W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2011 r /cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2011 r /cz.7

Post »

Halinko,czy ten mak też kwitnie jeden dzień?Mam,nawet nie wiem skąd taki o duzych czerwono czrnych kwiatachrozrosła sie wielka kepa, a kwity 2-3 dni w całej kępie i koniec.Muszę wiosną przenieść go w inne miejsce i posadzić coś bardziej reprezentacyjnego.
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Halinko, bardzo się cieszę z dzielżana :tan Ja natomiast oddzielę bordowego od wielokolorowej kępy, bo już kwitnie. Może zrzucić kwiaty ale trudno - tylko teraz jestem w stanie go oddzielić od reszty.
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Basiu - Barabella ;:167 cieszę się, że i u Ciebie będzie kwitł narcyz Rip van Winkle :wit Narcyzy, to moje jedne z najbardziej ukochanych kwiatów.

Gosiu - malgocha1960 ;:167 niestety tak, to mak jednoroczny i jak wszystkie maki szybciutko przekwita :( ale i tak baardzo kocham wszystkie maki i nie wyobrażam sobie ogrodu bez maków ;:196

Jacku - JacekP ;:167 a może zaznacz nitką tego czerwonego i jak przekwitnie, to mi wyślesz ;:196

Kochani ;:167 mój wątek zrobił się ciut za długi, dlatego w najbliższym czasie założę nowy, a Moderatora bardzo proszę o zamknięcie tego wątku ;:180
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”