Uploaded with
ImageShack.us
Ta lilia jest z biedronki,bardzo długo kwitnie i taki zapach rozsiewa,że szok.Jak bedą muszę dokupic i posadzić przy tarasie.
Lucynko,taki sprzedawca to prawdziwy skarb,ale dla siebie.
Pęcherznica red baron kupiona wiosna u Szmita pięknie przyrasta.
Mrinwestor,zrobiłam zdjęcie swojej limeligt,potem zgram i wstawię.W ubiegłym roku o ile pamiętam była taka kremowa.
Uploaded with
ImageShack.us
Jałowiec groszkowy po przesadzeniu w ubiegłym roku na nowym miejscu lepiej rosnie.
Ewa,jakoś sceptycznie podchodzę do rozrosnięcia tych traw.Wszystko bedzie zależało jeszcze od tego jaką zimę bedziemy mieli,ale uważam,że i tak pójdą na stracenie.
Uploaded with
ImageShack.us
Mieczyki posadzone w ziemi zaczynaja kwitnąć,a diabeł mnie podkusił i nowo kupione posadziłam do gara i nawet nie maja pąków kwiatowych,zółkną,są marne,ale to chyba za pózno,żeby je przesadzić do ziemi?
Igor,na forum to on kariery nie zrobi,ale jak wystawi gdzieś do sprzedaży porządne sadzonki to sprzeda.Gorzej ze sprzedażą wysyłkową,jak ktoś sie raz natnie to ostrzeże dziesiątego i setnego przed takim naciągaczem.
Uploaded with
ImageShack.us
Aga,mam nauczkę,żeby nie zamawiać kota w worku,to mój ostatni zakup przez internet,jest tyle miejsc,gdzie można kupic dobry towar i który sie widzi.
Agus,tak jak pisałam,nie mam nadziei na ich przetrwanie.
Marzenko,witaj w moim nowym wątku.
Uploaded with
ImageShack.us
Marzenko,chciałabym mieć silnieczek w tyłku,ale jestem juz w tym wieku gdzie dusza chciałaby do raju,ale grzechy nie pozwalają.KJeszcze w ubiegłym roku latałam z kosiarką jak skowronek,a teraz na odpoczynki.
Uploaded with
ImageShack.us
Dorotko,giganteus tak jak ta pani mówiła jest podebrany od klienta,któremu robili ogród i fuksem mam jedyną jakąś konkretna sadzonkę.Na resztę nie liczę naprawdę,bo z pojedyńczych żdziebełek do jesieni nie urośnie na tyle silna roslina,żeby mogła przetrwać zimę,chyba,że aura bedzie dla nich sprzyjająca.
Uploaded with
ImageShack.us
-- 26 lip 2012, o 09:23 --
Aguś,uważam,że chytry dwa razy traci,ja przeboleję te pieniądze,a on więcej straci na pewno.Zima jest długa,klientów takich jak ja jest masa i na pewno każdy na różnych forach zrobi mu reklamę i zostanie mu sprzedaz porządnych sadzonek w bezposrednim kontakcie z klientem.Nie bedzie już dzielił jednej sadzonki na trzy do wysyłki.
Uploaded with
ImageShack.us