Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2
- igielka78
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 10:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2
Jolu, u mnie najwyższe drzewo ma 4,90 m. To hodowana od 0,5m patyczka jarzębina. Można by powiedzieć, że całkiem niezły okaz, gdyby nie to, że poszła w górę, a pod koroną cienia nie uświadczysz. 

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, spacer po Twoim ogrodzie jest bardzo wielką przyjemnością. Za każdym razem coś nowego odkrywam, tym razem hortensje mnie urzekły i muszę je mieć u siebie. Powoli biorę się za to, ale tak jak u Ciebie fundusze bardzo okrojone, więc szczepki, siewki i inne drobiazgi cenię najbardziej. Sama sporo robię i póki co trzymam w przedszkolu, bo w terenie zginą.
Posiedzę sobie na ławeczce, może być w słońcu.
Posiedzę sobie na ławeczce, może być w słońcu.
Dzień dobry, Jolu, widoczki piękne... rośliny dostają już kolorów późnego lata, ale wyglądają fantastycznie, bo to teraz są najdorodniejsze... zaobserwowałam też wspaniałe paprocie
i ja się wzbogaciłam w kilka sztuk ostatnio...
Udanego dnia Ci życzę!

Udanego dnia Ci życzę!
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Wiedziałam kiedy zajrzeć
Jaki wspaniały spacer. Z żalem przyznaję że już widać jesień ale u Ciebie tak się ona pięknie prezentuje że jakoś nie robi się smutno
Jeszcze sobie pooglądam
pamiętam czasy gdy dla gości czekało winko na kamieniu w ogródku 

Jeszcze sobie pooglądam

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu, chciałam się przywitać po wakacyjnych wojażach
Chociaż lato spędziłam poza domem, nawet podczas tych kilku dni przeznaczonych na przepakowanie ciągle miałam ochotę coś napiasać o Waszym ogrodzie... Piękny, dojrzały, przemyślany - nic, tylko zazdrościć
Pozdrawiam Was serdecznie

Chociaż lato spędziłam poza domem, nawet podczas tych kilku dni przeznaczonych na przepakowanie ciągle miałam ochotę coś napiasać o Waszym ogrodzie... Piękny, dojrzały, przemyślany - nic, tylko zazdrościć

Pozdrawiam Was serdecznie

- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Joluś u was jest jak z zaczarowanym ogrodzie. Aż chce się tutaj zaglądać. Ile lat masz już te hosty bo są ogromne
Przyszłam się przywitać
Ogrodowy zawrót głowy, wciąz jestem zachwycona Twoim ogrodem i często cichutko go podglądam, bo i co mam mówić jak z wrażenia mi mowę odejmuje
Wszystko masz tak pięknie zagospodarowane, zaaranżowane i przemyślane, jednym słowem cudownie
Pozdrawiam pa,pa

Ogrodowy zawrót głowy, wciąz jestem zachwycona Twoim ogrodem i często cichutko go podglądam, bo i co mam mówić jak z wrażenia mi mowę odejmuje

Pozdrawiam pa,pa

-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Właśnie skończyłam spacerek i przysiadłam na mostku
Jak ja się stęskniłam za Twoim pieknym ogrodem ...mój M ogląda Wasze włości i nie może wyjść z podziwu dla jego urody i dla sił ,które włozyliście żeby uzyskać taki cudowny efekt
Zachwycamy się nieustannie naszym ulubionym ogrodem na forum !!
Buziaki i miłego dnia

Buziaki i miłego dnia

marzenia się spełniają! Dana
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Byłam Jolu, podziwiałam. Zostawiam ślad 

- asia0809
- 1000p
- Od: 27 lut 2007, o 00:34
Dawno mnie tu nie było Jolu, ale nacieszyłam oczy wspaniałymi widokami i nadrobiłam zaległości.
Nie mogę się napatrzeć na te urokliwe zakątki, chciałoby zamieszkać w takim ogrodzie.
Pozdrawiam i życzę kolorowych snów.
Nie mogę się napatrzeć na te urokliwe zakątki, chciałoby zamieszkać w takim ogrodzie.
Pozdrawiam i życzę kolorowych snów.
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Poranny spacer w Waszym pięknym
ogrodzie naładuje moje akumulatory na dzień dzisiejszy ,który zapowiada się u mnie szaro , buro i ponuro...
oby chociaż popadało bo opadów u mnie jak na lekarstwo...Pozdrawiam Gospodarzy tego cudnego miejsca i życzę miłego dnia! 

- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Jolu jak zwykle przepięknie u ciebie,nie mogę sie napatrzec 

- asma
- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Jolu:)
dawno nie zaglądałam do ciebie,ale w końcu czas się nie co uspokoił.
Oczywiście miło sie oglądało zdjęcia ,na których jesteś
tło gdzieś ginęło
ogród cudny,oglądając przejście z wczesnej wiosny do późnego lata widać jaka potęga drzemie w Twoim ogrodzie ,w roślinach.Jak budzą się do życia,wybuchają ukazując piękno,tworząc kompozycje...jak współgrają .Przepiękne zjawisko
dawno nie zaglądałam do ciebie,ale w końcu czas się nie co uspokoił.
Oczywiście miło sie oglądało zdjęcia ,na których jesteś

ogród cudny,oglądając przejście z wczesnej wiosny do późnego lata widać jaka potęga drzemie w Twoim ogrodzie ,w roślinach.Jak budzą się do życia,wybuchają ukazując piękno,tworząc kompozycje...jak współgrają .Przepiękne zjawisko

- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Zaglądałam co jakiś czas, cierpliwie czekając aż pojawią się fotki z jednego z moich najbardziej ulubionych ogrodów. Warto było czekać! Ogród powalający w każdym centymetrze. Jolu, wg zaleceń stosuję metodę "codziennie po godzince", ale na takie efekty w Twoim ogrodzie to ja muszę jeszcze ze 20 lat poczekać

Nic dodać, nic ująć!asma pisze:oglądając przejście z wczesnej wiosny do późnego lata widać jaka potęga drzemie w Twoim ogrodzie ,w roślinach.Jak budzą się do życia,wybuchają ukazując piękno,tworząc kompozycje...jak współgrają .Przepiękne zjawisko