Lato w wiejskim ogrodzie cz.2
- mar33
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Lato w wiejskim ogrodzie cz.2
Jurku przyjmujemy do grona męska ręka też potrzebna w trakcie spotkań,będzie drugi w Polsce 'Maria' wśród populacji męskiej
przyjęto jednogłośnie 
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Maliolko ależ śmiało się przypominaj
Jureczku nie wiem czy Cię na prezesa nie wybierzemy, nie powiem parsknęłam śmiechem!
Marysiu co sądzisz o takim prezesie?
Dopiero wróciłam z ogrodu zaczęłam w mżawce skończyłam w słońcu. Bardzo dobra pogoda na prace ogrodowe. W wyniku porządków wyszły dwa bukiety jeden do domu a drugi dla Was Kochani za te miła słowa wygłoszone tu dla MARYŚ

Jureczku nie wiem czy Cię na prezesa nie wybierzemy, nie powiem parsknęłam śmiechem!
Marysiu co sądzisz o takim prezesie?
Dopiero wróciłam z ogrodu zaczęłam w mżawce skończyłam w słońcu. Bardzo dobra pogoda na prace ogrodowe. W wyniku porządków wyszły dwa bukiety jeden do domu a drugi dla Was Kochani za te miła słowa wygłoszone tu dla MARYŚ

- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakie piękne dary jesieni
No widzisz nie tylko my Ciebie odwiedzamy,ale cały zwierzyniec ,wszyscy Cię wyczuli 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Maska

- Kontakt:
Eluś jesteś Kochana 
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu, piękny bukiet 
Marysiu, powtórzę za Małgosią - ależ piękny bukiet! Cudowna aranżacja z rozsypanymi orzechami... 
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Ogarniam się odbobinkę. Urlop mnie wykończy. Dziś posadziłam 3 rododendrony, co wiązało się z wybieraniem po taczce ziemi z każdego dołu. Ale co tam o sobie?
Fajne miałaś znów spotkanie, no i piekny bukiet znów ujrzałam. A te orzechy... chm...mój owocujący zmarzł tej zimy, a małe bez owoców. Dziś 3 dosadziłam, jednego oddałam sąsiadce, niech ma dla dzieci.
pozdrawiam cieplutko
Fajne miałaś znów spotkanie, no i piekny bukiet znów ujrzałam. A te orzechy... chm...mój owocujący zmarzł tej zimy, a małe bez owoców. Dziś 3 dosadziłam, jednego oddałam sąsiadce, niech ma dla dzieci.
pozdrawiam cieplutko
- Maska

- Kontakt:
Gosiu, Agusiu musiałam je wyciąć , ale jeszcze kilka bukietów na rabatce zostało. Orzechy zbieram i kładę na stole aranżacja wyszła sama z siebie!
Marzenko coś czuje że jesteś zmęczona, jak młody zdrowy już?
Spotkanie było sympatyczne takie rodzinne. jedną Marysię już znałam, ale druga nam przypasowała tak ja w wątkach coś w tym jest , że się jakoś przyciągamy!
Marzenko coś czuje że jesteś zmęczona, jak młody zdrowy już?
-
Ewa05
- 500p

- Od: 13 lut 2011, o 14:25
Super takie spotkania.
Jesteście wszystkie takie radosne.
Jesteście wszystkie takie radosne.
-
sylvi
- 1000p

- Od: 26 sty 2012, o 17:54
brzmi bardzo dostojniesemper pisze:Od dzisiaj zacznę się pisać Jerzy Maria K.....
Marysiu, a uważam że jesteś niesamowita, bo w niczym nie widzisz problemu, a przynajmniej nie taki, którego nie da się przeskoczyć, o ile wiem nazywają to - optymizm, i ... o ile się orientuję, jest to cecha zanikająca w naszym społeczeństwie
- Maska

- Kontakt:
Irenko bo to było szczere serdeczne spotkanie!
Sylwio Nazwisko jest równie dostojne co imiona. U mnie od martwienia się był M. ja od pocieszania. któregoś dnia jak zaczęłam go popierać w martwieniu się to mnie prawie ochrzanił, że nie po to mnie ma
Kiedyś zrobiłam imieniny, które miały odbyć się w ogrodzie, bo ludzi miało przyjść dużo. Niestety od rana lało. Jedzenie upiekłam w piekarniku, wniosłam stoły z ogrodu do środka. To były wspaniałe imieniny! W domu było ciepło, więc goście siedzieli bardzo długo i śpiewom nie było końca.
Sylwio Nazwisko jest równie dostojne co imiona. U mnie od martwienia się był M. ja od pocieszania. któregoś dnia jak zaczęłam go popierać w martwieniu się to mnie prawie ochrzanił, że nie po to mnie ma
Kiedyś zrobiłam imieniny, które miały odbyć się w ogrodzie, bo ludzi miało przyjść dużo. Niestety od rana lało. Jedzenie upiekłam w piekarniku, wniosłam stoły z ogrodu do środka. To były wspaniałe imieniny! W domu było ciepło, więc goście siedzieli bardzo długo i śpiewom nie było końca.
Marysiu! powtórzę za poprzednikami ( a może powinnam napisać "Marysiami"
) - pięknie wyszedł Ci bukiet w orzechowym towarzystwie. Taki zwiastun jesieni. Oczywiście tej ciepłej i złotej.
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Marysiu a co teraz spiewa się na urodzinkach lub imieninkach? Nie pamietam kiedy byłam na spiewanych imprezkach
Myślałam, że to zanikło a jednak nie
Myślałam, że to zanikło a jednak nie
- zwkwiat

- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Marysiu, jesteś szczęśliwą kobietą, takiego m. to ze świecą szukać, z reguły m. są bardzo wygodni, jedni może nie potrafią podjąć decyzji a inni po prostu się boją, a jeszcze inni udają, że niczego nie umieją.
Takich jak Twój jest niezmiernie mało.
Natomiast mój jest taki pół na pół
Bukiet wart pędzla malarza, a może wśród nas jest taki ktoś.
Takich jak Twój jest niezmiernie mało.
Natomiast mój jest taki pół na pół
Bukiet wart pędzla malarza, a może wśród nas jest taki ktoś.
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Maryś, nie wiem dlaczego ale bukiet i orzechy skojarzyły mi się z malarstwem Cibisa...
..zapewne uśmiałyście się jak napisałam, matko to tak jest jak szybko pisze się i nie sprawdza ...teraz zobaczyłam co napisałam...
..zapewne uśmiałyście się jak napisałam, matko to tak jest jak szybko pisze się i nie sprawdza ...teraz zobaczyłam co napisałam...