Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu setna strona!!Gratulację
Widziałam, że udało Ci sie kupić głóg, moje jednak nie ukorzenią się
kolejne podejście późnym latem
Wszystko rośnie jak na drożdżach, ale jak patrzę na Twoje rośliny, to wielkością są podobnie do moich
Widziałam, że udało Ci sie kupić głóg, moje jednak nie ukorzenią się
Wszystko rośnie jak na drożdżach, ale jak patrzę na Twoje rośliny, to wielkością są podobnie do moich
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- gagawi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Perovskia przeżyje , złamały się dwa dorodne zdrewniałe pędy , ale zostały młode, zielone , elastyczne - i to je uratowało.
Ach ci nasi M, teraz otoczyłam roślinkę kamieniami, żeby jej przypadkiem nie skosił, ale musiałabym jeszcze zamontować mu ze dwie pary gał z tyłu, żeby widział po czym ma nie deptać
Zapomniałam przy tym wszystkim pochwalic twoje zakupy i nową rabatkę, co własnie teraz czynię- SUPER !
Ach ci nasi M, teraz otoczyłam roślinkę kamieniami, żeby jej przypadkiem nie skosił, ale musiałabym jeszcze zamontować mu ze dwie pary gał z tyłu, żeby widział po czym ma nie deptać
Zapomniałam przy tym wszystkim pochwalic twoje zakupy i nową rabatkę, co własnie teraz czynię- SUPER !
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
gagawi pisze: .
Ach ci nasi M, teraz otoczyłam roślinkę kamieniami, żeby jej przypadkiem nie skosił, ale musiałabym jeszcze zamontować mu ze dwie pary gał z tyłu, żeby widział po czym ma nie deptać![]()
Madziu gratuluję setnej stronki
Pięknie jest u ciebie a ubiorek to już istne cudeńko tak ci się pięknie rozrósł
w ogóle twój ogród to raj :P
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Grażynko,dwie pary... mało.Trzeba by takie implanty co dwa cm. wszczepić
Jolu,ten ubiorek przechodzi najśmielsze oczekiwania.Niedługo "zaatakuje" całą rabatę
Jak ludziska przechodzą,to stają i pytają o tego potwora.Musi mu być dobrze na tym piachu
Jolu,popatrz na czosnek.

Wiolu,to jest matka... .

Perovskia,lawenda i berberys ładnie sobie rosną.A to mnie cieszy.

Jolu,ten ubiorek przechodzi najśmielsze oczekiwania.Niedługo "zaatakuje" całą rabatę
Jak ludziska przechodzą,to stają i pytają o tego potwora.Musi mu być dobrze na tym piachu
Jolu,popatrz na czosnek.

Wiolu,to jest matka... .

Perovskia,lawenda i berberys ładnie sobie rosną.A to mnie cieszy.

Pozdrawiam Magda 
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Wiolu,to młode stworzenie,ma 2 lata.A już kilkanaście razy była rozsadzana.U Ciebie też tak będzie,zobaczysz
Moja miała dwa listki jak ją przyniosłam od mamy
U mnie jest piach a roślinki sobie jakoś radzą przy pomocy azofoski,więc jak będą rosnąć u Ciebie na takiej bogatej ziemi...?
U mnie jest piach a roślinki sobie jakoś radzą przy pomocy azofoski,więc jak będą rosnąć u Ciebie na takiej bogatej ziemi...?
Pozdrawiam Magda 
- jolciajci
- Przyjaciel Forum

- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Madziu ja myślę że ta wiosna była jednak mokra a to naszym roślinkom bardzo się spodobało
Posłużyło im to oj posłuzyło i teraz będą giganty
Piękne masz te czosnki , a moje też sobie trochę urosły.
Jak fotosik pozwoli to i ja pokaże u siebie swoje kwiatki z maja bo twoje są cudne
Posłużyło im to oj posłuzyło i teraz będą giganty
Piękne masz te czosnki , a moje też sobie trochę urosły.
Jak fotosik pozwoli to i ja pokaże u siebie swoje kwiatki z maja bo twoje są cudne
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola