Chyba musze coś zmienić
 Chyba musze coś zmienić   
 Uwielbiam Twoje postrzeganie świata ,wyczucie piękna i wysmakowany gust

Przychodzę naładować akumulatory moimi ukochanymi kolorkami

Bajka !!

Chyba musze coś zmienić
 Chyba musze coś zmienić   

) co do wrzosow - mam posadzone kilkanaście sztuk pod brzoza, sporo wymarzlo, reszta taka sobie..chyba jednak jakies wymagania mają. Myślę o kilkunastu krzaczkach pod sosnami...
) co do wrzosow - mam posadzone kilkanaście sztuk pod brzoza, sporo wymarzlo, reszta taka sobie..chyba jednak jakies wymagania mają. Myślę o kilkunastu krzaczkach pod sosnami... ) Marzenko, tamte mebelki były z naturalnej wikliny, wytxrymly dwa sezony i mimo odnowienia zaczęły się sypac
) Marzenko, tamte mebelki były z naturalnej wikliny, wytxrymly dwa sezony i mimo odnowienia zaczęły się sypac  musiałam wymienić i poszłam w bardziej wytrzymałe z technorattanu
 musiałam wymienić i poszłam w bardziej wytrzymałe z technorattanu 
 dzisiaj w pracy do 16, a potem goście. Nie zdążyłam się zmęczyc w ogrodzie ;-)
 dzisiaj w pracy do 16, a potem goście. Nie zdążyłam się zmęczyc w ogrodzie ;-) 
  Twoj taras i cały ogród bardzo przytulny, każdy z nas o takim marzy
 Twoj taras i cały ogród bardzo przytulny, każdy z nas o takim marzy   

Teraz wyleguję się na tarasie, popijam winko i oglądam cudne gwiazdeczki...może jakaś spadnie?
  Teraz wyleguję się na tarasie, popijam winko i oglądam cudne gwiazdeczki...może jakaś spadnie?   

, ale wiesz, jutro ma być ładnie zaś w niedzielę ma być upalnie!
 , ale wiesz, jutro ma być ładnie zaś w niedzielę ma być upalnie!   rano działka zaś po południu do Olunii
 rano działka zaś po południu do Olunii   

Pewnie za rok będzie jeszcze piękniejszy, jeśli to w ogóle możliwe
 Pewnie za rok będzie jeszcze piękniejszy, jeśli to w ogóle możliwe  Widoki są niesamowite
 Widoki są niesamowite 

. U Ciebie wszystko super skomponowane i dobrane. Podziwiam CIę ciągle jak umiesz wszystko ładnie urządzić
. U Ciebie wszystko super skomponowane i dobrane. Podziwiam CIę ciągle jak umiesz wszystko ładnie urządzić  .Skorzystałam z odpowiedzi, którą napisałaś Aguni, myślę ciągle o różance z okrywówkami, coś jak Ty masz przy ścieżce.
.Skorzystałam z odpowiedzi, którą napisałaś Aguni, myślę ciągle o różance z okrywówkami, coś jak Ty masz przy ścieżce.

wszędzie zmiany i zaokrąglenia, ale będzie ślicznie.
  wszędzie zmiany i zaokrąglenia, ale będzie ślicznie. 
 ...
 ...

dzionka
 dzionka

Mam pomysł na zastosowanie bukszpanów na kilku rabatach, w formie obwódek i akcentów optycznych, ciekawa jestem jak to wyjdzie...
 Mam pomysł na zastosowanie bukszpanów na kilku rabatach, w formie obwódek i akcentów optycznych, ciekawa jestem jak to wyjdzie...  
  Czasami fajnie obejrzeć stare zdjęcia, wtedy widać w jakim tempie ogród nabiera "ciała"
  Czasami fajnie obejrzeć stare zdjęcia, wtedy widać w jakim tempie ogród nabiera "ciała"   Na co dzień te zmiany nie są aż tak dostrzegalne..wręcz wydaje się się, że niektóre rośliny stoją w miejscu!
 Na co dzień te zmiany nie są aż tak dostrzegalne..wręcz wydaje się się, że niektóre rośliny stoją w miejscu! 

Teraz mam jednak chwile zwątpienia..kilkanaście róż złapało przędziorka, 3 powojniki padły na uwiąd, rododendrony mi chorują, choinki żółkną...bryndza jakaś ogólnie
 Teraz mam jednak chwile zwątpienia..kilkanaście róż złapało przędziorka, 3 powojniki padły na uwiąd, rododendrony mi chorują, choinki żółkną...bryndza jakaś ogólnie   Jakieś letnie przesilenie jest w powietrzu..
 Jakieś letnie przesilenie jest w powietrzu.. Jarzmiankę poproszę jeśli można
 Jarzmiankę poproszę jeśli można   
  Ale powolutku zrzucam, kilka ustrzelonych w weekend
  Ale powolutku zrzucam, kilka ustrzelonych w weekend