Zgłębiam temat 'głębi ostrości', ponieważ frustruje mnie robienie zdjęć 'na pałę'

Używam aparatu fotograficznego z pewną świadomością jego możliwości, ale zbyt często kieruję się intuicją, zamiast stosować rozwiązania poparte wiedzą. To mówiłam ja - Agunia, czysty amator, holender jasny, no.
Isiu, dobry wieczór

Ja też lubię jesienne klimaty i nic mi nie przeszkadza, dopóki jest słonecznie, bez pluchy i depresyjnych klimatów... Wrzosy ładnie kwitną, za chwilę zaczną pokazywać kwiaty astry... Niektóre z róż wybujały w górę i patrzymy sobie w oczy ;-) Pozdrawiam Cię!
Dominiś, chwaściory po kolana mam w rogu ogrodu, gdzie rośnie klon
Royal Red... przed nim posadzona jest pokręcona leszczyna, jeszcze przed nią szpaler żółtych pięciorników i ponieważ średnio się tam mogę dostać, to chwasty rosną jak chcą niczym kury z wolnego wybiegu, jeśli wiesz co mam na myśli ;-) Jesienią wkroczę tam z maczetą ;-)
Psy pokazałam trzy: kulisty
'Kórnik', zwisający
'Repens' oraz japoński
'Blue Rabbit Weeping'.
Julek, mącisz kobieto

Nie zaprowadziłam Cię w ten róg celowo, bo chcę mieć jako-taką opinię w dolnośląskim ;-)
Specjalnie mnie podpuszczacie, żebym zdjęcie na FO wstawiła i miała obciach na całego ;-)))
Nutka, normalnie wiesz co?? i Ty brutusie? ;-)) Przy najbliższej okazji wykorzystam Cię, zobaczysz, do wyrywania tego i owego ;-))
Majutek, mam słabość do imienia Basia, ponieważ tak ma na imię moja mama, a i ja na drugie tam mam... wszystko przez to, że lat temu x, moja mama wyprawiła swoje imieniny, po północy pozmywała i poszła mnie urodzić ;-)
W jakim wieku jest Basieńka?
Na
Victora spokojnie poczekam; wiem że przesadzanie go w tym momencie nie byłoby rozsądne... tak czy inaczej, nie mogę się go doczekać!

Cieszę się, że z głową lepiej