A gdzie ty nabiłaś tyle postów hehe co? Na tych tematach co obserwuję to się mało udzielasz
Moje rośliny - radocha
Radku ja miałam w bloku kuchenkę gazową i tez nie narzekałam na kwiaty. Rosła mi i kalla (kwitła!) i kawa i różne zioła. Nie chciały rosnąć fiołki.
Moja mama ma scindapsusa w kuchni i rośnie jak szalony.
Moja mama ma scindapsusa w kuchni i rośnie jak szalony.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
A może problem tkwi w wentylacji? Kuchnia ma kratki wentylacyjne?
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Radku :P
Z tego co widzę to masz ładne kwiatki :P szkoda że zamknąłeś się u siebie i tylko czekasz na odwiedziny innych
I nie chodzi mi o pozostawianie achów i ochów tylko jak widzę cierpisz na brak zainteresowania ze strony innych
inni nie wiedzą że Ty odwiedzasz ich tematy
I myślę że Wszystkim będzie miło jak i nas odwiedzisz :P
Jutro cyknę fotkę to zobaczysz co mam w kuchni :P Fiołki kwitną na potęgę i to kilka wsadzonych w jedną skrzyneczkę :P
Życzę powodzenia :P
Pozdrawiam
Z tego co widzę to masz ładne kwiatki :P szkoda że zamknąłeś się u siebie i tylko czekasz na odwiedziny innych
I nie chodzi mi o pozostawianie achów i ochów tylko jak widzę cierpisz na brak zainteresowania ze strony innych
I myślę że Wszystkim będzie miło jak i nas odwiedzisz :P
Jutro cyknę fotkę to zobaczysz co mam w kuchni :P Fiołki kwitną na potęgę i to kilka wsadzonych w jedną skrzyneczkę :P
Życzę powodzenia :P
Pozdrawiam
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zgadzam się z Figą w 100%
A te roślinki w kuchni, to ciekawa jestem w czym problem. Moje tam rosną, nawet nieźle, choć częściej je trzeba myć - bo gaz jednak zostawia tłuste osady mimo okapu
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Radek się chyba na nas obraził
Od jakiegoś czasu go nie widzę.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- Roksana1107
- 50p

- Od: 28 kwie 2008, o 18:16