No i masz ślicznego floksa
Ogród Edyty1
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Edyty1
Jejku, jaki u Ciebie idelany porządek
A hortensje zupełnie jak ja!
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A oglądałaś na Domo Miejskiego ogrodnika. Uwielbiam go http://www.domoplus.pl/2010/metamorfozy ... aj?0,0,0,0
No i serię Gardeners World. Szkoda, że nie ma nowszych. Tam można było nauczyć się wielu rzeczy o wszystkich aspektach ogrodu, nawet warzywnictwie
No i serię Gardeners World. Szkoda, że nie ma nowszych. Tam można było nauczyć się wielu rzeczy o wszystkich aspektach ogrodu, nawet warzywnictwie
- Edyta1

- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sweety, floksów to mam 3 różne tylko brak czasu na wstawianie zdjęć. Chyba muszą poczekać na długie zimowe wieczory
.
Tymczasem pochwalę się nową pergolą. Przywieźli mi w sobotę. Wykonali fachowcy według mojego projektu. Jest bardzo ciężka, stabilna i ładna (tzn. mi się podoba
).
Nie wiem co się stało, ale nie mogę wkleić zdjęć
. Może później coś wymyślę.
Margo, z tego kanału można się dowiedzieć sporo o ogrodnictwie, ale również o wystroju wnętrz. W moim przypadku chyba niestety bo dochodzę do wniosku, że mi się moje wnętrza przestają podobać
.
Tymczasem pochwalę się nową pergolą. Przywieźli mi w sobotę. Wykonali fachowcy według mojego projektu. Jest bardzo ciężka, stabilna i ładna (tzn. mi się podoba
Nie wiem co się stało, ale nie mogę wkleić zdjęć
Margo, z tego kanału można się dowiedzieć sporo o ogrodnictwie, ale również o wystroju wnętrz. W moim przypadku chyba niestety bo dochodzę do wniosku, że mi się moje wnętrza przestają podobać
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
- Edyta1

No dobra, poszło, ale jakoś tak naokoło. Nie wiem, dlaczego nie mogę wysłać tego w prosty sposób, ale niech już tak będzie
I może jeszcze dołączę coś smacznego. Moje kolorowe pomidorki:
Pozdrawiam - Edyta
- sweety

Pergola miodzio
Aczkolwiek u nas można kupić podobne. Czekam w jednym takim sklepie na jesienne przeceny... Może akurat 
- Edyta1

Znaczy się... nie byłam oryginalna?sweety pisze:Pergola miodzioAczkolwiek u nas można kupić podobne.
A tak serio, to chciałam, żeby pasowała to posiadanej przeze mnie pergoli, którą kupiłam gotową. To co mnie cieszy, to ta jest o wiele solidniejsza a cenowo różniła się niewiele
Pozdrawiam - Edyta
- sweety

Najważniejsze, że ładna i solidna... 
- Margo2

Edytko, ja uwielbiam projekty Candyce. oglądasz jej program? Jest codziennie o 21.30.
Ma niesamowity dar tworzenia bardzo przytulnych wnętrz.
- Edyta1

Oglądam Gosiu, oglądam i ... popadam w coraz większe kompleksyMargo2 pisze:Edytko, ja uwielbiam projekty Candyce. oglądasz jej program? Jest codziennie o 21.30.
Zaczęłam poważnie zastanawiać się nad zaproszeniem do domu projektanta wnętrz. Obawiam się tylko, czy stać mnie będzie na realizację jego pomysłów, szczególnie, że dom jest właściwie urządzony. Boję się, że zaleci mi wymienić 90% całości. I co wtedy
Nie powiem, że do końca mi się mój wystrój nie podoba. Uważam, że kilka elementów zaprojektowałam ciekawie, tylko tak trudno jest mi zgrać całość. A ponadto tak wiele decyzji uznałam za błędne, że zaczęłam się obawiać podejmowania jakichkolwiek.
Dwa dni temu kupowałam dywan. Byłam przekonana, że dokładnie przemyślałam temat i wiem, czego chcę. W sklepie (kolejnym
Ale się rozpisałam...
No dobra kończę już i życzę dobrej nocki
Pozdrawiam - Edyta
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
No widzisz rozgryzłaś mnie, działmy na kilku polach jednocześnie. Dom niewykończony, podwórko rozgrzebane, wjazd się rozmywa, ogród pozaczynany. Altana i gril niedokończone.
Projektant wnętrz, fajna sprawa. Może już teraz trochę stanieli, bo myślę, ze ich przybyło jak projektantów ogrodów. Mnie jednak nie stać na zakup mebli a co dopiero na projektanta
Projektant wnętrz, fajna sprawa. Może już teraz trochę stanieli, bo myślę, ze ich przybyło jak projektantów ogrodów. Mnie jednak nie stać na zakup mebli a co dopiero na projektanta
- sweety

Oj, Marzka, Marzka... Sama sobie dasz radę. Ja dałam, to i Ty dasz. A to co byś im zapłaciła wydasz na coś innego 
- Edyta1

Wiecie co dziewczyny, tak sobie ostatnio pomyślałam, że wydałam sporo pieniędzy na meble w domu i ostatecznie nie jestem zadowolona z efektu. Z chęcią wymieniłabym sporo. Może wizyta projektanta wnętrz nie podniosłaby ogólnych kosztów aż tak istotnie a zadowolenie mogłoby być znacznie większe.sweety pisze:Oj, Marzka, Marzka... Sama sobie dasz radę. Ja dałam, to i Ty dasz. A to co byś im zapłaciła wydasz na coś innego
Ale dzisiaj wpadłam na jeszcze jeden pomysł. Wymyśliłam sobie, że zrobię babską imprezę i wycisnę ze swoich koleżanek trochę kreatywnych pomysłów na temat urządzenia mojej chatki
Pozdrawiam - Edyta
- Margo2

Bardzo dobry pomysł
Tylko co zrobisz jak każda bedzie miała inne zdanie?
Myślę, że mogłabyś zaprosić projektanta i zapowiedzieć mu żeby zrobił taki projekt, w którym postara się wykorzystać Twoje zakupy. To znaczy tylko część wykorzysta. Może potrzeba tylko poprzestawiania i kilkunastu dodatków?
Myślę, że mogłabyś zaprosić projektanta i zapowiedzieć mu żeby zrobił taki projekt, w którym postara się wykorzystać Twoje zakupy. To znaczy tylko część wykorzysta. Może potrzeba tylko poprzestawiania i kilkunastu dodatków?
- Edyta1

Gosiu, mieszkanie jest świeżo po remoncie i na pewno nie zmienię w nim zbyt wiele. Liczę na sugestie w zakresie dodatków ew. niewielkich inwestycji.Margo2 pisze:Bardzo dobry pomysł![]()
![]()
A jeśli każda będzie miała inne zdanie - to super
Jeśli pomysł zbiorowy nie wyjdzie, to pewnie poszukam projektanta
Pozdrawiam - Edyta
- Margo2

Tylko, że na zgromadzenie dodatków to trzema miec czas. Trzeba jeździć i jeździć po różnych miejscach. A na to nie ma czasu.