki
 Miłej pracy i oczywiście czekamy na  fotki  

. Piękne wrzosowisko, cała masa wspaniałych pomysłów...no i te piękne klony.
 . Piękne wrzosowisko, cała masa wspaniałych pomysłów...no i te piękne klony.   . Ja także w nich zakochana, z planami na zakup innych odmian..ale. Mój się niestety przypalał na słońcu, to go dałam w cień. Niestety stracił te swoje piękne kolory, więc znów go przesadziłam w słońce. Ciekawe czy powrócą te piękne kolorki..
 . Ja także w nich zakochana, z planami na zakup innych odmian..ale. Mój się niestety przypalał na słońcu, to go dałam w cień. Niestety stracił te swoje piękne kolory, więc znów go przesadziłam w słońce. Ciekawe czy powrócą te piękne kolorki..  . Niestety nazwy nie pamiętam...taki o żółto zielonych listkach.
 . Niestety nazwy nie pamiętam...taki o żółto zielonych listkach.