Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- marzena06
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Gosiu
,aż boję się do Ciebie zaglądać bo to droga przyjemność
zobaczyłam u Ciebie biedronkowe nabytki i co...pojechalam kupiłam , trzeba tez te wszystkie cudeńka i teraz myślę gdzie to to posadzić,a że po drodze są jeszcze inne sklepy ogrodnicze to nie ma rady też zajechałam i co cały budżet na tygodniowe zakupy poszedł do ogrodu

-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Gosia kupiłam cudne clematiski
a miałam juz miec szlaban ,ja to mam jednak w tej głowie.....
- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Gosiu, begonie i dalie cudnie u Ciebie kwitną, a kasztanowiec dał naprawdę czadu, no i widzę, że zakupowe szaleństwo się zaczęło i tak wszystkim po kolei się udziela
. Sama kreta na szczęście nie mam, ale słyszałam o metodach pozbycia się go, czy skuteczne to nie wiem, ale spróbować nie zaszkodzi, napiszę na pw.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
April,moja gałązka od Linetki też żyje,ale ja będę miała ponad 10 doniczek fuksji do przechowania,wielki oleander,nie mówiąc o karpach dalii.Nie lubię jesieni,wykopywania,sprzątania działki na zimę.

Uploaded with ImageShack.us
Dorotko,jeżeli to jest faktycznie maruna to wyczytałam,że powinna dac spory samosiew,poczekamy do wiosny i jeżeli będą siewki to zabiore na spotkanie w przyszłym roku.Jakie klematisy kupiłas?Ja aż się boję wyjścia na agrę,bo chcę dwie żurawki,a nie wiem co przytaszcę.
Danusiu,zostały mi do wsadzenia tylko tulipany i planuję je wsadzić po 3 sztuki miedzy zurawki.Po zimie one są takie wymęczone i zanim dojdą do siebie to kolor będą dawać własnie tulipany.Nie wiem czy dobrze kombinuję.

Misiu,rycynusy w ostatnich dniach poszły jeszcze w górę,jeden,co był strasnie mizerny i ledwie go było widać strzelił i pała zrobiła sie sztywna.
Marzenko, to masz dobrą biedronke,bo u nas już w niedzielę był tylko jeden gatunek tulipana.
Ilonko,muszę odpukać w niemalowane,przez ostatnie dwa dni nie było nowego kopca,aż boję sie po tymk wyznaniu jutro zajrzeć na działke.Odnosnie sposobów walki z nim napisałam ci na pw.

Dorotko,jeżeli to jest faktycznie maruna to wyczytałam,że powinna dac spory samosiew,poczekamy do wiosny i jeżeli będą siewki to zabiore na spotkanie w przyszłym roku.Jakie klematisy kupiłas?Ja aż się boję wyjścia na agrę,bo chcę dwie żurawki,a nie wiem co przytaszcę.
Danusiu,zostały mi do wsadzenia tylko tulipany i planuję je wsadzić po 3 sztuki miedzy zurawki.Po zimie one są takie wymęczone i zanim dojdą do siebie to kolor będą dawać własnie tulipany.Nie wiem czy dobrze kombinuję.

Misiu,rycynusy w ostatnich dniach poszły jeszcze w górę,jeden,co był strasnie mizerny i ledwie go było widać strzelił i pała zrobiła sie sztywna.
Marzenko, to masz dobrą biedronke,bo u nas już w niedzielę był tylko jeden gatunek tulipana.
Ilonko,muszę odpukać w niemalowane,przez ostatnie dwa dni nie było nowego kopca,aż boję sie po tymk wyznaniu jutro zajrzeć na działke.Odnosnie sposobów walki z nim napisałam ci na pw.
- malgocha1960

- kamcia
- 500p

- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Gosiu piękne masz te begonie i fuksje
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- jola1010

- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W Twoim ogrodzie nie widać jeszcze zwiastunów jesieni funkie piękne i zdrowiutkie jak w pełni sezonu. U mnie to już jesienne widoczki
Pozdrawiam Jola
Pozdrawiam Jola
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu, chciałam się przywitać po wakacyjnych wojażach
Dalie cudne, ale jestem pod wrażeniem nieskazitelnych host!!!
Dalie cudne, ale jestem pod wrażeniem nieskazitelnych host!!!
- ARABELLA

- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Małgosiu chcesz dwie żurawki,a zapewne przytachasz wiele roślin 
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu , Twoje hosty to chyba po renowacji
I nowa ozdoba ogrodowa przybyła. Obok ostatniej hosty but krasnala stoi
Czyżby jakiś zlot szykował się , o wielkich transportach roślin piszecie

Czyżby jakiś zlot szykował się , o wielkich transportach roślin piszecie
- aagaaz
- 1000p

- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Jak zawsze pięknie u Ciebie. Szkoda, że się nie spotkamy
, ale nałożyły mi się terminy...
Obejrzę zdjęcia, bo oczywiście liczę na fotorelację
Obejrzę zdjęcia, bo oczywiście liczę na fotorelację
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu nie nadążam za Tobą wiecznie jestem w tyle .Kusicielko dzisiaj i ja zawitałam do tej Bronki i oczywiście kupiłam te same iryski, a także Paroty i pomarańczowe z grzywkami a także narcyzy .Jest na prawdę tanio ,bo w Tesco ceny astronomiczne za cebulowe
- malgocha1960

Kamciu,to jesteśmy umówione,będę czekała i juz się cieszę na spotkanie.

Jolu,hosty w tym roku faktycznie ładnie rosna,ale jest rozczarowana co do hortensji,za szybko czarnirja,gubia liście i nie wiem co z nimi bedzie w przyszłym roku.

Monia ,witaj po długiej przerwie.Tylko cichutko pozazdrościć takich wojaży,tez lubię podróżować,ale ecie pecie za małe niestety.

Lucy,szlaban zupełny,a jak bedę chciała poszaleć to mozesz mnie przystopować,bo nie mogę na więcej sobie pozwolić.
Tadziu,jestem gapa zupełne,to stare buty syna i dzisiaj zabierali smieci,wystawiłam je własnie.Teraz przyszło mi na myśl,że mogłam wsadzić w nie rojniki czy jakieś inne skalniakowe.
Spotkanko mamy w sobotę, u nas jest agra.

Aga,myslę,że jakieś zdjęcia zrobimy,ale żałuj,że nie przyjedziesz.Może jednak cos sobie przesuniesz,bo to pewnie ostatnie spotkanie ogrodowe w tym roku,a rodzinkę bedziesz miała przez całą długą jesień i zimę.

Jadziu,aż dziwne,że u was tak długo maja cebile w biedronce,bo u nas juz na drugi dzień mało co zostało,a teraz to juz w ogóle zero kwiatów.

Jolu,hosty w tym roku faktycznie ładnie rosna,ale jest rozczarowana co do hortensji,za szybko czarnirja,gubia liście i nie wiem co z nimi bedzie w przyszłym roku.

Monia ,witaj po długiej przerwie.Tylko cichutko pozazdrościć takich wojaży,tez lubię podróżować,ale ecie pecie za małe niestety.

Lucy,szlaban zupełny,a jak bedę chciała poszaleć to mozesz mnie przystopować,bo nie mogę na więcej sobie pozwolić.
Tadziu,jestem gapa zupełne,to stare buty syna i dzisiaj zabierali smieci,wystawiłam je własnie.Teraz przyszło mi na myśl,że mogłam wsadzić w nie rojniki czy jakieś inne skalniakowe.

Aga,myslę,że jakieś zdjęcia zrobimy,ale żałuj,że nie przyjedziesz.Może jednak cos sobie przesuniesz,bo to pewnie ostatnie spotkanie ogrodowe w tym roku,a rodzinkę bedziesz miała przez całą długą jesień i zimę.

Jadziu,aż dziwne,że u was tak długo maja cebile w biedronce,bo u nas juz na drugi dzień mało co zostało,a teraz to juz w ogóle zero kwiatów.

Witaj Małgosiu
Ale masz dorodne hosty, pięknie utrzymane, ani jednego przypalenia od słońca nie widzę... posadziłaś je w idealnym miejscu!
Czy młodzi się pogodzili?
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Ale masz dorodne hosty, pięknie utrzymane, ani jednego przypalenia od słońca nie widzę... posadziłaś je w idealnym miejscu!
Czy młodzi się pogodzili?
Pozdrawiam Cię serdecznie!
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Gosia przepiekna jest ta fioletowa róza
Wpadam na chwilke , miłego dnia kochana
Wpadam na chwilke , miłego dnia kochana