Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kapitalna stronka. Zaczęłam ją przeglądać i odkryłam ile storczyków u nas rośnie. Wiedziałam, że są ale nie wiedziałam, że aż tyle i... takiej urodymiluck pisze:Twój storczyk to może http://www.polskie.storczyki.org.pl/gat ... 41&lng=lat
lub http://www.polskie.storczyki.org.pl/gat ... =1&lng=lat
ten drugi ma liście w takie piegi jak u Ciebie.
Kwiaty mają bardzo podobne, to zagadka dla spostrzegawczych.
Tego swojego, na 100% ciągle nie jestem pewna.
Kari... ogród ma pierwszeństwo
Ja też nie wyrobiłam z paczuszkami
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
I popsułam kwiatka ;)
Jak go przytaszczyłam wyglądał tak:
A teraz wygląda tak

Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Pierwszy raz w życiu próbuję zrobić coś na kształt bonsai.
Jak go przytaszczyłam wyglądał tak:
A teraz wygląda tak

Zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Pierwszy raz w życiu próbuję zrobić coś na kształt bonsai.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Coś mi się widzi, że na c.d trzeba będzie nieco poczekać ;)
Nie... to jest bukszpan
Ale na mirt się czaję... muszę tylko znaleźć odpowiedni krzaczek.
Zawsze mnie fascynowało bonsai ale nigdy za niego się nie brałam. Zniechęcał mnie czas oczekiwania na efekty ;) I głupia byłam, bo chodzi mi to po głowie ze 20 lat. Już bym miała dorodne drzewa. No cóż, ponoć głupich nie sieją ;)
Zawsze mnie fascynowało bonsai ale nigdy za niego się nie brałam. Zniechęcał mnie czas oczekiwania na efekty ;) I głupia byłam, bo chodzi mi to po głowie ze 20 lat. Już bym miała dorodne drzewa. No cóż, ponoć głupich nie sieją ;)
Na razie nic nie ma
A kiedy poszło?
Wczoraj narwałam dla Ciebie winobluszcz. Większość już z korzeniami. Teraz siedzi w wodzie. Ale wyślę w poniedziałek. Obawiam się, że poczta może nie zdążyć przed weekendem
A co do bonsai to... złamałam wszelkie zasady panujące w tej sztuce. Ale co tam... może wyjdzie coś orginalnego z tego ;)
Wczoraj narwałam dla Ciebie winobluszcz. Większość już z korzeniami. Teraz siedzi w wodzie. Ale wyślę w poniedziałek. Obawiam się, że poczta może nie zdążyć przed weekendem
A co do bonsai to... złamałam wszelkie zasady panujące w tej sztuce. Ale co tam... może wyjdzie coś orginalnego z tego ;)
Dzięki Aga za pocieszenie
Coś w tym jest... moje! 
Sama jestem ciekawa co z niego wyrośnie ;)
Sama jestem ciekawa co z niego wyrośnie ;)
Poczta Polska
dwie przesyłki mi już zgubili