Poza tym w drodze jest paczuszka z jakimiś nowościami, więc na zakończenie sezonu będzie jeszcze ciekawie
 Poza tym w drodze jest paczuszka z jakimiś nowościami, więc na zakończenie sezonu będzie jeszcze ciekawie   Wkrótce zdjęcia, mam nadzieję, że jutro poprawi się pogoda i będę mogła coś porobić
  Wkrótce zdjęcia, mam nadzieję, że jutro poprawi się pogoda i będę mogła coś porobić  

upragniony domek dla moich kaktusów
  upragniony domek dla moich kaktusów   

(albo przeszkadzaczem raczej)
  (albo przeszkadzaczem raczej)  

Parzenisko fajnie wyszło. Kaktusy na pewno będą wdzięczne za nowe mieszkanko
 Parzenisko fajnie wyszło. Kaktusy na pewno będą wdzięczne za nowe mieszkanko  Zbiorówki to chyba najfajniejsze z możliwych zdjęć. Wg mnie roślinki wyglądają lepiej w grupie niż każda osobno
 Zbiorówki to chyba najfajniejsze z możliwych zdjęć. Wg mnie roślinki wyglądają lepiej w grupie niż każda osobno 

, tak więc nie wiem czy wystarczy mniejsca do nastepnego roku.
 , tak więc nie wiem czy wystarczy mniejsca do nastepnego roku.Ja też uwielbiam zbiorówki. Swoje zrobiłam, bo mimo, że mają teraz dobrze to jednak są kilometr od mojego domu, więc chociaż sobie na zdjęcia popatrzę.abaddon1986 pisze:Miłe dla oka zdjęcia Parzenisko fajnie wyszło. Kaktusy na pewno będą wdzięczne za nowe mieszkanko Zbiorówki to chyba najfajniejsze z możliwych zdjęć. Wg mnie roślinki wyglądają lepiej w grupie niż każda osobno
Oj ja tez żaluję, że to koniec sezonu. Pocieszam się tylko tym, że teraz będzie wysiewanie, co też jest nielada frajdą. A w przyszłym roku zobaczymy, albo foliaczek, albo kolejne parzeniska ... mam całą zimę, żeby sie zdecydowaćhen_s pisze:Nowe stanowisko na kaktusy doskonałe - aż szkoda, że to już koniec sezonu...
Ale na następny będzie się działo...

Rzeczywiście na leczenie chyba się już nawet nie kwalifikuję
 Rzeczywiście na leczenie chyba się już nawet nie kwalifikuję   
 Z tym akurat nie jest źletheoria_ pisze:Gorzej, że nie na miejscu - chyba każdy lubi mieć swoje rośliny na oku - ale nie można mieć wszystkiego... podobno
 Parzenisko stoi na działce u mojego dziadka, więc dzięki temu będę go częściej odwiedzać a i będę miała większą mobilizację, żeby w dzień wolny (a pracując na zmiany mam ich dużo) wyjść z domu.
  Parzenisko stoi na działce u mojego dziadka, więc dzięki temu będę go częściej odwiedzać a i będę miała większą mobilizację, żeby w dzień wolny (a pracując na zmiany mam ich dużo) wyjść z domu.

Skoro tak to super, może jeszcze dziadek wkręci się w kaktusypaulaIRL pisze:Z tym akurat nie jest źletheoria_ pisze:Gorzej, że nie na miejscu - chyba każdy lubi mieć swoje rośliny na oku - ale nie można mieć wszystkiego... podobnoParzenisko stoi na działce u mojego dziadka, więc dzięki temu będę go częściej odwiedzać a i będę miała większą mobilizację, żeby w dzień wolny (a pracując na zmiany mam ich dużo) wyjść z domu.