Pozdrawiam

Mam trzy podłużne doniczki balkonowe (80cm) - w każdej zasadziłam 4 kwiaty. Na dno wsypałam keramzyt. Nie odżywałam ich dotąd niczym, tylko podlewałam. Zaczęłam je także hartować - w cieplejsze dni 3-4 godziny na balkonie. No ale... właśnie zaczęły mi ginać
 Mam trzy podłużne doniczki balkonowe (80cm) - w każdej zasadziłam 4 kwiaty. Na dno wsypałam keramzyt. Nie odżywałam ich dotąd niczym, tylko podlewałam. Zaczęłam je także hartować - w cieplejsze dni 3-4 godziny na balkonie. No ale... właśnie zaczęły mi ginać  Schną kwiaty i opadają płatki, zaczęły także źółknąć liście.
 Schną kwiaty i opadają płatki, zaczęły także źółknąć liście.  

Pelargonie nie lubią przelania, niestety. Wystawiaj je na powietrze, jak nie jest bardzo zimno, no i podlej dopiero jak ziemia będzie całkiem sucha. Nie widze co to jest to białe
 Pelargonie nie lubią przelania, niestety. Wystawiaj je na powietrze, jak nie jest bardzo zimno, no i podlej dopiero jak ziemia będzie całkiem sucha. Nie widze co to jest to białe   Może to być nawóz dosypany przez producenta.
 Może to być nawóz dosypany przez producenta. Nie jest zbyt ciepło więc woda nie odparowuje tak szybko
 Nie jest zbyt ciepło więc woda nie odparowuje tak szybko 

I równie ciepły.
 I równie ciepły.