I znowu zaczyna się kuszenie tą której nie mam
 . Najgorsze to to, że miejsca coraz mniej.

Fajny chłopak
 Fajny chłopak  

Nasz wnuk Dawid poszedł już do 3 klasy, jak ten czas leci a niedawno był taki malutki.
  Nasz wnuk Dawid poszedł już do 3 klasy, jak ten czas leci a niedawno był taki malutki.  
  nic tylko podziwiać, choć wiadomo że niektóre róże takie słabe że pewnie kolejna zima je dobije ale cieszmy się tym co cudnie kwitnie.
  nic tylko podziwiać, choć wiadomo że niektóre róże takie słabe że pewnie kolejna zima je dobije ale cieszmy się tym co cudnie kwitnie. 

.
 . . Wiem, namolna jestem trochę, bo już o to prosiłam ,ale moja Tommelise daje mi bardzo do myślenia. Spodziewałam się, że będzie rosła większa i nie wiem czy czekać, aż urośnie, czy już teraz dosadzać coś po bokach, żeby nie było pusto.
 . Wiem, namolna jestem trochę, bo już o to prosiłam ,ale moja Tommelise daje mi bardzo do myślenia. Spodziewałam się, że będzie rosła większa i nie wiem czy czekać, aż urośnie, czy już teraz dosadzać coś po bokach, żeby nie było pusto.

, ale w zasadzie to jak na razie dość ułożony chłopak
 , ale w zasadzie to jak na razie dość ułożony chłopak   .
 . 
  .
 . 

Za 2 tygodnie ja będę miała 19tą rocznicę. Pocieszenie tylko jedno wyszłam za mąż jak miałam 21 lat
 Za 2 tygodnie ja będę miała 19tą rocznicę. Pocieszenie tylko jedno wyszłam za mąż jak miałam 21 lat   Niekiedy jak patrzę na moja córkę widzę siebie i to niekieniecznie mnie zachwyca
 Niekiedy jak patrzę na moja córkę widzę siebie i to niekieniecznie mnie zachwyca   

A chyba jednak wiem, nie czuje tego upływu lat prawie wcale. Na szczęście i oby tak dalej.sweety pisze:8 lat... Nawet nie wiesz, jak to szybko mijaZa 2 tygodnie ja będę miała 19tą rocznicę. Pocieszenie tylko jedno wyszłam za mąż jak miałam 21 lat
Niekiedy jak patrzę na moja córkę widzę siebie i to niekieniecznie mnie zachwyca

Czy dobrze zrozumiałam, że wielkokwiatowych w zasadzie nie tolerujesz w swoim ogrodzie?

Już pierwszak
 Już pierwszak   

a tak niedawno farbe na sciany wybieralysmy, nie mowiac o tym - ze rozyce byly takie sobie chabazie
  a tak niedawno farbe na sciany wybieralysmy, nie mowiac o tym - ze rozyce byly takie sobie chabazie  

ja już  stąd nie wyjdę....podoba mi się dosłownie wszystko
 ja już  stąd nie wyjdę....podoba mi się dosłownie wszystko  i całą zimę będę się uczyła od ciebie.....
  i całą zimę będę się uczyła od ciebie.....