Lato w wiejskim ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Lato w wiejskim ogrodzie

Post »

Marysiu delospermo na razie się nie odżywia tylko czeka aż mu dojrzeje. Potem zobaczymy. Mój też wcina orzechy! A słońce koniecznie podeślij bo kończę remont i muszę się poopalać. ;:3
Marysiu mar
podagrycznika ci u mnie pod dostatkiem za ogrodzeniem na nieużytkach miejskich /park/nawłoci i pokrzyw
dziękuję nie wysyłaj - stop- mam pod dostatkiem - stop- kielisznika też nie chcę - stop.
Wrotycz w ogrodzie też mam od Lidzi przyjął się i rośnie, a ten od sąsiada wynegocjuję i posadzę w tzw. polu na cele lecznicze. Więc też bardzo proszę nie przysyłać. Sąsiad jest w porządku ;:136
Zosiu już na szczęście kończę, a kicia jest na etacie myszołapa.
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zrozumiałam-stop-nie wysyłam-stop-żadnych leczniczych-stop-zadarniających-stop ;:202
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Od razu żadnych leczniczych. Nie tylko te co wymieniłaś ostatnio a ja powtórzyłam w telegramie. Wiesz, że już dawno nie ma telegramów ;:173
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj stop dobrej nocki ;:7 ;:7
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Zrozumiałam-stop ale my z ery telegramów ;:138

-- 12 sie 2012, o 22:24 --

;:41
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Elu co tam wcześnie przecież Ty zawsze najdłużej serfujesz. ;:19 ;:19 dobranoc
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
delosperma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 00:52

Post »

O Maseczko, a może ten Twój sąsiad mniej zajęty, niż Marysi Mar. Mówisz , że żadnych leczniczych już nie chcesz, ale miętę i szałwię chyba tak. Miłych snów. ;:41 Jutro odpuszczam , bo mam długoweekrendowych gości. I dlatego dzisiaj jestem nieco zakręcona.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Maska pisze:Od razu żadnych leczniczych. Nie tylko te co wymieniłaś ostatnio a ja powtórzyłam w telegramie. Wiesz, że już dawno nie ma telegramów ;:173
Przetrzyj ślepka i przeczytaj ! Mięt podobno jest kilkaset gatunków wyobraź sobie ogród pełen mięty - każda inna i każda inaczej kwitnie czy to nie cudny sen? ;:19 i szałwię też chcę ;:cm Śpimy ? a sąsiad jest mniej zajęty bo aż tyle bab co Marysin nie ma. I jest uczynny :;230 i towarzyski ;:136 . Jak się sprowadziłam do moich B. to nie dość, że pomógł uruchomić bramę to jeszcze jak mi (i mojej córce) zrobił drinka, to wstać nie mogłam!
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Marysiu nowy dzień a Ty jeszcze w oparach narkotycznych? Trzeba Cie pilnować ;:14 , kto to widział aby się narkotyzować samotnie?
Postaw w malowanych pokojach dużo świec zapalonych-rada inspektora ;:333 , ale ten smrodek będzie sie jeszcze długo utrzymywał niestety ;:202 . Pilnujcie się z mężem aby za długo tam nie przebywać.
Nastał nowy, rażny ale słoneczny dzień ;:196
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

5 str nadgonione po weekendzie. Marysiu nie nadąrzam za Tobą, ile ty masz lat, że masz taką kondycję?
Twój pies to zdolny ogrodnik, a jest taki jak z tego powiedzenia o psie ogrodnika?
Awatar użytkownika
tynia83
200p
200p
Od: 13 lip 2012, o 08:54

Post »

Co znaczy cyklinowanie podłogi wiem.
Niestety ja posiadam u siebie tylko panele, może z czasem będzie nas stać na drzewo, za to w pracy strasznie to wyglądało i zapach długo się utrzymywał.
Nic tylko słońca dużo życzę, aby z przyjemnością na dwór można było wyjść i pooddychać świeżym powietrzem i oczywiście zadbać o ogród.
;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Maryś u mnie płacze niebo a ja :tan
przyszłam powiedziec dobrego tygodnia i znikam do placków ziemniacznych...smażę i smażę a rodzinka woła jeszcze... :)
...wrotycz niby badziewie łąkowe a takie ładne...świetny do suchych bukietów....
..a właściwościach leczniczych to już nie piszę... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewuniu opary są w innym pomieszczeniu tam jeszcze nie siedzimy. Ale drzwi duże tarasowe otwarte więc się wietrzy. Byliśmy oddać cykliniarkę i niestety pani listonoszka nas nie zastała, ale za godzinę jadę roślinki przyszły. ;:180 Świece teraz tak a wcześniej nie bo lakier łatwopalny, byłoby buuum. ;:224
Marzenko kobietę publicznie o wiek nie pytaj. Na ucho Ci mogę powiedzieć. ;:185 ;:196
Justynko na górze też mam panele, bo deski były tak kiepskie jak ze skrzynek po pomarańczach, a w salonie nawet niezłe. Lepiej opłacało się cyklinować i malować niż wymieniać. A pogodę załatwiłaś mi dzisiaj bardzo dobrą. ;:196 ;:196
Misiu rzuć jednym plackiem proszę hmmm pyszne chrupiące. A jakby tak placek ziemniaczany z wrotyczem? ;:333 ;:196
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Ja sięzabiję napisałaNo przecież żartowałam z tym publicznym pytaniem o wiek. Ale zasuwasz jak mały samochodzik, ja i nic nie widaćjuż tchu nie mam, żeby choć próbowac dotrzymać Ci tempa. Jednak ja wolę wolne weekendy, żeby nie dać się zwariować :wink: . Przesadziłam 10m ligustru z jednego końca w drugi, czyli jakieś 60m przenosin, do tego 2 taczki gliny 180m przewiozłam, a potem jeszcze 4 tuje posadziłam.
T
Awatar użytkownika
delosperma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 00:52

Post »

Maseczko Mówisz telegramowymi skrótami, więc ciężko u mnie ze zrozumieniem. :;230 Mięty mam 4 rodzaje, zwykłą pieprzową, drugą od koleżanki NN i te dwie co chciałaś. Szałwii 3 rodzaje, zwykła lekarska, rozmnożona z gałązki, ta druga, co się sieje i trzecia trójbarwna też się sieje. Wszystkie chcesz??? Zasadzisz i zasiejesz sobie całe pole za płotem, a potem do Herbapolu.
Sąsiad obiecująco się zapowiada. :;230
Ostrzegam Cię przed tym inspektorem. On chyba Cię nie lubi, każe Ci palić świece ,żebyś sobie chałupę sfajczyła. ;:124
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”