Moi Drodzy.Mam pewien dylemat.Kupiłem na Ebay odmianę Susan Elinor,okazało się że to nie to,sprzedający posiadający 100% opini pozytywnych tłumaczy że jest to odmiana Call Me Blue lub Time Move On.Przeprasza mnie ale twierdzi że są to odmiany nowsze czyli no problem.Ja tłumaczę sobie to tak -no dobra nie ma problemu tylko która to z odmian.Jestem wściekły bo kupiłem coś a sprzedający chce mnie uszczęśliwić czymś takim co nazywa nowszym.Tadeusz
Veni! Vidi! i dech zaparło. Ogród w realu jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Po prostu bajka! Czułam się jak w ogrodzie botanicznym. Ogromna ilość i różnorodność roślin. Nie wspomnę już o liliowcach.
Gospodarz ogrodu przemiły, bezpośredni, serdeczny, z poczuciem humoru. Miałam wrażenie, jakbym spotkała starego znajomego po latach niewidzenia.
Tadeo! Serdeczne dzięki za przemiłe popołudnie!
Anno55.Dzięki za wizytę,proszę częściej ale w porze kwitnienia.wtedy Twój M na pewno zarazi się tą chorobą.Bo ta zaraza rozwija się szczególnie w porze kwitnienia.A żeby Wam wszystkim ta choroba za szybko nie przeszła to trochę kwitnących jeszcze.