Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2008r
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko , Wioletko i Moniko Witam was serdecznie i cieszę się z waszych odwiedzin bardzo
Lubię moja jabłoń staruszkę - jeszcze mam w sloikach jabłka z jesieni - bedę robić szarlotki na ciepło z bitą śmietaną i lodami na Komunię Michała ...
Kiedyś stał tu dom moich praprzodków - teraz będzie tam skarpa z cieniolubnymi roślinkami , a jabłoń wykorzystują już teraz 3 pokolenia - moi rodzice, my i nasze dzieci .. no i od czasu do czasu zasiada pod nią jeszcze moja babcia
Ciekawe, czy w budce, którą powiesiliśmy na drzewie doczekamy się kiedyś maleńkich śpiewaków ?
Lubię moja jabłoń staruszkę - jeszcze mam w sloikach jabłka z jesieni - bedę robić szarlotki na ciepło z bitą śmietaną i lodami na Komunię Michała ...
Kiedyś stał tu dom moich praprzodków - teraz będzie tam skarpa z cieniolubnymi roślinkami , a jabłoń wykorzystują już teraz 3 pokolenia - moi rodzice, my i nasze dzieci .. no i od czasu do czasu zasiada pod nią jeszcze moja babcia
Ciekawe, czy w budce, którą powiesiliśmy na drzewie doczekamy się kiedyś maleńkich śpiewaków ?
- Miiriam
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiotaj Asiu - bardzo miło Cię gościćJSZFRED pisze:Bernadettko imprezka super i urządzenie do bujania bardzo mi się podoba, dzieciaczki widac tez zachwycone i ile masz pięknych roślinek,
Pozdrowionka
Roślinek mam coraz więcej - ku mojej ogromnej radości
A i hustawka sprawia nam wielką radość - zwłaszcza, że calkiem wygodnie mozna się na niej zdrzemnąć