Zostawiłam sporo nasion z Bloody Butcher, bo to rzeczywiście baaaardzo wczesny pomidorek, więc może być troszkę chętnych na akcji

. U mnie jeszcze baaardzo dużo pomidorasów czeka na dojrzewanie
 . U mnie jeszcze baaardzo dużo pomidorasów czeka na dojrzewanie   . Ale mam nadzieję pomidorkom grożą dopiero minusowe temperatury, takie + 2 stopnie im niezagrażają???? jeśli się mylę to proszę wyprowadźcie mnie z błędu.
 . Ale mam nadzieję pomidorkom grożą dopiero minusowe temperatury, takie + 2 stopnie im niezagrażają???? jeśli się mylę to proszę wyprowadźcie mnie z błędu.

. Własnie przeczytałam cały wątek
 . Własnie przeczytałam cały wątek   . Lepiej późno niż wcale! I też jestem chętna aby powtórzyć  zamawianie z zeszłego roku.
 . Lepiej późno niż wcale! I też jestem chętna aby powtórzyć  zamawianie z zeszłego roku.  .  Oprócz tego Agulka11
 .  Oprócz tego Agulka11   cały czas mam nadzieję na "Bloody Butcher" i może Aussie od Ciebie
  cały czas mam nadzieję na "Bloody Butcher" i może Aussie od Ciebie  

później dopadła go zaraza i po ptokach... Mam tylko jedno nasionko z akcji zeszłorocznej...
 później dopadła go zaraza i po ptokach... Mam tylko jedno nasionko z akcji zeszłorocznej...  
  A i pewnie inni też coś doślą na akcję
 A i pewnie inni też coś doślą na akcję