Nie wiedziałam nawet, że jest taka odmiana późno kwitnąca.
Jastrzębiec bardzo ciekawy, ja mam pomarańczowy .

ale jest czym oko nacieszyć. Gratuluję wiedzy
  ale jest czym oko nacieszyć. Gratuluję wiedzy   . Pozdrów koniecznie swojego Emka.
 . Pozdrów koniecznie swojego Emka.
 Tez mam pomarańczowy, ale pomarańczowy w porównaniu do tego to łobuz, włazi w każdy fragment rabaty
 Tez mam pomarańczowy, ale pomarańczowy w porównaniu do tego to łobuz, włazi w każdy fragment rabaty   Kosmaty jest grzeczny
 Kosmaty jest grzeczny   
  dzięki wielkie
  dzięki wielkie   , M mogę nawet wycałować od Ciebie
  , M mogę nawet wycałować od Ciebie  

ale jaki śliczny
 ale jaki śliczny   

Możesz powoli zdradzać, co jest na Twojej liście
 Możesz powoli zdradzać, co jest na Twojej liście   Wspólnymi siłami...
 Wspólnymi siłami...   
  Miło Cię znów zobaczyć
 Miło Cię znów zobaczyć   

.
 . .
 .

Na razie rośnie bardzo powoli, boję się, że taka mała nie przeżyje kolejnej zimy, a to mokre lato jej nie bardzo pasuje...
 Na razie rośnie bardzo powoli, boję się, że taka mała nie przeżyje kolejnej zimy, a to mokre lato jej nie bardzo pasuje... Chyba dobrze, w każdym razie ładnie wygląda tak napisane
  Chyba dobrze, w każdym razie ładnie wygląda tak napisane   No co ty, jest dyżo trudniejszych nazw
 No co ty, jest dyżo trudniejszych nazw   Dziękuję
 Dziękuję   
  Dziękuję Ci bardzo
  Dziękuję Ci bardzo   

Tak jak już wspominałam zbrązowiał mi całkiem Picobello, mała szczepiona sosenka, za wilgotno okazało się być dla zarzyczki, która zeszła całkiem, żurawka Blackberry Jam, prawdopodobnie poległa też ostróżka czerwona... niestety nie zdążyłam zebrać nasion, może gdzieś się sama pojawi..., kiepsko też wygląda lubiący suchą ziemię cyklamen bluszczolistny...
 Tak jak już wspominałam zbrązowiał mi całkiem Picobello, mała szczepiona sosenka, za wilgotno okazało się być dla zarzyczki, która zeszła całkiem, żurawka Blackberry Jam, prawdopodobnie poległa też ostróżka czerwona... niestety nie zdążyłam zebrać nasion, może gdzieś się sama pojawi..., kiepsko też wygląda lubiący suchą ziemię cyklamen bluszczolistny...

Gdzie je zdobyłaś?
 Gdzie je zdobyłaś?