takiego grysiku? No nie powiem, żeby to było mało
 takiego grysiku? No nie powiem, żeby to było mało  A o co chodzi z tymi kolorkami?
 A o co chodzi z tymi kolorkami?
 takiego grysiku? No nie powiem, żeby to było mało
 takiego grysiku? No nie powiem, żeby to było mało  A o co chodzi z tymi kolorkami?
 A o co chodzi z tymi kolorkami?

Ja mam 3 pudelka i na razie wolę nawet nie myśleć o pikowaniu. Za szybko to one nie rosną. A następne 500 - 1000 takich nasionek czeka w lodówce na wysianie.
  Ja mam 3 pudelka i na razie wolę nawet nie myśleć o pikowaniu. Za szybko to one nie rosną. A następne 500 - 1000 takich nasionek czeka w lodówce na wysianie.  , ale sieweczki superaśne
  , ale sieweczki superaśne 

Strach tu zaglądać
 Strach tu zaglądać 

nie no ale siewki całkiem spoko. Niektóre z nich widać silne i mocno wystartowały ze wzrostem.
 nie no ale siewki całkiem spoko. Niektóre z nich widać silne i mocno wystartowały ze wzrostem.
No ba, tak mi się podobają, że mają u mnie zakaz wstępu pod groźbą zrzucenia z balkonuhen_s pisze:Skoro nawet Arturowi się podobają...

Chociaż te bez gymno i sałaty można policzyć na palcach jednej ręki co mnie torchę martwi
 Chociaż te bez gymno i sałaty można policzyć na palcach jednej ręki co mnie torchę martwi