Piękna kolekcja róż moje tej zimy nie przetrwały Twoje

No popatrzcie, ja już niczego nie rozumiem - a u mnie jest jedną z najzdrowszychmajka411 pisze: Lavaglut jest śliczna, tylko chorowitabędzie łysa na dole

straciła może ze 3 listki.  Może dlatego, że w doniczce? Muszę jutro cyknąć zdjęcie i wstawić u siebie
 straciła może ze 3 listki.  Może dlatego, że w doniczce? Muszę jutro cyknąć zdjęcie i wstawić u siebie 

Wiolu
 Wiolu  Cieszę się niezmiernie, iż spodobały Ci się moje królewny
 Cieszę się niezmiernie, iż spodobały Ci się moje królewny  Zobaczymy w przyszłym roku jak przezimują, bo to będzie ich pierwsza zima
 Zobaczymy w przyszłym roku jak przezimują, bo to będzie ich pierwsza zima  
  Ta zima naprawdę była paskudna dla wielu roślinek
 Ta zima naprawdę była paskudna dla wielu roślinek  
  Może jednak skuszę się na Isabel Reinassance
 Może jednak skuszę się na Isabel Reinassance 

a na Isabel mam ochotę na inne renesansowe też
 a na Isabel mam ochotę na inne renesansowe też 

Wszystkich
 Wszystkich Czas pokaże na co się zdecyduję
 Czas pokaże na co się zdecyduję  
  Kwitnie dopiero pierwszy raz
 Kwitnie dopiero pierwszy raz  Listki ma zdrowe i z tego co wyczytałam seria Castle należy do dość zdrowych róż, więc pozostaje mi czekać do przyszłej wiosny i faktu jak przezimują
 Listki ma zdrowe i z tego co wyczytałam seria Castle należy do dość zdrowych róż, więc pozostaje mi czekać do przyszłej wiosny i faktu jak przezimują 

Świeża dostawa
 Świeża dostawa  

Ostatnio była dwukolorowa, a ta jest bordowa. Czyż nie jest piękna
 Ostatnio była dwukolorowa, a ta jest bordowa. Czyż nie jest piękna  

Chyba złapała chorobę od koleżanki obok
 Chyba złapała chorobę od koleżanki obok  Jest to NN, więc myślę o jej usunięciu
 Jest to NN, więc myślę o jej usunięciu  

...szkoda,że moja nie dala rady po zimie
 ...szkoda,że moja nie dala rady po zimie 

Magda, śliczne róże pokazałaś, czy nadal Ci tak pięknie kwitnie Red Eden Rose
 Magda, śliczne róże pokazałaś, czy nadal Ci tak pięknie kwitnie Red Eden Rose   

Chyba kupię jesienią kilka sztuk na rabatę frontową, chciałam tam coś niskiego.
  Chyba kupię jesienią kilka sztuk na rabatę frontową, chciałam tam coś niskiego.

Dziewczyny
 Dziewczyny Astrid niestety nie lubi słonka
 Astrid niestety nie lubi słonka  Mam dla niej nowe miejsce, ale tam słońce też świeci w godzinach szczytu, czyli od 9-15ej
 Mam dla niej nowe miejsce, ale tam słońce też świeci w godzinach szczytu, czyli od 9-15ej  
  Wiesz ja taka symetryczna jestem
 Wiesz ja taka symetryczna jestem  Kącik hortensjowy w przyszłym roku planuję;:224
 Kącik hortensjowy w przyszłym roku planuję;:224  
  Zdjęcia poniżej
 Zdjęcia poniżej  
  Chociaż pięknie aktualnie kwitnie
 Chociaż pięknie aktualnie kwitnie  
  Red Eden zdobył już moje serducho i również dokupię jeszcze jednego
 Red Eden zdobył już moje serducho i również dokupię jeszcze jednego  
  W każdej fazie rozwoju.
 W każdej fazie rozwoju. 

i ten zapach
 i ten zapach  

Na dzień dzisiejszy prawie 90% Pastelka ma żółte listka i muszę ją niestety oberwać Chociaż pięknie aktualnie kwitnie
 Magda coś złego musi się dziać z ta różyczką. Może przędziorki ? mrówki albo jeszcze coś innego ... sprawdź koniecznie.
 Magda coś złego musi się dziać z ta różyczką. Może przędziorki ? mrówki albo jeszcze coś innego ... sprawdź koniecznie.